Power.no - Slependen Opiniones 64

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Nesbruveien 33, 1396 Billingstad, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra kampanjetilbud, og flink ung mann med kunnskap om produktene. Men noe stressende adferd, var mest opptatt av å bli ferdig med ekspederingen så han kunne fortsette praten med ei berte som kom på be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask levering fra sentrallager på klikk & hent, men det tar unødvendig mye tid i kassen pga. lange ordrenummer på SMS som skal tastes inn, hva med QR kode på «min side»? Hadde også kjøpt klikk og hent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hyggelig og hjelpsom betjening på Power Slependen. Viste meg bilder av produktene jeg så etter og ga meg flere valgmuligheter. Hadde en hyghelig kjøpsopplevelse og fikk meget bra oppfølging i ka... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Slependen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God service

God service, men veldig rotete butikk. Dårlig skiltet inni og utenfor butikken.

27 de febrero de 2026

Hei Gabriel,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde god service hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Vi noterer oss kommentarene dine om butikkens organisering og skilting. Slike tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre opplevelsen for alle våre kunder.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ble møtt av blide ansatte med en gang…

Ble møtt av blide ansatte med en gang jeg kom in døren😊ble vist telefonen jeg kom for å kjøpe og vedkommende virket som hun kunne noe om tema. Fikk tilbud om andre ting jeg trengte til telefonen

27 de febrero de 2026

Hei Susanne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du ble møtt av blide ansatte som kunne hjelpe deg med telefonen du kom for å kjøpe. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

God opplevelse

Hyggelig og hjelpsom betjening, ryddig og oversiktlig butikk

10 de febrero de 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du opplevde betjeningen som hyggelig og hjelpsom, og at du synes butikken var ryddig og oversiktlig. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Hei Børre,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde god kundebehandling hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkt, god lyd og proppene sitter godt.

Bra produkt, bra pris og rask levering👍

25 de febrero de 2026

Hei Haakon,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med produktet, lyden og at proppene sitter godt. Vi setter stor pris på at du også nevner den raske leveringen og den gode prisen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og god service.

Rask og god service

22 de febrero de 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Hei Esben,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og vennlig betjening hos oss på Slependen. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

ryddig Butikken

Butikken fremstår som ryddig, og de ansatte er imøtekommende. Prisene ligger omtrent på samme nivå som andre butikker. Outlet-varene, som ofte er returnerte produkter eller har andre årsaker til rabatten, tilbys til nedsatt pris. Etter min mening er dette en effektiv løsning for å selge varer som ikke lenger går til ordinær pris. Det gagner både miljøet og kunder som ellers ikke ville hatt råd til disse produktene. I tillegg gir det en mulighet for alle å teste ut varer de ikke tidligere har prøvd. Når noen oppdager disse rabatterte tilbudene, blir de inspirert til å teste produktene før de eventuelt kjøper tilsvarende varer til full pris senere.

19 de febrero de 2026

Hei KHALED,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde butikken som ryddig og at våre ansatte var imøtekommende.

Vi setter stor pris på at du verdsetter outlet-varene våre og forstår verdien de gir både for miljøet og kundene. Det er akkurat den tankegangen vi ønsker å fremme - at alle skal ha mulighet til å oppdage og teste produkter til en rimelig pris.

Din positive opplevelse betyr mye for oss, og vi gleder oss til å se deg igjen i butikken!

Grundig kundeoppfølging

Grundig veiledning og informasjon.

16 de febrero de 2026

Hei MAARIT,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde grundig kundeoppfølging og god veiledning hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fikk veldig bra teneste av ung dame…

Vi fikk veldig bra teneste av ung dame og kjøpte oppvaskmaskin som passet perfekt for oss.

15 de febrero de 2026

Hei Höskuldur,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at dere fikk så bra service og at oppvaskmaskinen passer perfekt for dere. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med oss.

Bruker alltid power slependen

Grei og hyggelig betjening og greit kjøp

14 de febrero de 2026

Hei Annar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid bruker POWER Slependen og at du er fornøyd med både betjeningen og kjøpet ditt. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Det betyr mye for oss at du opplever betjeningen som grei og hyggelig. Vi jobber hardt for å gi alle våre kunder en god opplevelse, og det er deilig å vite at vi lykkes med det.

Takk igjen for at du velger oss gang på gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

lite ventetid og super god service

lite ventetid og super god service. Mitt data problem ble løst og til stor tilfredstillelse for meg

13 de febrero de 2026

Hei der,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde kort ventetid og super god service, og at dataproblemet ditt ble løst til din fulle tilfredshet. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og komponering av overganger

Jeg fikk den hjelpen jeg var ute etter, raskt. Kompetent personell.

13 de febrero de 2026

Hei Arnfinn,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk den hjelpen du trengte raskt og at vårt personell kunne hjelpe deg kompetent. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Fikk løst mine problemer

10 de febrero de 2026

Hei TORSET ODD,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at vi klarte å løse problemene dine. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Prices are Attractive

Prices are competitive, attractive and service is worthy

5 de febrero de 2026

Hi Manik,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med våre konkurransedyktige priser og at du opplever servicen som verdig. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både prisene og servicen du har mottatt. Vi jobber kontinuerlig for å tilby våre kunder de beste tilbudene og en service som lever opp til forventningene.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper å se deg igjen snart!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Veldig lite hjelp å få i butikken

Veldig lite hjelp å få i butikken. Dette er tredje gang jeg er her for å hente click og hent som forsåvidt gikk greit, men ingen hjelp å få på andre ting. Mye kø selv på click og hent. Mye rot i butikken.Hadde det ikke vært for DnB supertilbud så hadde jeg valgt Elkjøp som i det minste forsøker å selge deg ting.

3 de febrero de 2026

Hei Rune,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemelding om din opplevelse. Det setter vi stor pris på.

Du skal selvfølgelig kunne være trygg på at du får god hjelp hos oss, og jeg beklager at det ikke stilte til forventningene. Dette tar vi til etterretning.

Dersom du ønsker å gi oss noe mer detaljert informasjon slik at vi kan se nærmere på dette, så ta gjerne kontakt med meg på review@power.no og inkluder din originale anmeldelse og kontaktinformasjon.

Skulle det ellers være noe mer du lurer på må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi er også tilgjengelig hos vår kundeservice. 📞💬

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Rask og personlig hjelp.

4 de febrero de 2026

Hei Truls,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og personlig hjelp hos oss på Slependen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Det betyr mye for oss å vite at vi klarte å gi deg den servicen du fortjener.

Fikk god hjelp

Siste handel

30 de enero de 2026

Hei STEINAR,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk god hjelp under ditt siste besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk support jeg fikk av…

Fantastisk support jeg fikk av vedkommende som installerte fornyelse av F Secure abonnement. Det var noe av de beste opplevelsene jeg fikk når det gjaldt både det fagmessige og servicen. Vedkommende burde bedriften ta godt vare på!

27 de enero de 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk så god hjelp med F-Secure abonnementet ditt. Vi er stolte av teamet vårt og det er deilig å vite at både den faglige kompetansen og servicen gjorde inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun som solgte meg den var veldig…

Hun som solgte meg den var veldig hyggelig. Jeg er kjempe fornøyd med servicen

27 de enero de 2026

Hei Pranvera,

Takk for din flotte rangering! 😄 Det gleder oss å se at du hadde en positiv opplevelse hos oss.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre, og håper du besøker oss igjen snart! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.