Försäljaren av telefonen var tydlig berättade hur han skulle valt men stöttande oss i att vi tänkte anordna, han lyssnade och kände in , hade tålamod och var tydlig. Sedan köpte vi till hjälpen med öv... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade en väldigt bra upplevelse. Dylan Rashid var trevlig och serviceinriktad, och jag kände mig välkommen direkt. Han var hjälpsam och bemötte mig på ett väldigt bra sätt.
La empresa ha respondido
Click and collect tänker man ska vara ett tidseffektivt sätt att köpa en vara man redan tittat ut. Själva beställningen över nätet, inga problem. Att hämta i butik, riktigt störande eftersom jag blev... Ver más
La empresa ha respondido
Vi presenterades två olika typer av Tv:n. Det var en saklig presentation. Vi fick svar på våra frågor. Försäljaren berättade vilken skillnad det är i jämförelse med Samsung. Försäljaren var förtroe... Ver más
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Suecia
Mycket hjälpsam säljare som hjälpte att jag kunde köpa en tv i affären istället för den jag hade köpt på nätet som inte gick att hämta upp.

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Had good experience at store. Should have more stalf on weekends.

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Vi är överlag nöjda,men processen för att få sin vara utlämnad på baksidan är inte så bra..vi fick vänta ca 35min på att få våran vara, i övrigt är vi nöjda..

Respuesta de POWER.se - Barkarby
När vi kom in i affären möttes vi av gott bemötande. Men att behöva gå upp till tv avdelningen först för att få 1 kvitto på att hämta ut tvn och sedan gå ner till kassan, var lite konstigt i mina ögon. Väl i kassan och upp igen, var det 2 kunder helt plötsligt före. En polack som pratade länge med den första kunden onödigt länge om allt och inget. Struntpratet hör inte hemma i en servicebutik. Lika dant med nästa kund, men den kunden ville inte snacka så där gick det fort.
Det tog ca 20 min för att få betala för tvn. Sen vid utlämningen tog det ytterligare 20 min minst. Under all kritik.

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Trevlig säljare ej gåpåig vi fick i lugn o ro bestämma oss. Det blev en helt annan TV och han tog bort min reserverade produkt utan problem.

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Väldigt bra service av personalen och bra erbjudande på produkten.

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Serviceinriktad personal och let att förklara och ge god svar på frågor

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Köpte en produkt där det fattades en del. Satt ca 30 minuter i kö för att komma till er kundtjänst. När jag då berättar mitt ärende och vill bli kopplad så går inte det.
Butiken ringer dock upp samma dag och han säger även att han hittat delen som jag inte fick med första gången.
Åker dit dagen efter och hämtar upp den. När jag sedan kommer hem visar det sig att jag fått fel del..
Så nu har jag mailat igen och informerat om det utan att få svar, uselt skött.
Med vänlig hälsning,

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Fick bästa hjälpen av 2 grabbar hussain och Dylan 10 av 5 stjärnor!!

Respuesta de POWER.se - Barkarby
Más información sobre otros tipos de reseñas.