god kundeservice som alltid, gode forklaringer om produktet og mannen som solgte meg tok god tid med å forklare og snakke om forskjellige alternativer. Mannen har også god humør og er veldig respekt... Ver más
La empresa ha respondido
Den ansatte jeg snakket med som hjalp meg og solgte meg laptopen var ekstremt hyggelig og morsom. Han var veldig hyggelig og vasket demo laptopen for meg osv. Gjorde kjøpet mye bedere med en så hyggel... Ver más
La empresa ha respondido
Likte godt click&hent-opplegget på nett, det eneste dumme er at jeg skulle kjøpe 2 ting og måtte dermed ta 2 kjøp istedenfor å samle det til 1 kjøp. Greitt nok, reiste til Power og selvom det var 3 st... Ver más
La empresa ha respondido
Hadde kjøpt en vegghengt panelovn for ca. et år siden. Plutselig virket ikke elektronikken og ovnen hadde maks varme enda vi satte gradene til 5gr. Tok med ovnen, leverte den inn og fikk tilgodelapp... Ver más
Strandpromenaden 73, 2609, Lillehammer, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er alltid god service/god hjelp å få hos dere.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
god kundeservice som alltid, gode forklaringer om produktet og mannen som solgte meg tok god tid med å forklare og snakke om forskjellige alternativer. Mannen har også god humør og er veldig respektfull.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Alt for lang ventetid ved kassen. Holdt på å gå igjen. Tror jeg ventet i hvert fall 20 min. Men hyggelig betjening når jeg først slapp til.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Jeg fikk svar og hjelp til mitt spørsmål, og jeg er godt fornøyd med hjelpen jeg mottok.

Hei.
Dette gjelder en Point batteristøvsuger (Powers eget merke.)
Denne støvsugeren har dokkingstasjon for lading og oppsamling av støv, fungerer veldig bra, riktig hygenisk sammenlignet med mange andre på markedet.
Selve sugeevnen er dårlig, sensoren for å gi ekstra sugeevne likeså, selv ikke på innstilling high er sugeevnen så mye bedre.
Dessuten da varer ikke batteriet mange minutter, og det er bare 1 batteri.
Forøvrig mye funksjonelt ekstautstyr medfølger.
Min konklusjon er at det viktigste, altså sugeevnen er dårlig, også sensoren som registrerer dette fungerer dårlig.
GJØR DEG SELV EN TJENESTE, STYR UNNA DETTE MIDDELMÅDIGE PRODUKTET. Kun 3 stjerner her.
Hadde forøvrig en Shark batteristøvsuger som fungerte mye bedre

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Den ansatte jeg snakket med som hjalp meg og solgte meg laptopen var ekstremt hyggelig og morsom. Han var veldig hyggelig og vasket demo laptopen for meg osv. Gjorde kjøpet mye bedere med en så hyggelig selger

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Dette ble en veldig god opplevelse etter at jeg knuste min gamle telefon og trengte en ny en. God service og informasjon fra de ansatte på Power Lillehammer. Tusen takk.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Har ikke ord .ALDRI MERE POWER for min del ,rot og tull med bestilling og bare rot .
Heretter blir det ELKJØP

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Møtte en medarbeider med kunnskaper som løste mitt problem.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Fikk veldig god hjelp til det eg skulle ha.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Lang ventetid i butikk ved Click & Hent, for så måtte stå videre i avdeling uten at noen kommer for å hjelpe.

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Meget godt i varetatt og oppfulgt av dama som selger vask og tørkeprodukt

Respuesta de Power.no - Lillehammer
Más información sobre otros tipos de reseñas.