Power.no - Majorstuen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Sørkedalsvn. 33, 0369 Oslo, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid super service hos Power Majorstua. Fredrik ga meg glimrende service ved at jeg fikk byttet inn et defekt munnstykke til en støvsuger jeg har kjøpt hos dere.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt pro... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Majorstuen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

170 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9547 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ørjan svarte veldig bra

Ørjan svarte veldig bra, tålmodig og hyggelig på alle mine spørsmål i sommervarmen og hjalp meg med det jeg ønsket. Det har han gjort tidligere også. Kvinnelig kollega var også veldig flink. Kort ventetid.

20 de julio de 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, med tålmodige svar, kort ventetid og en god opplevelse i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at du har opplevd god hjelp der flere ganger.

Super service

Super service, vennlige og imøtekommende personell i en ryddig og oversiktlig butikk, hyggelig atmosfære.

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Majorstuen, og at både servicen, atmosfæren og butikken gjorde et godt inntrykk.

Svært hyggelig

Svært hyggelig, løsningsorientert og tålmodig support. De har vært svært behjelpelige ovenfor et familiemedlem med demens.

Hei Ingvild,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Majorstuen var så god, og at hjelpen ble opplevd som både tålmodig, løsningsorientert og trygg i en krevende situasjon.

Aloha

Aloha! I tried out the new POWER store on Majorstuen and the service was outstanding! They were very informative about the product I was looking for. The sales clerk was professional and so knowledge about the product that I ended up buying more because he explained to me so well. The service department also was excellent helping me further use my new Samsung Mobil phone in a better effective way. Mahalo

Hi Rosemary,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Majorstuen, og at både veiledningen i butikk og hjelpen med din nye Samsung-mobil traff så godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper du får mye glede av produktene dine videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En riktig hyggelig handel!

God service ! Hyggelig handel . Flinke ansatte .

16 de julio de 2026

Hei May-Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Majorstuen, med god service og flinke ansatte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk utrolig god hjelp og informasjon.

Fikk utrolig god hjelp og informasjon.
Helt topp!!!

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og informasjon, og at opplevelsen var helt topp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Engasjert betjening som leverer…

Engasjert betjening som leverer strålende service!

14 de julio de 2026

Hei Henok,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde engasjert betjening og strålende service hos POWER Majorstuen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike ord betyr mye.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strålende service på alle måter

Strålende service på alle måter - gode priser og tilbud

14 de julio de 2026

Hei MARIANNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Majorstuen, og at både service, priser og tilbud sto til forventningene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var ganske rask og hyggelig…

Det var ganske rask og hyggelig opplevelsen.

Hei Artur,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Majorstuen var både rask og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Majorstuen⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Om jeg hadde evig med penger, hadde jeg kommet tilbake hver dag

Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i butikken og møtte ikke på noen gjemte kostnader.

Jeg kjøpte hovedsaklig en Switch 2 og en case for oppebevaring av den.

11 de julio de 2026

Hei Simon,

Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Majorstuen føltes personlig, ryddig og tilpasset det du faktisk trengte.

Ekstra fint er det å høre at du gikk ut med både Switch 2 og tilbehør uten overraskelser underveis. Slik skal det være.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du får masse glede av kjøpet ditt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, vennlig og imøtekommende.

30 de junio de 2026

Hei Heidi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med vennlig og imøtekommende service hos POWER Majorstuen.

Blid og service-minded

1 de julio de 2026

Hei Frøydis,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Majorstuen var blid og service-minded.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ofte hyggelig å handle hos dere

30 de junio de 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at det ofte er hyggelig å handle hos oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super bad management and customer service

Avoid buying things at Power, not worth the effort you have to go later on. The delivery is late,the installation people never came. And talking to a wall would give better results than customer care.

1 de julio de 2026

Hi Arpit,

Thank you for sharing this. It is very disappointing to hear that the delivery was delayed, the installation team never arrived, and that the follow-up felt unhelpful. 😔💬

Your feedback has been passed on internally to the relevant store so they can review both the delivery handling and the communication around the installation. We also take comments like this seriously when looking at how the overall service experience is handled. 😊

We appreciate you taking the time to make us aware of this, even though the experience clearly did not meet expectations. We hope to provide a much better experience next time. 🤝

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Drittlei av spørsmål om service avtale…

Drittlei av spørsmål om service avtale på et enkelt spørsmål om produkt kjøpt der. Aldri opplevd hos Elkjøp

28 de junio de 2026

Hei Herman,

Takk for at du gir oss din ærlige tilbakemelding.

Jeg beklager for opplevelsen du hadde hos oss og at du følte sprøsmålene du fikk hos oss var påtrengende.
Butikken er informert om din tilbakemelding og vil ta kontakt med deg om dette ikke allerede er gjort, håper de får muligheten til å rette opp i inntrykket du har av oss.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Gode parkeringsmuligheter

Gode parkeringsmuligheter. God kundebehandler

27 de junio de 2026

Hei Lill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket på Majorstuen opplevdes som både enkelt og positivt, med gode parkeringsmuligheter og god hjelp i butikken.

Veldig god service og informasjon om Soundbar S710D/ samsung

Veldig god service og informasjon om tilbud!

26 de junio de 2026

Hei Orlando,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og god informasjon om Samsung Soundbar S710D og tilbud.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi håper du får mye glede av produktet ditt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dere tilbød dere å bestile vare

Dere tilbød dere å bestile vare, som var utsolgt.

Hei Tetiana,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk hjelp til å bestille en vare som var utsolgt, og at opplevelsen på Majorstuen var så god.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Var feil 12000pris jeg fikk tilbud om

Var feil pris jeg fikk tilbud om. Kjekket pris og den var lavere til fastpris.

Hei Cecilia,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Vi beklager at varen var feilpriset i butikk hos oss, det skulle selvfølgelig ikke ha skjedd og her har vi gjort en feil. Butikken er blitt informert om hendelsen og har korrigert dette i etterkant, og varen din er prismatchet slik at du får tilbake mellomlegget her.🤗

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på dette!

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Andreas gav meget god hjelp og tok seg…

Andreas gav meget god hjelp og tok seg god tid til å forklare.

Hei Herdis Tveit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og grundige forklaringer i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.