Power.no - Vestby Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god hjelp og selger sendt sms til meg å hørt om vi hadde fått i gang tvn👍siden det var svensk tekst så ringte han meg på tlf og gaidet meg til norsk tekst 👍👍👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

137 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9499 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er jo bare 1 stk kundemottaker i…

Det er jo bare 1 stk kundemottaker i mobilavd
Jeg ga opp.

8 de agosto de 2026

Hei der,

Takk for at du deler dette. Det er ikke slik et besøk i mobilavdelingen skal oppleves, og jeg forstår godt at du ga opp når det bare var én tilgjengelig i kundemottaket. 😊

Tilbakemeldingen din er allerede sendt videre til POWER Vestby, slik at de kan se nærmere på bemanning og oppfølging i mobilavdelingen. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det står at leveringstiden er 1-2 uker…

Det står at leveringstiden er 1-2 uker , men jeg måtte vente i nesten 5 uker uten at jeg fikk noen forklaring på hvorfor. Ingen kommunikasjon og jeg måtte selv inn på siden for å følge opp dato for levering til varehus. Når den først ankom varehus for utlevering mottok jeg 4 henvendelser om hvorvidt jeg hadde glemt å hente ila fredag til mandag. Forsøkte ringe på lørdag, men da er telefontjenesten stengt!
Når jeg kom for å hente på tirsdagen stod vi først i nærmere 5 min og ventet på personell på hvitevare og etter å ha snakket med to på en annen avdeling kom det endelig en som spurte hva han kunne hjelpe med. Han kunne ikke noe om henting, så da gikk det ytterligere 5 min før vi fikk beskjed om å kjøre rundt og hente. Når vi kom til lageret kunne de ikke finne den og vi ble fortalt at den muligens kom i løpet av dagen. Etter noen spørsmål fra meg klarte de omsider å finne den likevel. Hele kjøpet og prosessen har vært meget uprofesjonell og kundeservice ved utlevering var det mest negative opplevelsen. Stort forbedringspotensiale hele veien!

4 de agosto de 2026

Hei Morten,

Takk for at du deler din erfaring med oss.

Vi forstår godt at den opplevelsen du har hatt har vært frustrerende, spesielt med tanke på den forsinkede leveringen, dessverre er det slik med varer som sendes fra eksternt varelager at de noen ganger kan bli forsinket uten at vi i POWER heller får noen direkte informasjon om dette fra leverandør. Uansett er dette noe vi absolutt burde ha tatt tak i, slik at du hadde fått varen din innenfor avtalt tidsramme.

Videre beklager vi for tiden det tok i butikk for å få varen utlevert, det hender at vi har nyere ansatte som er under opplæring som gjør at ikke alt går like på skinner i begynnelsen. Men vi tar med oss alle tilbakemeldinger du har kommet med, og vil se nærmere på dette slik at vi kan sikre rask og effektiv service videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Bestilt til butikk

Bestilt til butikk. Enkelt og effektivt! Hyggelig betjening.

6 de agosto de 2026

Hei Rolf-Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at bestilling til butikk opplevdes som enkelt og effektivt, og at du fikk hyggelig hjelp i Vestby.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lite utvalg i Airfryer

Lite utvalg i Airfryer. Lite betjening

5 de agosto de 2026

Hei Toril,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er leit å høre at både utvalget av airfryere og betjeningen i Vestby ikke svarte til forventningene.

Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger, og håper neste besøk blir en bedre opplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god hjelp og service

4 de agosto de 2026

Hei Joar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og service, og ekstra fint at oppfølgingen gjorde det enklere å få TV-en i gang.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du får mye glede av produktet videre.

Rask ekspedering

Rask ekspedering

3 de agosto de 2026

Hei Ingalill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask ekspedering hos POWER Vestby.

God service Gode priser

God service Gode priser

2 de agosto de 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og priser hos POWER Vestby.

Hei Tanja,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid får god service hos POWER Vestby, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Hyggelig og hjelpsom kundebehandler

Fikk rask hjelp av en hyggelig og hjelpsom kundebehandler

25 de julio de 2026

Hei Rigmor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en god opplevelse i Vestby.

Bra service 👌

Bra service 👌😊

24 de julio de 2026

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk bra service hos POWER Vestby.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og effektiv betjening!

23 de julio de 2026

Hei Frode,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og effektiv betjening hos POWER Vestby.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bestandig god service

Bestandig god service, og hyggelig betjening👌

23 de julio de 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service og hyggelig betjening hos POWER Vestby.

enkelt og greit

21 de julio de 2026

Hei Jan Erik Simonsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og grei.

Hjelpsomme

Hjelpsomme, veldig hyggelige!!

21 de julio de 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Vestby, og at hjelpen du fikk var både hyggelig og nyttig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Feilkjøp ingen problem- veldig kjapp…

Feilkjøp ingen problem- veldig kjapp enkel og problemfri retur 👍🏻

11 de julio de 2026

Hei OH,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at returen gikk kjapt, enkelt og problemfritt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Vestby.

Raskt og enkelt

15 de julio de 2026

Hei KH,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og enkel.

God hjelp

God hjelp, hvor ansatte hadde god kunnskap.

12 de julio de 2026

Hei OFK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av kunnskapsrike ansatte i Vestby.

God kundeservice

God kundeservice

Hei Wenche Iren S Haug,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god kundeservice hos POWER Vestby.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kona mi har ikke peiling på noe…

Kona mi har ikke peiling på noe teknisk. Selgeren pådyttet hun noe unyttig som hun svarte ja på. Jeg reiste opp til Power og kona fikk igjen pengene. Syns det var veldig sleipt gjort.

Hei Fredrik,

Takk for at du deler dette. Det er leit å høre at dere opplevde salget på denne måten, og jeg forstår godt at det føltes urimelig. 😊

Det er bra at dere fikk pengene tilbake, men tilbakemeldingen din om at det ble solgt noe unødvendig i Vestby tar vi på alvor. 💬

Dette er sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom opplevelsen du beskriver og sine rutiner. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. 🤗

En spesialist vil se nærmere på dette og ta kontakt med deg snart. Vi setter pris på din tålmodighet og forståelse. 😊

Fikk veldig god hjelp

Fikk god hjelp, og var veldig serviceinnstilte😊

Hei Svanhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og ble møtt på en serviceinnstilt måte i Vestby.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.