Power.no - Tiller Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075 Tiller, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på Power Tiller og handlet med Robin T. den 11/6-26. Veldig godt fornøyd med varekunnskap, service og opplysninger om tilbud og muligheter. En selger som vet å lytte til, tilpasse seg kunden,... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kjøpet og utlevering av vare var både hyggelig og profesjonelt. Ved utpakking av varen hjemme, viste det seg å være stor skade på produktet. Tilbake til butikken ble jeg dessverre møtt med en anne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært god kundeservice på support og lager på power tiller når thomson tv sluttet å virke bare noen timer før vm kampen mot Frankrike. Den blir tatt retur og jeg får penger tilbake. Ble kjøpt dyrere t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Ivar Lykkesvei 5, 7075 Tiller, 7075, Tiller, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tiller

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

144 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8741 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og behjelpelig ansatte.

Hyggelig og behjelpelig ansatte.
Fikk god bistand til kjøp.

18 de julio de 2026

Hei Eunk,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du møtte behjelpelige ansatte og fikk god bistand under kjøpet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Tiller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service fra blid og hyggelig…

God service fra blid og hyggelig ekspeditør.

24 de julio de 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service av en blid og hyggelig ekspeditør hos POWER Tiller. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tiller⚡

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen ble ikke levert til avtalt tid

Varen ble ikke levert til avtalt tid. Det var avtalt innbæring og montering, men dette ble heller ikke foretatt.

20 de julio de 2026

Hei Fredrik,

Takk for at du forteller oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du opplevde forsinkelse på din levering, og at tilleggstjenestene du hadde bestilt ikke ble utført. Slik skal det jo ikke være når du gjør en bestilling hos oss, og vi beklager veldig for dette.

Dersom du ikke allerede er i kontakt med POWER Kundeservice for å få bistand med saken din, så er du velkommen til å ta kontakt med meg direkte på review@power.no så vil jeg kunne se nærmere på saken din og hjelpe deg så godt jeg kan. Tar du kontakt med meg så legg ved en kopi av din omtale, samt kontakt- og ordreinformasjon, slik at jeg lettere kan hjelpe deg med dette.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Trivelig og rask service

23 de julio de 2026

Hei Mildrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som både trivelig og rask hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

God service🙂👍

21 de julio de 2026

Hei Espen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kjøpet og utlevering av vare var både…

Kjøpet og utlevering av vare var både hyggelig og profesjonelt.
Ved utpakking av varen hjemme, viste det seg å være stor skade på produktet.
Tilbake til butikken ble jeg dessverre møtt med en annen og lite profesjonell kundebehandler.

15 de julio de 2026

Hei Elin,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at kjøpet og utleveringen først var hyggelig og profesjonelt, men det er svært uheldig at produktet viste seg å være skadet ved utpakking, og at møtet i butikken etterpå ikke holdt samme nivå. 😕💬

Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi, og tilbakemeldingen din om både den skadede varen og håndteringen i butikk er tatt videre til POWER Tiller for intern oppfølging. Vi vil se nærmere på både rutinene rundt utlevering og serviceopplevelsen i butikk. 😊

Takk igjen for en ærlig tilbakemelding. Den er viktig for å forbedre opplevelsen videre. 🤗

Dyktig,god innsikt

Dyktig,god innsikt, får svar på det jeg ønsker og spør om.

14 de julio de 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god innsikt og fikk svar på det du lurte på. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Alt ok

Alt ok, grei selger

10 de julio de 2026

Hei Knut,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at alt var ok og at du hadde en grei opplevelse hos oss på Tiller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!

Veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør!

14 de julio de 2026

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en fin opplevelse hos POWER Tiller. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bedre betjening ved clik og hent

Bedre betjening ved kassen clik og hent.Har kjøpt varen på net når jeg skulle hente varen ble jeg sagt å gå inn i butikken og hente varen selv

Hei Avdyl,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik klikk og hent skal fungere, og jeg forstår godt at dette var en skuffende måte å bli møtt på i butikken. 😊

Tilbakemeldingen din om betjeningen ved klikk og hent i Tiller er tatt videre internt, slik at butikken kan se nærmere på rutinene rundt utlevering og service i hentepunktet. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde bestemt meg for et produkt på…

Jeg hadde bestemt meg for et produkt på forhånd. Men selger ga meg råd at jeg måtte vurdere annet produkt mot det jeg ville ha. Til slutt ga jeg hene rett at det var et bedre valg

Hei Inge,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode råd i butikken, og at det endte med et produktvalg du ble fornøyd med.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din fra POWER Tiller. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hei Jahn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Tiller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service! Valgte Click & Collect. Varen klar for henting kjapt, hyggelig personale.

7 de julio de 2026

Hei Ann-Mari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at Click & Collect gikk raskt og smidig, og at opplevelsen i Tiller-butikken var så god.

Fikk hjelp med engang.

7 de julio de 2026

Hei Bolethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang, og at opplevelsen hos POWER Tiller var så god.

God service, hyggelige personalet

4 de julio de 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelige ansatte hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

veldig god service. alltid hyggelig og komme der.

kjøper alt av det jeg trenger hos power.
alltid hyggelig og handle der.

3 de julio de 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service og at det alltid er trivelig å handle hos POWER Tiller.

Vi setter stor pris på at du velger oss når du trenger noe, og håper vi får gleden av å hjelpe deg mange ganger fremover.

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse! Trivelige ansatte som alltid smiler og er hyggelige, kommer med gode råd, og har god kunnskap på alle avdelingene! Den solblide nordleningen i kassen er toppen av kransekaken på slutten av en allerede hyggelig handel, og gjør opplevelsen bare enda bedre! TOP NOTCH!

30 de junio de 2026

Hi Kjempefornøyd,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Tiller ble så bra, og at både gode råd, kunnskap og den gode stemningen gjorde handelen ekstra fin.

Slike ord setter vi stor pris på, og det er spesielt hyggelig å høre at opplevelsen i kassen ble prikken over i-en. Dette skal virkelig tas med videre.

Hyggelig butikkmøte

Blide og fornøyde betjening bak disken. Flott service og hadde bestilte varen klar til henting. Hyggelig møte og kommer gjerne tilbake.

2 de julio de 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et godt møte i butikken, fikk god service og at varen var klar til henting som forventet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du gjerne kommer tilbake.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er pga meget høflig og hjelpsom…

Det er pga meget høflig og hjelpsom kundebehandler som utførte en meget god service til en uvitende kunde.

2 de julio de 2026

Hei Sten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så høflig og hjelpsom service, og at opplevelsen ble så god.

Robin Torvestre

Vil skryte av Robin Torvestre som ga meg kjempegod hjelp med PC. Informativ og positiv! Dette var så god kundeservice som andre butikker bare kan drømme om :-)

26 de junio de 2026

Hei Robin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp med PC, og at opplevelsen var både informativ og positiv. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.