Power sendte meg en vaskemaskin som ikke kunne brukes, da ledningen var for kort til å nå opp til støpslet. Merkelig, for der har vært flere vaske- maskiner på samme sted tidligere,-uten at dette har... Ver más
La empresa ha respondido
Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilt på natten, varen var tilgjengelig etter 5 dager som avtalt. Å hente i butikk var raskt og ansatte veldig snille og hjelpsomme
Laguneveien 21, 5239, Rådal, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er så glad at jeg fikk ny pc . Fikk god hjelp av en så ungdom 😄👍. På Lagunen

Respuesta de Power.no - Lagunen
Fikk mye hjelp av en dyktig ansatt og er svart fornøyd med hans innsats

Respuesta de Power.no - Lagunen
Det var altfor lang ventetid både på å få hjelp til det jeg skulle ha og også i kassen

Dere er konkurransedyktige, har gode tilbud og alltid Imøtekommende 😊

Respuesta de Power.no - Lagunen
Vare på lager, klar for levering etter 30 minutter.

Respuesta de Power.no - Lagunen
For land ventetid før man blir ekspedert.
God service når man først blir hjulpet

Respuesta de Power.no - Lagunen
Gikk tregt med overføring fra gammel tlf. Venta nesten 3 tima i butikk....og måtte ta siste 50% etter komt hjem. Hadde ik fått overført apper,som måtte gjøres manuelt. D tok og lang tid🥵

Smilende hyggelige betjening, hjelpsomme. Fornøyd med hele prosessen 👍🌞❤️

Respuesta de Power.no - Lagunen
Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi veldig klar på hva vi skulle ha, og ikke ha, men selgeren var fortsatt pågående og ignorerte til dels mine svar.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Svært god service og imøtekommenhet, reperatør som kom hjem var flink og grei! 😀👍

Respuesta de Power.no - Lagunen
Jeg møtte kompetente og hyggelige personer. Leverte som avtalt.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.