POWER.se - Kalmar Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Ölandsleden 3, 393 56 Kalmar, Oxhagen, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hade bokat en vara, fick SMS och skulle hämta i butik. Men de hittade inte varan, en annan kollega letade också. Till slut så hittade de en avbruten order och jag kunde köpa den. Blev lite tokigt, men... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag har inte fått min vara, den fanns inte i butiken, utan behövde tyvärr beställas. Väntar fortfarande på meddelande om att den har kommit. Det hade gått snabbare att köpa den på en ren näthande... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lugnt och proffsigt. Kände mig mycket trygg. Är 79 år och blir lätt stressad när det gäller teknik och datorer. Nu var också det faktum att min make dött och jag hade blivit av med vårt säkerhet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker att man ska kunna gå in i en affär utan att man måste få ett SMS om upplevelse mm. OK det var lite hårt svar från mej. Så här kommer min upplevelse. Jag är mycket nöjd med den försäljare... Ver más

1. Empresa de electrónica
  6. Tienda de TV

Escrito por la empresa

Promotion box for POWER.se - Kalmar

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

14.990 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hej Kurt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och priserna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att…

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att välja blender

4 de mayo de 2026

Hej Anna-Lena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick kunnig hjälp med att välja blender.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse och hoppas att ni blir riktigt nöjda med produkten.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande.

5 de mayo de 2026

Hej B,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kalmar. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra nöjd personal snälla

Det var jätte bra, bra bemötande. Jag är väldigt nöjd och tacksam

4 de mayo de 2026

Hej Yazan,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du är väldigt nöjd.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt duktig säljare och en Väldigt…

Väldigt duktig säljare och en Väldigt duktig kundservice som var tillmötesgående

27 de abril de 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att både hjälpen i butiken och kundservicen upplevdes som tillmötesgående och professionell.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra kunskap

Bra kunskap

1 de mayo de 2026

Hej Åke,

Tack för de fina orden om den goda kunskapen. Det är väldigt uppskattat att höra.

Bra bemötande av personalen 🌷👉

Bra bemötande av personalen 🌷👉

1 de mayo de 2026

Hej sasan,

Tack för de fina orden om bemötandet i Kalmar. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i butiken var så bra.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var inne i butiken 30-45min och bad…

Vi var inne i butiken 30-45min och bad om hjälp med info på en produkt var och sa till ett par gånger för att få hjälp men ingen kom så blir nog inga fler besök från vår del.

2 de mayo de 2026

Hej Örjan,

Tack för ditt meddelande. Ingen hjälp efter 30-45 min och flera påpekanden är oacceptabelt, vi tar det vidare till butiken.

Tack för att du delar med dig och hoppas att du kan tänka dig att handla hos oss igen så vi kan gottgöra detta!

Felix på POWER! ⚡️

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tjejen som stod i kassan kunde inte…

Tjejen som stod i kassan kunde inte svara på mina frågor, utan stod mest och såg uttråkad ut. Hon hjälpte en kollega in i mellan i köpet också, där hon hade kunnat fråga honom om han kunde svara på mina frågor om produkten som jag skulle köoa. Allmänt lij och ointresserad, tyvärr!
Produkten är helt klart godkänd!

Hej Åse,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att bemötandet i kassan inte levde upp till förväntningarna, särskilt när du hade frågor inför ditt köp.

Samtidigt är det glädjande att produkten känns klart godkänd.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Bra pris trevlig personal

Hej Kjell,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att både priset och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var tillmötesgående och glada

De var tillmötesgående och glada. Bästa personal och bemötande jag mött på länge.

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes så bra och att besöket lämnade ett så positivt intryck.

Sådant uppskattas mycket och betyder mycket för butiken.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Mycket bra service

Mycket bra service

28 de abril de 2026

Hej Bernt,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen i Kalmar gav ett så bra intryck.

Ny tv

Hej, blev helt fantastisk bemött efter olika omständigheter, men viken personal, är riktigt imponerad av denna person stort tack till den mannen,😊

16 de marzo de 2026

Hej Jonas,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att bemötandet gjorde så starkt intryck och att upplevelsen blev så bra trots omständigheterna.

Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas stort.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Personalen i kalmar vat topp och…

Personalen i kalmar vat topp och lyckades förklara varför man skulle byta leverantör av tele och sänka totalkosnaden med 350 kr/månad för samma produkter som min nuvarande leverantör kunde erbjuda sin befontliga kund - trist men sant

26 de abril de 2026

Hej Kjell,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Kalmar.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick tydlig och hjälpsam vägledning kring tele och abonnemang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid positiv och trevlig personal

Alltid positiv och trevlig personal, som gärna leder oss,som inte är så insatta med alla finesser.

22 de abril de 2026

Hej Britta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i Kalmar upplevs som positivt och hjälpsamt, särskilt när det gäller att guida kring funktioner och finesser.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt hjälpsamt personal och…

Väldigt hjälpsamt personal och professionell

22 de abril de 2026

Hej Soontaree,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var hjälpsam och professionell.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande! Hjälpsam säljare

23 de abril de 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen och betyder mycket.

En engagerad försäljare

En engagerad försäljare

21 de abril de 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset präglades av engagemang och bra service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra att det finns delar till äldre maskiner

OK det var lite hårt svar från mej. Så här kommer min upplevelse. Jag är mycket nöjd med den försäljare som hjälpte mej och att ni hade reservdelar till en äldre Mocca Master. Tack för det!

19 de abril de 2026

Hej Maj-Lis,

Tack för att du delar det.

Ett sådant meddelande ska inte ta bort känslan av att bara kunna besöka en butik i lugn och ro. Din synpunkt är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen.

Hej Bosse,

Tack för återkopplingen.

Det går inte att se vilken fråga eller vilket ärende du redan har svarat på utifrån informationen här.

Skicka gärna:
- vad som har hänt
- vad du vill ha hjälp med
- om det gäller en order, leverans eller orderbekräftelse

Om det gäller att följa ordern kan du kontrollera detta på två sätt:
- logga in på [MyPOWER-inloggningssidan](https://www.power.se/mypower/login/) och öppna "Ordrar" eller "Köphistorik"
- använd länken för orderstatus i ditt orderbekräftelsemail

Om du saknar bekräftelsemailet kan du även:
- kontrollera mappen för skräppost
- söka efter mail från POWER eller med "Order" i ämnesraden

Om du skriver vad som saknas eller vad som inte fungerar, kan jag hjälpa dig vidare direkt.

8 consejos para escribir buenas reseñas.