Power.no - Skullerud Opiniones 51

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Enebakkveien 300, 1188 Oslo, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg opplevde svært hyggelig service ved kjøp av Fryser og kjøleskap, og da det oppsto en liten utfordring, var kundeservice på telefon like gode og det ble en rask og god løsning.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle egentlig kjøpe mere tilbehør og et grilltrekk, men ingen slike ting var å se i butikken, så da hentet jeg bare varen jeg hadde bestilt….

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig personale- nøye på å forklare hvorfor hen stilte spørsmål om hvilke krav jeg som kunde hadde til ønsket produkt; i tillegg god informasjon om anbefalt produkt

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Enebakkveien 300, 1188, Oslo, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skullerud

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyggelig og effektiv kundebehandøing

Hyggelig og effektiv kundebehandøing

21 de mayo de 2026

Hei Leif,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Skullerud var både effektiv og hyggelig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Følte meg lurt da jeg forlot butikken

Følte meg lurt da jeg forlot butikken. En veldig pushy selger. Da jeg bestemte meg for å velge en Iphone 15 istedenfor en 16e, ble jeg ikke fortalt at Iphone 15 som jeg kjøpte var refurbished/brukt-ny. Fikk meg til å bytte mobil abonnement, kjøpt div andre ting som jeg egentlig ikke hadde tenkt. Gikk ut derfra med en dårlig følelse og følesen av å ha blitt lurt

20 de mayo de 2026

Lett å bestille

Lett å bestille. Power på Skullerud er et bra sted

19 de mayo de 2026

Hei Arne,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det var lett å bestille, og at POWER på Skullerud oppleves som et bra sted.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle egentlig kjøpe mere tilbehør og…

16 de mayo de 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen. Det er bra at hentingen av bestillingen gikk fint, men det var synd at du ikke fant mer tilbehør og grilltrekk i butikken.

På POWER.no finner du ofte kompatibelt tilbehør og anbefalte produkter nederst på produktsiden, så det kan være en enkel måte å se hva som passer til varen din.

Hvis du vil, kan du også se gjennom kategorisidene på POWER.no for å finne tilbehør og sammenligne alternativer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hei Christian,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig betjening som hadde kunnskapen…

Hyggelig betjening som hadde kunnskapen om det jeg handlet

16 de mayo de 2026

Hei Lise,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av betjeningen og at kunnskapen sto til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

blid og hjelpsom betjening

12 de mayo de 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde blid og hjelpsom betjening hos POWER Skullerud. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

bra service og god pris

10 de mayo de 2026

Hei THILEEPAN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde bra service og god pris hos POWER Skullerud.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg må vente lenge ved hvitevarer

Jeg må vente lenge ved hvitevarer. Til tross for at det er 0 kunder i butikken. Flere kommer bort for å hjelpe, men jeg må vente på han ene som bemanner disken, selv om dette bare er klikk og hent.
Blir til slutt sendt på lageret, men der er det ingen, så jeg må inn igjen i butikken.

9 de mayo de 2026

Hei Conrad,

Beklager for den dårlige opplevelsen med klikk og hent hos oss.
Når det er lite kunder i butikken skal du ikke måtte vente unødig, og det skal heller ikke være forvirring rundt hvem som kan hjelpe eller hvor du skal henvende deg 😔
Vi tar tilbakemeldingen din videre og ser på bemanning og rutiner ved utlevering, slik at henting av varer går raskere og mer effektivt fremover. Takk for at du sier ifra.
Jeg har i tillegg sendt deg en egen mail med en kompensasjon for ulempene og at dette tok så lang tid.
Håper dette kan hjelpe med å rette litt på inntrykket ditt og at du gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til tross for litt surr i starten på en…

Til tross for litt surr i starten på en reklamasjon/garanti, løste de det på en strålende måte.

9 de mayo de 2026

Hei BØRRE,

Takk for at du deler dette.

Det er veldig fint å høre at saken løste seg på en strålende måte, selv om starten var litt rotete. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi tilbakemelding.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skullerud⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk god og kvalifisert hjelp av en…

Fikk god og kvalifisert hjelp av en meget hyggelig kundebehandler

7 de mayo de 2026

Hei Anbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og kvalifisert hjelp, og at opplevelsen var så positiv.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening, og ordentlig kunnskapsrik ansatt som hjalp meg med alle spørsmål jeg hadde. Hun var så hjelpsom og hjalp meg ut i bilen med alle varene jeg kjøpte. jeg kan absolutt anbefale Power på Skullerud!

5 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Hei Stine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en så positiv opplevelse i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at hjelpen var både kunnskapsrik og serviceinnstilt hele veien.

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte en dyktig og hyggelig medarbeider. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Lite hjelpsom betjening

Person i kassa var i dårlig humør og lite hjelpsom

2 de mayo de 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å lese at opplevelsen på Skullerud ble slik, særlig når betjeningen oppleves som lite hjelpsom.

Hvis du ønsker å dele mer om hendelsen eller be om oppfølging, kan du kontakte kundeservice på 21 00 40 00, via chat, eller på [kundeservicesiden](https://www.power.no/kundeservice/kontakt-oss/).

Veldig lang ventetid

Veldig lang ventetid, tross det var bare 1 kunde i butikken. Etter hvert skjønte jeg at det bare var en ekspeditør også!

28 de abril de 2026

Hei John,

Takk for tilbakemeldingen. Det er bra at dette blir sagt fra om, og ventetid i butikk skal selvfølgelig ikke oppleves slik.

Det er fint at du beskriver situasjonen så konkret. Det gjør det lettere å ta med seg videre som viktig tilbakemelding for butikken.

servicen var topp

17 de abril de 2026

Hei Knut,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at servicen var topp og at opplevelsen hos POWER Skullerud var så god.

Jeg opplevde svært hyggelig service ved Power Skullerud

13 de abril de 2026
Opinión espontánea

Hei HappyTom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service både i butikk og på telefon, og at det ble funnet en rask og god løsning da det dukket opp en liten utfordring.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Særdeles god support for oss.

Særdeles god support for oss.
Feilsøk på defekt printer. Kjøp av ny.

17 de abril de 2026

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp med feilsøking av printeren og kjøp av ny.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

18 de abril de 2026

Hei Jens-Petter,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hyggelig betjening hos POWER Skullerud. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Bra service

14 de abril de 2026

Hei Peter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde bra service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skullerud⚡

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.