POWER.se - Kristianstad Opiniones

2053
TrustScore: 4.5 sobre 5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är alltid trevligt att handla på Power i Kristianstad. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har handlat några gånger och fått hjälp av en kille som Heter Mikael A (kallar honom för Dansken) som j... Ver más

1. Empresa de electrónica

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Suecia

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

(2053)

14.961 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp av en kille som hette Max.

Fick hjälp av en kille som hette Max.
Supertrevlig och go grabb!

Hej Mathias,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Kristianstad och en riktigt bra hjälp i butiken.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Som förväntat

24 de abril de 2026

Hej Thomas,

Tack för omdömet.

Kul att höra att upplevelsen var som förväntat.

Hej Jonny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra och att hjälpen uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varans pris var högre i kassan

Priset som stod på skylten vid varan gällde inte utan det var ett högre pris i kassan. Förklaringen, inte fått rätt skyltar eller hunnit ändra allt vilket är väldigt dåligt, kunde bara satt en lapp över. Väldigt irriterande när man sett ett pris en dag och sen bestämt sig för att köpa den och kommer tillbaka så är det inte det priset som står på varan som gäller.

23 de abril de 2026

Hejsan!

Tack ska du ha för din feedback, vi uppskattar att du berättar hur du upplevt ditt besök.
Det du beskriver låter såklart både irriterande och krångligt, och vi förstår att det skapar en känsla av att något inte stämmer. Vi beklagar att upplevelsen blev så. Vår ambition är alltid att priser ska vara tydliga och uppdaterade i alla led, men ibland hinner inte allt med i samma takt vilket vi självklart inte är nöjda med heller.

Vi tar med oss detta i vårt fortsatta arbete för att förbättra tydligheten i butiken.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Hej Gunnar,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att servicen i varuhuset uppskattades denna gång.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge samma goda upplevelse igen framöver.

Låg pris och erbjudande

Låg pris och erbjudande

Hej Khadija,

Tack för omdömet!

Härligt att höra att du uppskattade låga priser och erbjudanden.

Vi hoppas att nästa upplevelse blir full pott.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

inte

Ja, jag blev lurad. Priset var 750, men när jag köpte den upptäckte jag att priset var helt annorlunda, 919. Jag kommer aldrig att köpa något från er igen.

Hejsan Hamdi!

Tack för din ärliga feedback.
Det är viktigt för oss att allt ska kännas tydligt och korrekt, så vi uppskattar verkligen att du lyfter det här. Samtidigt hoppas vi att vi framöver får möjlighet att ge en bättre upplevelse som speglar det vi faktiskt vill stå för. Tveka inte att höra av dig till oss på kundservice@power.se om du vill att vi tittar närmare på det som hänt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Mycket bra service

Hej Mattias,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som mycket bra. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Service och personal Bra pris

Service och personal
Bra pris

Hej Lili,

Tack för de fina orden om service, personal och bra pris.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig personal,men jag blev lurad när…

Trevlig personal,men jag blev lurad när jag ringde tydligen är det lite förvirrande om de olika butikerna i Stockholm

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att bemötandet var trevligt.

Det låter samtidigt som att informationen kring butikerna i Stockholm blev otydlig, och det ska självklart kännas enkelt att få rätt besked från början.

Om du vill få detta vidare hanterat är det bäst att kontakta kundservice direkt och beskriva vad som sades i samtalet samt vilken butik det gällde. Bifoga gärna eventuella detaljer som kan hjälpa till att reda ut situationen.

Du hittar fler kontaktvägar här: [www.power.se/kundservice/kontakta-oss/](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/)

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick mycket bra hjälp vid ett byte. Sådant uppskattas verkligen.

Electronic saker

Jag gillar power föratt det finns mycket coola saker och gör sakerna till bra priser 😄

Hej Matin,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att utbudet och priserna uppskattas.

Det betyder mycket att få sådan feedback, och det är extra roligt att du hittar mycket spännande hos POWER.

Bra information om maskinen

Bra information om maskinen
Dålig information om 10års garanti
Finns ingen bra o konkret info ska fram gå exakt vad som gäller om 10 år det e långt fram

18 de abril de 2026

Hej kund,

Tack för återkopplingen.

Det är väldigt bra att informationen om maskinen upplevdes som tydlig.

Det som går att bekräfta är att garantiinformation finns på kvittot, att garantin börjar gälla från leveransdatumet och att garantitiden varierar beroende på produkt. För TV och ljudprodukter är den enligt våra uppgifter 2 eller 5 år, och du har alltid 3 års reklamationsrätt.

Jag hittar däremot ingen konkret information här om några exakta villkor för en 10 års garanti.

Om du vill kan du skriva vilken produkt det gäller och vad du vill få förtydligat kring garantin, så hjälper jag dig vidare så långt informationen räcker.

Allt gick smidigt

Hej Lars,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att allt gick smidigt och att upplevelsen var så bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag ër nöjd att handla hos er

Jag ër nöjd att handla hos er , den dagen priserna var vëldigt,lógt...

Hej Rabije,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att du var nöjd med köpet och att priserna kändes extra bra den dagen.

Bra bemötande

Bra bemötande, trevlig personal

Hej TP,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var bra och att upplevelsen i varuhuset kändes trevlig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Välorganiserad butik och många…

Välorganiserad butik och många anställda att prata med. Stort utbud och många varor i lager till bra priser.

16 de abril de 2026

Hej Ola,

Tack för de fina orden om butiken i Kristianstad. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var välorganiserad, med stort utbud, bra priser och god hjälp i varuhuset.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick snabbt hjälp med vad jag behövde

Fick snabbt hjälp med vad jag behövde. Trevliga anställda.

Hej Algot,

Tack för de fina orden! Det är riktigt kul att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i varuhuset.

Bra service

Vi fick snabbt hjälp och killen va duktig och hjälpsam.

Hej Marianne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att ni fick snabb och hjälpsam service i Kristianstad.

Sådant uppskattas verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Säljaren Gabriel var mycket hjälpsam…

Säljaren Gabriel var mycket hjälpsam och trevlig.
Hoppas att han har lön därefter!
Mycket nöjda.

Hej Anita Johnsson,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att ni fick så hjälpsam och trevlig service i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Sådant betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

8 consejos para escribir buenas reseñas.