La empresa ha respondido
Visste hva jeg skulle ha og det ble øyeblikkelig oppfattet. De ba om tid til å pakke den med nødvendig plast og deretter rett ut i bilen med oppvask/ maskina. Raskt og greit ekspedert. Meget godt forn... Ver más
Tverradkomsten 60, 7300, Orkanger, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte en vare og hentet den i en butikk, leveransen ble gjort på bare noen dager 😀 hentet den i butikken, og fikk god hjelp der av en hyggelig mann, han bar til og med varen ut for meg, da den var litt tung 😊
Tusen takk for en trivelig handel, hilsen fornøyd kunde 👍🏼😀

Respuesta de Power.no - Orkanger
Power på Orkanger er en veldig hyggelig butikk. God service, flinke ansatte. Hugo har alltid tid til en prat og gode råd.

Respuesta de Power.no - Orkanger
De er oppmerksomme, serviceminded og direkte. De gir råd og ordner opp ift levering og retur om det er aktuelt. Alt vel og anbefales.

Respuesta de Power.no - Orkanger
Visste hva jeg skulle ha og det ble øyeblikkelig oppfattet. De ba om tid til å pakke den med nødvendig plast og deretter rett ut i bilen med oppvask/ maskina. Raskt og greit ekspedert. Meget godt fornøyd !

Respuesta de Power.no - Orkanger
Veldig bra service Power Orkanger👍 detta må være Norges BESTE POWER BUTIKK( Hugo Staveli gir æ en 10 blank👍👍👍

Respuesta de Power.no - Orkanger
Ble møtt med en positiv tilbakemelding på min forespørsel. Den ansatte sørget for at jeg følte meg verdsatt som deres kunde. Noe som gjør at jeg fortsatt vil handle hos Power.

Respuesta de Power.no - Orkanger
Først kjøp av telefon, deretter klage på den. Så aksept på reklamasjon . Med lovnad om ny tlf. Ny tlf ferdig oppsatt som avtalt . Alt dette hos en og samme medarbeider . God servise !!

Respuesta de Power.no - Orkanger
Uheldig at den som betjener kasse og utlevering også bistår med lange brukerstøttespørsmål pr telefonen. Slike samtaler kan med fordel rutes til brukerstøttesenter. Ellers bra service - når det endelig ble min tur.

Respuesta de Power.no - Orkanger
Alt i orden under hele kjøpsprosessen. Varen er som beskrevet.

Bra mottatt. Kjempehyggelig betjening!! Hjelpsomhet på topp!!!👍👍👍

Respuesta de Power.no - Orkanger
Kjøpte ny tørketrommel til full pris, når jeg skulle hente varen på varelevering til dere. Fikk jeg en tørketrommel som ikke var innpakket I noe som helst. Bare maskinen. Det er for dårlig, veldig vanskelig å frakte hjem. enten så er det utstilling model eller retur vare fra noen andre dere har solgt meg å ikke informere om dette.. uten å få fra trekk fra oginal pris eller noe. Det synes jeg rett og slett er lureri fra dere.. Kommer ikke til å handle til dere mere!!!

Respuesta de Power.no - Orkanger
Bosch stavsuger innkjøpt i Februar 2026. Begynte etter få uker å lyse rødt ved bruk. Innlevert til rep. Kom tilbake med nytt batteri. Ved første gangs bruk etter "reparasjonen" oppsto samme problem. Innlevert til Bosch for nok en reparasjon. Etter 3-4 uker kom den tilbake med enda et nytt batteri. Betjeningen hos Power bestemte seg da for å erstatte med ny støvsuger. Har også ellers bare positive opplevelser med Power. Fortrinnsvis hos Power Orkanger og Power Tiller i Trondheim. Takk til trivelige og flinke folk som jobber der!!!