Fikk god hjelp og oppfølging av Power Strømmen. Kjøpte AEG vaskemaskin og tørketrommel. Dessverre var gjengene ødelagt på slangen til vaskemaskin. Ikke fantes det løse slanger og dermed måtte maskin b... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har vært innom servicedelen 3 ggr. På rad over 2 dager. Blitt betjent av to forskjellige teknikere, som er hyggelige, raske og som viser stor respekt for at alt elektronisk ikke ligger for alle og... Ver más
La empresa ha respondido
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alexander er helt fantastisk! Rask, presis og utrolig hjelpsom. Han hjalp meg mye uten å stoppe arbeidet sitt, og ordnet alt lynraskt – rask som en gepard 🐆💯 En person man virkelig kan s... Ver más
La empresa ha respondido
Fikk en ruter på som var åpnet fra før. Den var på 20% salg fra før. Men fikk ingen beskjed om at det var en B-vare, eller åpnet fra før, måtte be om ytterligere rabatt for B-vare på egen hånd. Ik... Ver más
Støperiveien 5, 2010, Strømmen, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Aamro var veldig flink og ga gode anbefalinger. Vi kjøpte støvsuger og vaskemaskin og er veldig fornøyde.

Respuesta de Power.no - Strømmen
Fikk kjempegod hjelp av salg og support på Power strømmen. Peter, Dennis og amro har vært super behjelpelig, innbytte av telefon, og kjøp av ny telefon.
Superfornøyd.

Respuesta de Power.no - Strømmen
Flott service,og ser frem til etgodt sluttresultat

Respuesta de Power.no - Strømmen
Raskt hjelp, hyggelig man og hjelp som.
Veldig glad i hans service. Aamro ❤️

Respuesta de Power.no - Strømmen
Levi var superhyggelig, tålmodig og hjelpsom. Han fortjener virkelig skryt. Tusen takk og håper vi sees igjen snart 😊

Respuesta de Power.no - Strømmen
Veldig fornøyd med en dyktig selger; Aamro. Selgeren hadde masse kunnskap og hjalp oss med valg av varer.

Respuesta de Power.no - Strømmen
God og blid ansatt som heter soran, gir god kundeservice

Respuesta de Power.no - Strømmen
Takk til Aarmo for god hjelp og veiledning, veldig fornøyd med de nye hvitevarene

Respuesta de Power.no - Strømmen
Tusen takk for stor jobb med å hjelpe med pc Peter. Stor tålmodighet og flott kompetanse. Veldig flink med kunder

Kjempe bra service, fra Hamad
Utrolig fornøyd med kjøpet.

Respuesta de Power.no - Strømmen
Møte en hyggelig og god mann med navn Aamro som hjalp med med å velge riktig vifte og utstyr til huset. God service og kommer tilbake igjen :)

Respuesta de Power.no - Strømmen
Veldig fornøyd med hjelpen fra Aamro. Hyggelig, profesjonell og løste saken raskt og effektivt. Takk for god service.

Respuesta de Power.no - Strømmen
Var i i butikken veldig frustrert over ventetid,møtte en ansatt med navn Soran, skjønte min frustrasjon og hjalp meg så fort han kunne. Takk for hjelpen

Respuesta de Power.no - Strømmen
God veiledning på de forskjellige produktene. Endte opp med et godt tilbud. Takk for hjelpen Hamad 😊

Respuesta de Power.no - Strømmen
Veldig god kundeservice, fikk servert god kompetanse og innsikt i kamera

Veldig god service
Blir alltid fornøyd når jeg kommer innom butikken på Strømmen.
Hyggelig mann i supporten ved navn Erik

Respuesta de Power.no - Strømmen
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.