Power.no - Risør Opiniones 10

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Buvikveien 21, 4950 Risør, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kjapp ekspedering av et apparat som trengte AA- batterier. Det burde blitt opplyst at det måtte kjøpes ekstra. Kom såklart hjem uten. Ikke greit

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk akkurat det jeg trang. Klokkereim til pulsklokka mi. God service, hjelpsomhet med montering og hyggelige betjenter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusen takk for god service og hyggelig betjening.. Ordna alt på min nye telefon som jeg kjøpte takker

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Buvikveien 21, 4950, Risør, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Risør

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God service.

15 de mayo de 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk

Takk for handelen

27 de abril de 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det setter vi stor pris på, og det er hyggelig å høre at handelen svarte til forventningene.

god service

29 de abril de 2026

Hei Tor,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk akkurat det jeg trang

13 de abril de 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk akkurat det du trengte til pulsklokka di, og at teamet vårt i Risør kunne hjelpe deg med monteringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusen takk for god service og hyggelig…

28 de marzo de 2026

Hei Thore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service og hyggelig betjening, og at vi fikk ordnet alt på din nye telefon.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Takk for at du valgte oss!

Støpsel til komfyr

Fikk det jeg skulle ha selv om jeg ikke kunne bruke støpselet. Måtte ha hjelp av elektriker

17 de marzo de 2026

Hei Helga,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk det du bestilte. Vi forstår at det kan være utfordrende når man trenger hjelp fra en elektriker for å installere støpselet til komfyren. Det er alltid lurt å bruke fagfolk når det gjelder elektrisk arbeid for sikkerhets skyld.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kjapp ekspedering av et apparat som…

25 de febrero de 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det er frustrerende når du kommer hjem og oppdager at batterier ikke var inkludert med apparatet ditt. Dette er informasjon som burde vært kommunisert tydeligere ved kjøpet.

Vi setter pris på at du deler denne opplevelsen med oss, og vi vil ta dette med oss for å forbedre informasjonen vi gir til kunder om hva som følger med produktene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God produktkunnskap og hyggelig…

God produktkunnskap og hyggelig betjening: fant det produktet jeg var på jakt etter og til en riktig pris.

23 de febrero de 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fant akkurat det produktet du var på jakt etter, og at du opplevde god produktkunnskap og hyggelig betjening. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God service, topp.

3 de febrero de 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere topp kvalitet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God servis

God servis, hyggelige ansatte

18 de enero de 2026

Hei Bente,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du opplever god service og hyggelige ansatte hos oss 😊

Takk for at du valgte å handle hos POWER og velkommen tilbake 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.