La empresa ha respondido
Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med. Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob .... Jeg ha... Ver más
La empresa ha respondido
Bestillingen min skulle være klar som «Klikk og hent», men den ventet ikke på meg da jeg kom. Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun... Ver más
Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Utrolig hjelpsom og dyktig butikkmedarbeider som ga oss fantastisk god hjelp. Veldig kunnskapsrik om de forskjellige merkene og vi ble anbefalt en kombi vask/ tørk maskin som vi er helt sikker på at vi kommer til og få mye glede av i fremtiden

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Måtte bytte et produkt jeg kjøpte feil og fikk et annet, til samme pris, det var jeg veldig fornøyd med, god service også

Respuesta de Power.no - Vestkanten
God service og hyggelig personer. Alltid hyggelig å handle på POWER Vestkanten.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Ble raskt ekspedert av en hyggelig og flink medarbeider som fant varen som jeg skulle ha med en gang.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Kjempegod service derfor handler jeg alltid på power

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Ble møt med god service på handle turen og fikk go hjelp🙂.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med.
Jeg har vært kunde hos Power Vestkanten i Loddefjord i mange år
⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Fikk kjempe god hjelp av en dame med Smartklokken. Hun viste sin Garmin klokke og forklarte. Hun var kjempeflink.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Ekspeditøren var helt super og hjalp skikkelig med det jeg ønsket

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Som alltid hyggelig å komme innom Power Vestkanten. Vennlig og hjelpsom betjening😃😃

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også som en kjekk plass å jobbe. Det er også trygt å handle her. Anbefales.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Service og utvalg og ansattes erfaringer med produkter

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Kvinnen i kassen kunne med en gang ha hentet bestillingen min fra hyllen, men i stedet begynte hun å betjene to eldre herrer som sto i kø bak meg. Jeg opplevde dette som svært dårlig kundebehandling, fordi hun ignorerte meg og ba meg vente.
Jeg var først i køen og burde derfor ha fått hjelp først. Da jeg spurte henne hvorfor bestillingen min ikke var klar, svarte hun bare kort og avvisende.
Jeg synes dette var en svært ubehagelig opplevelse. Kunder skal behandles med respekt, og jeg forventer en bedre service enn dette.

Respuesta de Power.no - Vestkanten
Fant det jeg skulle ha, trengte ikke noe hjelp. Betalte og gikk.