Power.no - Revetal Opiniones 90

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Revetal Senter, 3174 Revetal, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid hyggelig å komme inn i butikken. Fikk god hjelp, og denne gangen ba jeg om hjemlevering for aller første gang. (Liker å ordne selv) Var veldig spent på gjennomføringen da kombiskapet skulle opp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her er det alltid service i høysete. Godt utvalg og kjeden har mye gode tilbud. Hver eneste handel er en hyggelig opplevelse. De små tingene som at man alltid blir tilbudt hjelp når man kommer inn, go... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Servicen i butikken er upåklagelig. Varen var grei, men det stod at tripoden var stødig og det er den absolutt ikke. Den står ikke støtt på et innegulv engang med telefonen på. Dog fungerer greit s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Revetal Senter, 3174, Revetal, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Revetal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunde service i høy klasse

Kunde service i høy klasse, hos Power Revetal. Meget god kunnskap om ønskede produkter.

21 de mayo de 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kundeservice i høy klasse og god hjelp med produktene hos POWER Revetal.

Kundebehandling helt topp

Kundebehandlingen var helt topp.

21 de mayo de 2026

Hei ANNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at kundebehandlingen var helt topp. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte ansatte på Revetal!

De ansatte på Revetal passer virkelig på at du får den hjelpa du trenger. Fikk spørsmål om jeg trengte hjelp av to ansatte, da den ene ikke fikk med seg at den andre hadde spurt :) Følte meg ivaretatt. Hyggelig å prate med og veit hva de driver med!

19 de mayo de 2026

Hei Helena,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg godt ivaretatt i Revetal, og at hjelpen var både hyggelig og kunnskapsrik. Slikt setter vi stor pris på å høre.

Hyggelig betjening og veldig god service

Hyggelig betjening og veldig god service

20 de mayo de 2026

Hei Ann Charlotte Bru,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hyggelig betjening og veldig god service hos POWER Revetal.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelige og imøtekommende personale…

Hyggelige og imøtekommende personale hos Power Revetal.

18 de mayo de 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde personalet hos POWER Revetal som hyggelige og imøtekommende. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Revetal⚡

Takk

Takk, jeg likte alt. Jeg er fornøyd med produktet og servicen.

16 de mayo de 2026

Hei Oleksii,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og servicen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, men jeg måtte finne fram til varen selv. Lite synlig betjening ute i butikken.

16 de mayo de 2026

Hei Thorleif,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig. Samtidig tar vi med oss innspillet ditt om at det var lite synlig betjening ute i butikken, og at du måtte finne fram til varen selv.

Slike tilbakemeldinger er nyttige og setter fokus på hva som kan bli enda bedre i butikkopplevelsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid blide og serviceorienterte…

Alltid blide og serviceorienterte betjening 👍

12 de mayo de 2026

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at betjeningen oppleves som blid og serviceorientert. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Point garment steamer

Veldig fornøyd med handelen . Lett og bruke og funker fint. Godt kjøp

6 de mayo de 2026

Hei Bjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med Point garment steamer, og at den er lett å bruke og fungerer fint. Det setter vi stor pris på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask og proff hjelp

12 de mayo de 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og proff hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service

God service ved kjøp av vaskemaskin pr tlf.

8 de mayo de 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service ved kjøp av vaskemaskin på telefon.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Revetal⚡

Veld god sørvis

Veld god sørvis

7 de mayo de 2026

Hei SOLFRID,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Revetal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hyggelig betjening🤩

5 de mayo de 2026

Hei Cathrine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hyggelig betjening hos POWER Revetal. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supre og hjelpsomme folk som jobber der.

Supre og hjelpsomme folk som jobber der.

5 de mayo de 2026

Hei Joakim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at du møtte supre og hjelpsomme folk i butikken.

Vennlig voksen mann

Vennlig voksen mann, som møtte meg og spurte om det var noe han kunne hjelpe meg med. Fikk god informasjon om produktene, var ‘bare’ ute for å se men endte opp med kjøp 😊

30 de abril de 2026

Hei Sigurd,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at du ble møtt på en god måte og fikk nyttig informasjon som gjorde valget enklere.

Alt var bra👍

Alt var bra👍

2 de mayo de 2026

Hei Volodymyr,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at alt var bra.

30 de abril de 2026

Hei Bente,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Hyggelig betjening.

24 de abril de 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hyggelig betjening hos POWER Revetal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mannen hadde greie på hva han drev med

Mannen hadde greie på hva han drev med. Kjapp og bra opplevelse. Saken ble løst på to samtaler.

28 de abril de 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en kjapp og god opplevelse, og at saken ble løst effektivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

God service og god informasjon om produktet jeg ønsket å kjøpe. Gode anbefalinger.

26 de abril de 2026

Hei Trine,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service, god informasjon og gode anbefalinger i Revetal.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.