La empresa ha respondido
Vi kom for å kjøpe radio. Endte med både radio og nytt mobilabonnement! En meget oppegående ung mann fant ut at vi betalte alt for mye, så vi skiftet. En strålende representant for Power. Han kunne si... Ver más
La empresa ha respondido
Klikk og hent skal være en rask og enkel affære, det var absolutt ikke tilfellet da jeg måtte vente over en halvtime i kø for å i det hele tatt snakke med noen. Dette er forståelig, virka som det va... Ver más
La empresa ha respondido
Var en som var under opplæring som hjalp meg. Han var den mest hyggelige og service innstilte personen jeg noen gang har møtt på Lade Arena. Han bør nesten lære opp "veteranene" der.
Håkon VII gt. 12, 7040, Trondheim, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Han, asiatiske med briller var kjempeflink, putta på skjermbeskytter og hjalp meg å velge telefon. Kommer definitivt tilbake!

Respuesta de Power.no - Lade
Fikk veldig bra hjelp til å bestille en kjøkkenvask selv om den ikke var i sortimentet til Power i utgangspunktet. God pris også.

Respuesta de Power.no - Lade
Selgeren vi møtte var kunnskapsrik om produktet vi valgte å kjøpe.

Respuesta de Power.no - Lade
Jeg fikk god veiledning og tilbud fra Amin når jeg skulle bestemme meg for en pc. Veldig fornøyd da han hadde stor kunnskap om produktet og servicetilbud. Samt forsikring. Alt dette fikk jeg og produktet ble satt opp hos kundeservice. Veldig fornøyd med denne gjengen også.
Videre kjøpte jeg en liten elektrisk grill og en blender var Patrick veldig hyggelig, kunnskapsrik og kunne en del om produktene så jeg fikk god hjelp.

Respuesta de Power.no - Lade
Godt tilbud, forsterket m bonus og som alltid på Lade, god service.

Respuesta de Power.no - Lade
Brukte klikk og hent på en tilbudsvare. Unødvendig med alle forsøk på å prøve å overtale oss til å kjøpe en dyrere versjon. Liten tillit til kundens vurderinger.

Respuesta de Power.no - Lade
Rask, trygg og god handel. Har varen på lager og utstilt slik at man kan teste og ta mål. Det er viktig for meg.

Respuesta de Power.no - Lade
Møtte personale med god kunnskap samtidig som jag fikk informasjon om lignende produkter

Respuesta de Power.no - Lade
Meget hyggelig betjening med god kunnskap.

Respuesta de Power.no - Lade
Måtte betale «normal pris» på et produkt som var priset lavere i butikken. Mannen bak disken hevdet at det var feil, uten å engang gå inn i butikken for å sjekke, så det var mildt sagt skuffende.

Respuesta de Power.no - Lade
Veldig kunnskapsrik og dyktig selger ,som leste kunden/vårt behov .

Respuesta de Power.no - Lade
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.