Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde... Ver más
La empresa ha respondido
Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Ver más
La empresa ha respondido
Meget god hjelp og selger sendt sms til meg å hørt om vi hadde fått i gang tvn👍siden det var svensk tekst så ringte han meg på tlf og gaidet meg til norsk tekst 👍👍👍
La empresa ha respondido
Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Ver más
Kleverveien 2, 1540, Vestby, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er jo bare 1 stk kundemottaker i mobilavd
Jeg ga opp.

Respuesta de Power.no - Vestby
Det står at leveringstiden er 1-2 uker , men jeg måtte vente i nesten 5 uker uten at jeg fikk noen forklaring på hvorfor. Ingen kommunikasjon og jeg måtte selv inn på siden for å følge opp dato for levering til varehus. Når den først ankom varehus for utlevering mottok jeg 4 henvendelser om hvorvidt jeg hadde glemt å hente ila fredag til mandag. Forsøkte ringe på lørdag, men da er telefontjenesten stengt!
Når jeg kom for å hente på tirsdagen stod vi først i nærmere 5 min og ventet på personell på hvitevare og etter å ha snakket med to på en annen avdeling kom det endelig en som spurte hva han kunne hjelpe med. Han kunne ikke noe om henting, så da gikk det ytterligere 5 min før vi fikk beskjed om å kjøre rundt og hente. Når vi kom til lageret kunne de ikke finne den og vi ble fortalt at den muligens kom i løpet av dagen. Etter noen spørsmål fra meg klarte de omsider å finne den likevel. Hele kjøpet og prosessen har vært meget uprofesjonell og kundeservice ved utlevering var det mest negative opplevelsen. Stort forbedringspotensiale hele veien!

Respuesta de Power.no - Vestby
Fikk rask hjelp av en hyggelig og hjelpsom kundebehandler

Respuesta de Power.no - Vestby
Feilkjøp ingen problem- veldig kjapp enkel og problemfri retur 👍🏻

Respuesta de Power.no - Vestby
Kona mi har ikke peiling på noe teknisk. Selgeren pådyttet hun noe unyttig som hun svarte ja på. Jeg reiste opp til Power og kona fikk igjen pengene. Syns det var veldig sleipt gjort.