Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon. Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt sm... Ver más
La empresa ha respondido
Synes ekspeditør var litt for nysgjerrig ang hvor mye jeg betaler i mnd for mitt mobilabonnement. Det må også nevnes at ekspeditør absolutt ville vite hvilket mobilselskap jeg bruker. Mener at det h... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig hyggelige ansatte med ekstremt god kundeservice. Betjeningen er kunnskapsrik og informerer om alle aspekter som er relevante.
La empresa ha respondido
Fikk kjapp hjelp med overføring fra en mobil til en annen, gikk litt tid men greit å ha en kafe i nærheten slik at ventetiden ikke ble så lang, hyggelig og kompetent betjening 👍
Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502, Kristiansund, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fikk rask hjelp til å finne riktig produkt. Gode priser.

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Superflott service og hjelpsomhet, blid betjening som var behjelpelig fra ankomst til at jeg hentet ut varen på lageret 👍

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Butikken var tom når jeg kommer inn. Personalet står bare å prater med hverandre, sier ikke hei en gang. Ingen kommer for å spørre om jeg trenger hjelp i mens jeg prøver å finne det jeg skal ha. Når jeg kommer til kassen og skal betale virker personen bak kassen irritert over og måtte legge ned telefonen og ekspeditere meg. Butikken og utstillingsprodukt var generelt støvete.

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Rask ekspedering,men yngre medarbeidere må lære seg å bremse farten på snakkingen når de har med eldre folk å gjøre. Snakk rolig og tydelig, og for all det legg bort slanguttrykk som hører ungdommen til

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Jeg fikk vil jeg trengte/ville ha og fikk hjelped med ansatter.:)

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Fikk hjelp med en gang, fikk det jeg trengte, betalte og ut igjen. Topp service.

Respuesta de Power.no - Kristiansund
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.