La empresa ha respondido
Snygg och inbjudande butik. Välkomnande och trevlig personal. Hjälpsam men inte påstridig. God stämning kolleger emellan. Säljmotiverade och duktiga på produkt och kampanjer, men respekterade också mi... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde på nätet, för att plocka upp i butik. (Pick and collect) 10 min i mobilkön - ”nej, detta är fel avdelning för att hämta varor, smset anger fel” Går till kassan. Min expedit får... Ver más
La empresa ha respondido
Hej Bra erbjudande i kön, snacket i kön , snurra på tavlan , sten sax , påse Mycket personal Släppte in lagom folk i omgångar Fika , kaffe, korv , kepsar osv Mycket trevlig morgon Köpte fö... Ver más
Kundvägen 6, 302 41, Halmstad, Hallands län, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Bestilte på nettet ved hjælp fra robot kørte til butikken i Halmstad hvor den stod klar da vi kom. Personalet søde og hjælpsomme. Prisen var god

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Service och personal var väldigt trevligt och hjälpte med förklaring om olika produkter

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Jätte bra och snabb ock professionell servis

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Det var bra maskin. Jag är nöjd med det jag köpte det var bra service och bra rabatt.

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Bra utbud. Dålig service. Expediten kände inte till att man fick rutavdrag med hjälp av kunnig kille.Nämde inte rutavdraget. En som heter Kalle i Halmstad kommer hem och hjälper till med installationen. Betalade halva priset.
Han är mycket duktig. Rekommenderar honom. Mycket bra kille. Anlita honom för oss som är äldre

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Trevligt bemötande och trevlig personal fick bra hjälp

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Jag skulle köpa iPhone till min son och vi beslutade oss för iphone 17 Pro. Säljaren har istället knappat in iphone 17 Pro Max.. men vilseledda oss med att ta fodral och skärmskydd till iphone 17 Pro. Med anledning av rabatter och att vi betalade en viss summa så reflekterade jag inte över slutsumman. Jag får ett litet papperskvitto och ställer frågan om jag får kvitto på mail och får till svar att jag får kvitto på mail och Kivra. Vi kommer hem och min son är glad över nya mobilen och jag är oviss om allt vad säljaren har lurat mig till. När jag väl upptäckt att han lurat mig så har ju min son redan ordnat allt med nya mobilen. Istället för en mobil för 14000 lurade säljaren mig till en mobil för 17000 utan min vetskap!

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Blender till riktigt bra sommarpris. Mycket nöjd!

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Vi fick vänta ca 35 minuter för att få ut vår vara som vi köpt. Utlastningsvarorna kunde varit mer förbereda.

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Trevligt och professionellt bemötande av personal.

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Jag gillar inte att bli påflugen av försäljare. Under promenaden genom butiken så frågade 4 pers om jag ville ha hjälp. Sluta!

Respuesta de POWER.se - Halmstad
Mycket nöjd med hela servicen, från beställning till leverans ... snabbt, effektivt och professionellt