Jag har varit två gånger på power sista veckan. Två säljare har sålt på mig olika router system, båda skulle funka för mina behov men inget av dem funka. Utöver det fick jag även köpa en remote contro... Ver más
La empresa ha respondido
Lillian på Power i Länna är en stjärna som både butik och kedjan ska vara rädda om. Hon styrde upp kassan fastän att hon skulle vara ute i butiken. Hon betade av den långa kön snabbt som tusan men lyc... Ver más
La empresa ha respondido
Bra service! Super trevlig, hjälpsam och positiv personal!! Jag hade beställt två olika ordrar dagen innan jag skulle hämta dem. Men de var inte ihopplockade så personal fick hämta de två varorna, i b... Ver más
La empresa ha respondido
Before buying a laptop, I have visited 2 Power stores in Stockholm. The first one was in Heron City. It was totally catastrophic. There were not enough employees to help customers and there was very l... Ver más
Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Bra service i både butik och varuutlämningen. Trevlig personal.

Respuesta de POWER.se - Länna
Det var en mycket vänlig personal, gav mycket information och var väldigt kunnig

Respuesta de POWER.se - Länna
Bra rekommendation och kommunikation med personalen..priserna är acceptabla

Personal / Service
Bra bemötande och med en inställning att se mig som en kund framförallt närvarande i hela mitt köp.

Respuesta de POWER.se - Länna
I sort sett bra men fick vänta ganska länge på en försäljare. Blev även fel i kassan då min tidigare bonus inte registrerades så det blev ingen bonusrabatt.

Respuesta de POWER.se - Länna
Det var väldigt smidigt. Beställde på nätet för hämtning i butik, samt att de hade personal och så godtog Power kontanter. Allt som det ska vara.

Respuesta de POWER.se - Länna
Trevlig personal och smidig hantering av byte, returärende.

Respuesta de POWER.se - Länna
Jag bokade en produkt via hemsidan ”click n collect”. Fick sms att jag kunde hämta ut den i kassan. När jag kom dit så fick jag vänta i 70min i butiken... De kunde inte hitta min beställning. Till slut kom en annan i personalen och gick ut i butiken och hittade produkten på hyllan.

Respuesta de POWER.se - Länna
Hade reserverat en vara men när jag kom till butiken hade de hämtat fel vara. De letade upp varan jag hade beställt men då visade det sig att det inte var den färg jag hade beställt. Den fanns inte. Okej det fick bli den ändå. För fem minuter sen kom det en påminnelse om att jag skulle hämta den reserverade varan. Personalen var jättetrevlig men det verkar inte vara riktigt i ordning på grejerna.

Respuesta de POWER.se - Länna
Snabbt och effektivt som en blixt från klar himmel.

Respuesta de POWER.se - Länna
Lätt att reservera. SMS kom snabbt att varan gick att hämta. Trevlig kassapersonal

Respuesta de POWER.se - Länna
Väldigt bra service och bemötande.Informationen om produkten.Bästa personal