Power sendte meg en vaskemaskin som ikke kunne brukes, da ledningen var for kort til å nå opp til støpslet. Merkelig, for der har vært flere vaske- maskiner på samme sted tidligere,-uten at dette har... Ver más
La empresa ha respondido
Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Ver más
La empresa ha respondido
Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi... Ver más
La empresa ha respondido
Fikk hjelp av flere ansatte på kjøkkenavdelingen med en "vanskelig" bestilling og betaling, som ordnet seg med god hjelp.
Laguneveien 21, 5239, Rådal, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En veldig rask damesom fant det jeg skulle ha og betalingen gikk også veldig kjapt

Respuesta de Power.no - Lagunen
Jeg ble møtt med vennlighet. Medarbeider Tommy fortalte om tilbudet; fordeler og ulemper. Videre hvordan telefonen fungerer og hva jeg bør gjøre for godt vedlikehold.
Videre hva tilbehør som tilbys.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Fekk god hjelp til å finne produkter som passa til mitt bruk .

Respuesta de Power.no - Lagunen
Ble sett og møtt med et smil. Fikk raskt hjelp til å finne det jeg kom for å kjøpe. En hyggelig handel.

Respuesta de Power.no - Lagunen
I purchased a product, i couldn’t try it out so I was told be a salesman that i can return it in 60 days if im not satisfied. I wasn't satisfied and I went back after two hours and other person refused to take return. I got wrong information during the sale and i am planning to write an official complain to get my money back. Unacceptable.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Hadde en klokke som hadde svart skjerm. Fikk ny uten spørsmål😀

Respuesta de Power.no - Lagunen
Vi kjøpte en mobiltelefon som ikke virket ordentlig. leverte den inn og valgt reperasjon da dette skulle gå fortere enn åfå ny telefon inn på lager. det tok 1 uke før saken ble opprettet og telefonen sendt til reparatør i nederland. Etter 4 uker fikk vi igjen telefonen. uten noen beskrivelse av hva som var gjort. Med mye om og men fikk vi lastet inn alt innholdet på nytt. men mobilen funket fortsatt like dårlig som sist! Da vi gikk for å få en ny, fikk vi beskjed om at det eneste man kunne gjøre var å levere telefonen inn på ny reperasjon. dette skulle gjøres 3 ganger før vi fikk noen ny! vi prøvde således å kanselere kjøpet. noe som ikke gikk an. sjefen kunne vi treffe mellom 9 og 16 neste dag!
Tusen takk for svar Linn....... Synd det bare førte til mere frustrasjon. Prøvde å ringe butikken i 40 minutter uten at noen tok telefonen. Dro bort og viste meldingen din. det gav null resultat. Butikkansatt påstod at det var mobilprodusenten, altså Ulefone, som nå bestemte hva som skulle gjøres med produktet. Det var de som hadde ventet en uke med å sende Armor X13 sist gang. Og nå hadde de visst full rett til å gjenta det.
Så etter 8 dager uten noen fremgang ligger Ulefone mobilen jeg om omtanke gav min mann til jul, fortsatt på Power og søyer til fortvilelse og harme.
Dette er i tillegg andre gangen på et år at Power gir meg utilferdstillende varer og ikke klarer å rette opp i feilen på tilfredstillene måte. Så noen flere svar trenger jeg ikke. da disse ikke kommer til å bli trodd.

Hei,
Jeg fikk en hyggelig gjennomgang av produktet.
Det var god service fra de ansatte.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Takker for servicen av fruen i kassen og for mannen på lageret så gav meg en fantastisk fin servis og god kundebehandling .

Respuesta de Power.no - Lagunen
Gode råd og godt utvalg av produkter. Ok priser.

Respuesta de Power.no - Lagunen
Positive og alltid hjelpsomme på Lagunen i Bergen.