Power.no - Namsos Opiniones 29

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Verftsgata 4, 7800 Namsos, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg skulle på Power og handle avkalkingsvæske til kaffemaskinen. En ansatt så meg så snart jeg kom inn i butikken, og han lurte på hva jeg skulle ha. Jeg sa fram ærendet mitt, og vedkommende l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god service og trivelig betjening Anbefaler å dra dit viss du trenger skjermbeskytter på mobilen eller noe annet innenfor elektronikk og hvitevarer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte på nettet og skal få varen min over helga. Liker power godt. Bra utvalg og flinke personale :)

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Verftsgata 4, 7800, Namsos, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Namsos

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hei Stig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Namsos var så god, og at de ansatte gjorde inntrykk.

Meget god service og trivelig betjening

Meget god service og trivelig betjening

17 de mayo de 2026

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god service og trivelig betjening i Namsos. Ekstra fint at du vil anbefale butikken videre for både skjermbeskytter og andre produkter innen elektronikk og hvitevarer.

Hei Elsa,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god service og rådgivning.

Meget god service og rådgivning.

12 de mayo de 2026

Hei Torstein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde meget god service og rådgivning i Namsos. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fant varen jeg skulle ha på nett…

Jeg fant varen jeg skulle ha på nett hos en annen forhandler. Der var den 350kr billigere. Jeg gikk å spurte om jeg kunne få samme pris å det fikk jeg.

12 de mayo de 2026

Hei per-johan,

Takk for at du delte opplevelsen din.

Så bra at du fant varen du skulle ha, og ekstra fint at butikken kunne matche prisen for deg. Det er hyggelig å høre at dette fungerte smidig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God service, med mersalgsforsøk

Jeg skulle på Power og handle avkalkingsvæske til kaffemaskinen.

En ansatt så meg så snart jeg kom inn i butikken, og han lurte på hva jeg skulle ha. Jeg sa fram ærendet mitt, og vedkommende lurte på hvor mange jeg trengte.
Det føltes som om vedkommende prøvde å få til et "mersalg", men jeg skulle jo bare ha én flaske. Han var uansett en veldig hyggelig selger.

Power Namsos er min absolutte favorittbutikk for mobiler, hvitevarer og kjøkkenapparater, men de er litt snare til å prøve å selge meg ting jeg ikke trenger (strømavtale osv.).

10 de mayo de 2026

Hei Solfrid,

Takk for en ærlig og fin tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken i Namsos er en favoritt, og at opplevelsen ellers var god og imøtekommende.

Samtidig forstår vi godt at det kan oppleves litt mye når det blir foreslått flere ting enn det du faktisk kom inn for å kjøpe.

Vi setter pris på at du trekker frem både den gode servicen og det som kunne vært litt mer balansert.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Helt super service!

Helt super service!

5 de diciembre de 2025

Hei Osvald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk helt super service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Namsos.

Kjempe god hjelp

Kjempe god hjelp jeg fikk med min telefon!

30 de abril de 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod hjelp med telefonen din i Namsos.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Flink og hyggelig selger

Flink og hyggelig selger, synes at handelen var en fin opplevelse og har tro på at det er gode produkt.

29 de abril de 2026

Hei Kurt,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen var en god opplevelse og at møtet i varehuset traff godt.

Hei Ina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Namsos og møtte god service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte på nettet og skal få varen min…

21 de abril de 2026

Hei Milena,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at bestillingen ser bra ut, og at både utvalget og opplevelsen i Namsos har vært gode.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig betjening og god hjelp til å…

Hyggelig betjening og god hjelp til å finne det produktet som passet best for meg.

17 de abril de 2026

Hei MONICA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk hyggelig betjening og god hjelp til å finne det produktet som passet best for deg. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god kundeservice og løsnings…

Veldig god kundeservice og løsnings orientert.

30 de marzo de 2026

Hei Jon,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice og at vi var løsningsorienterte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig bra!

Med en gang jeg kom inn i butikken ble jeg møtt med et smil og spørsmålet om jeg trengte hjelp, noe jeg takket pent nei til, men jeg satte pris på omtanken. I kassa ble jeg møtt av den hyggeligste ansatte. Jeg hadde et POWER-kort med en sum fra en julegave jeg returnerte tidligere. Jeg trodde denne summen var 600kr og ga henne kortet, og betale de resterende 190 kronene. Noen minutter etter jeg forlot butikken kom hun etter meg og fortalte hu at hu hadde sjekket saldoen og at det fortsatt var 99kr igjen på kortet. Jeg hadde en veldig fin kundeopplevelse!

19 de marzo de 2026

Hei Ada,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en så positiv opplevelse i butikken vår i Namsos. Spesielt imponerende er det at den ansatte tok seg tid til å følge etter deg for å informere om den gjenværende saldoen på gavekortet ditt. Slik oppmerksomhet og ærlighet setter vi stor pris på.

Vi er glade for at du valgte å dele denne opplevelsen med oss!

Helt fantastisk service!

16 de marzo de 2026

Hei Vilde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med servicen vår. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grei betjening i Namsos som hjelper…

Grei betjening i Namsos som hjelper altid til! Blidspent og snille menesker som jobber der!!
Snedig plass

14 de marzo de 2026

Hei Jens,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Namsos gir deg så god service og at du opplever dem som hyggelige og hjelpsomme. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

God hjelp og rådgivning

4 de marzo de 2026

Hei GUNN ÅGOT LEITE,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at våre ansatte har gitt deg god hjelp og rådgivning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Namsos⚡

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig serviceinnstilt personell på…

Veldig serviceinnstilt personell på butikken, og veldig hjelpsomme

27 de febrero de 2026

Hei Ove,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at personalet på Namsos-butikken var så serviceinnstilt og hjelpsomt. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

väl bemötande

väl bemötande. Rembrant super

19 de febrero de 2026

Hej Rolf,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god service i Namsos. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hurtig og grei handel

Hurtig og grei handel, konkurransedyktige priser, hyggelig betjening

15 de febrero de 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde en hurtig og grei handel hos oss, og at du var fornøyd med både prisene og betjeningen. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å betjene deg igjen i fremtiden!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.