POWER.se - Gävle Opiniones 2334

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service vid köptillfället. Det gick fort att hämta produkterna och jag fick hjälp att lasta på. Anvisningarna för installationen var tydlig så det gick bra att få allt på plats. Att förbättra: f... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick Proffs hjälp att byta mitt mobila bredband som jag vart lurad på av ett annat företag , vart över halvapriset, bättre router som blir min och inte utlånad, 1 år kortare bindningstid och ett pres... Ver más

1. Empresa de electrónica

1 estrella

Expediten trevlig hjälpsam

Expediten trevlig hjälpsam

Hej Lars,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt. Sådant uppskattas verkligen.

Bra ljud

Bra ljud, snygga och bra funktioner

Hej Kjell,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att du är nöjd med ljudet, designen och funktionerna. Det är extra roligt att få höra när produkten lever upp till förväntningarna.

Xxcx

Bra o korrekt hjälp

Hej Claes,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick bra och korrekt hjälp. Sådant uppskattas mycket.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duktiga medarbetare och korrekt…

Duktiga medarbetare och korrekt råsgivning

Hej Jan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp och tydlig rådgivning i Gävle. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Snabb hjälp och proffsigt bemötande

Snabb hjälp och proffsigt bemötande

Hej Bengt,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett proffsigt bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Mycket trevligt och BRA bemötande

Mycket trevligt och BRA bemötande! Mycket väl lösnings orienterad personal/butikschef! 😎👍

Hej Christer,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och att personalen var lösningsorienterad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kunnig personal

Kunnig personal

Hej Marie,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Bra service av personal.

Bra service av personal.

Hej MSF,

Tack för de fina orden om servicen i Gävle.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet uppskattades och att upplevelsen var så bra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra information om produkten av…

Bra information om produkten av personal.

Hej Peter,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att informationen om produkten upplevdes som tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Trasig spis

Trasig spis. Jag fick en ny spishäll samma dag. Nu blir det lätt att laga mat igen.

Hej Hans,

Tack för att du delar med dig.

Vad fint att höra att det löste sig snabbt och att du fick en ny spishäll samma dag. Då hoppas vi att matlagningen flyter på riktigt bra igen.

Trevlig Försäljare i Valbo

Trevlig Försäljare i Valbo. Var rädd om den mannen. Det finns inte så många sådana.

Hej Conny,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att besöket i Valbo gav ett så gott intryck.

Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas stort.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dammsugaren är fin och bra för snabb…

Dammsugaren är fin och bra för snabb rengöring, och den är lätt att använda och röra sig med. Men som många andra liknande dammsugare passar den inte så bra i hörn. Den känns också tung eftersom man måste bära hela dammsugaren istället för att dra den som andra modeller. Batteriet är också ett problem – det tar nästan en hel dag att ladda och laddningen tar slut ganska snabbt.

6 de mayo de 2026

Hej Adam,

Tack för att du delar med dig av en så tydlig och nyanserad recension.

Det är roligt att höra att dammsugaren fungerar bra för snabb rengöring och att den är smidig att använda i vardagen.

Samtidigt är det värdefullt att du lyfter fram begränsningarna kring hörn, vikt och batteritid. Den typen av feedback gör stor skillnad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att beskriva både det som fungerar bra och det som kunde vara bättre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Förstod efteråt hur ert försäljnings…

Förstod efteråt hur ert försäljnings system funkar.
Stackars äldre människor som går på merförsäljningen av tex bildoptimering.

9 de mayo de 2026

Hej Peter,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde att vårt försäljningssystem inte var tydligt och att du kände att det kunde bli svårt att förstå, särskilt för äldre kunder.

Vi vill att alla våra kunder ska kunna göra sina val med tydlig information och utan att känna att de pressas. Vi tar dina synpunkter på merförsäljningen och informationen kring tilläggstjänster på stort allvar för att förbättra hur vi kommunicerar.

Felix på POWER! ⚡️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Friendly and professional staff and…

Friendly and professional staff and good service.
I enjoy comming to Power.

A satisfied customer.

9 de mayo de 2026

Hi Linda,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och professionellt. Sådant uppskattas mycket, och det är extra kul att ni gärna kommer tillbaka till POWER.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra säljare som fångade mig direkt (i…

Bra säljare som fångade mig direkt (i vanliga fall så gillar jag inte det, han har riktigt trevlig)

5 de mayo de 2026

Hej Pontus,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och en bra upplevelse i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Personalen var hjälpsam!

5 de mayo de 2026

Hej Leif,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att personalen var hjälpsam. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Hej Olga,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att personalen gjorde ett så starkt intryck.

Skicklig o kunnig person

4 de mayo de 2026

Hej Perry,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick kunnig och skicklig hjälp i Gävle. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Säljare i butiken är väldigt alerta och…

Säljare i butiken är väldigt alerta och hjälpsamma men det hade uppskattats mer om de går och hjälper till i kassan när kön är lång och står stilla då personalen där är upptagna med att hjälpa kunder med returärenden och annat tidskrävande.

6 de mayo de 2026

Hej Lisa,

Tack för att du delar med dig. Det är verkligen fint att höra att personalen i butiken upplevs som alerta och hjälpsamma.

Samtidigt är det värdefull feedback att kassan kan behöva avlastning när kön blir lång och stillastående. Sådana synpunkter hjälper oss att förstå hur upplevelsen i varuhuset kan bli ännu bättre.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och hoppas att ditt nästa besök blir ännu smidigare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otrevligt bemötande av en personal

Jag brukar inte gnälla på andra, men eftersom detta var andra gången jag upplevde samma beteende från samma person under en period på fyra månader, känner jag att jag behöver tar upp det.

Jag kom in för att hämta en beställning (en iPad) och gick fram till kassan där två anställda stod. Jag informerade om att min beställning hade kommit. Jag fick då frågan vad det stod i meddelandet, varpå jag svarade att det stod “dataavdelningen”.

Personalens svar var då ironiskt: att det “nästan är helt logiskt” att jag skulle gå till mobilavdelningen, eftersom det är där dataavdelningen finns. Tonen upplevdes som nedlåtande och inte hjälpsam. Jag förklarade att det för mig är mer logiskt att fråga personalen när något är oklart.

4 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de POWER.se - Gävle

Tack för att du tar dig tid att lyfta detta.
Vi beklagar verkligen din upplevelse och det bemötande du beskriver. Det är självklart inte så vi vill att våra kunder ska bli bemötta, och vi har full förståelse för att situationen upplevdes som nedlåtande istället för hjälpsam – särskilt när du vände dig till personalen för vägledning.

Det är extra allvarligt att du upplevt ett liknande beteende vid mer än ett tillfälle, och vi tar därför din feedback på stort allvar. Vi kommer att föra detta vidare till ansvarig butik så att det kan följas upp internt och säkerställa att bemötandet håller den nivå som förväntas.

Tack igen för att du uppmärksammar oss på detta. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.