POWER.se - Luleå Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra pris på en kaffemaskin men säljaren visste ingen info om maskinen i stort sett. Frågade vad för kaffe som ska vara i den men säljaren visste ej säkert. Fanns inte instruktionsbok eller kartong vil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Ver más

1. Empresa de electrónica

Escrito por la empresa

• Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Suecia

Promotion box for POWER.se - Luleå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

15.652 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suveränt bemötande härlig kille som gav…

Suveränt bemötande härlig kille som gav mig en suverän service.

16 de mayo de 2026

Hej Kenneth,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och en suverän service i Luleå. Sådant uppskattas mycket.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande

16 de mayo de 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt. Sådant uppskattas verkligen.

Tre av tre fel

Först var det fel i lagersaldo, sen hävdar de att jag inte kan använda barnklockan med ett kontantkort och så köpte jag ett mobilskal utan originalförpackning där de sa att det var till en galaxy S24, men det måste varit S24 plus i så fall då det inte passade. Det blev inte många rätt med andra ord.

15 de mayo de 2026

Hej Louise,

Tack för att du delar med dig. Det här låter verkligen som en rörig upplevelse, särskilt när flera saker blev fel i samma ärende.

Det är förståeligt att det känns som att det blev tre av tre fel när lagersaldot inte stämde, informationen om barnklockan blev missvisande och mobilskalet dessutom inte passade.

När det gäller skalet och uppgifterna kring produkten är det bäst att du återkommer med tydliga bilder på produkten och gärna emballaget om du har det kvar, så att det går att jämföra modellen närmare.

Om du vill ha hjälp vidare med felaktig produkt eller om något saknas är det bra att bifoga en kort beskrivning av problemet, bild på produktförpackningen och bild på EAN koden från förpackningen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Bra service!

Hej Maja,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usel policy

Uruselt. De säljer mobiler som inte går att använda i sverige. När det upptäcks får man inte byta.

Efter mer kontakt med kundtjänst så fick jag fortfarande ingen hjälp. Trots att de sålt en mobil som inte kan ha bankid. Ingen vuxen svensk medborgare kan vara utan bankid.

Hej Johanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi beklagar att det blivit så här.

Det är självklart viktigt att de produkter vi säljer fungerar som de ska i Sverige, och vi vill gärna titta närmare på vad som hänt i ditt ärende. Kontakta oss gärna via kundservice@power.se eller på 08 517 66 000 så hjälper vi dig vidare och ser vad vi kan göra för att lösa situationen.

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig kille i kassan

Trevlig kille i kassan

11 de mayo de 2026

Hej Tord,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i kassan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidig beställning och fint bemötande

Smidig beställning och fint bemötande. Fick saknades ett stödben till diskmaskinen.

Hej Carola,

Tack för den fina återkopplingen. Det är väldigt roligt att höra att beställningen gick smidigt och att bemötandet var bra.

När en del saknas i leveransen är det bäst att skicka en kort beskrivning av problemet tillsammans med bilder på förpackningen och EAN koden på emballaget till [kundservice@power.se](mailto:kundservice@power.se). Kontrollera gärna också hela paketet en extra gång, eftersom vissa kartonger har dubbelbotten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande av personalen och fick…

Bra bemötande av personalen och fick hjälp med allt vad jag önskade.

9 de mayo de 2026

Hej Merja,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och den hjälp du önskade. Sådant uppskattas verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp med köp av frys

Fick hjälp med köp av frys. Kunnigt, trevlig och hjälpsam personal.Jag är jätte nöjd med allt hjälp som jag fått.

10 de mayo de 2026

Hej Viktoria,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp vid köpet av frys och att upplevelsen kändes kunnig, trevlig och hjälpsam.

Extra kul att du är så nöjd med all hjälp du fått.

Wilmas bemötande var föredömligt

Wilmas bemötande var föredömligt, snabb service och kunskap om och ikring den produkt vi ville köpa var avgörande.

5 de mayo de 2026

Hej May,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att bemötandet, den snabba servicen och kunskapen gjorde så stor skillnad vid ert köp.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Bra service framförallt

Väldigt bra bemötande och mycket bra service, trevlig person som mötte oss

5 de mayo de 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande och en riktigt bra service i Luleå. Sådant uppskattas mycket.

Snabbt enkelt

Snabbt enkelt, bra personmal

8 de mayo de 2026

Hej Ulla,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att upplevelsen var snabb och enkel, och att bemötandet var bra.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fungerade smidigt

30 de abril de 2026

Hej Bernt Erik Brännström,

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt tillmötes gående säljare så jag…

Väldigt tillmötes gående säljare så jag har bara gott att säga.

Hej Viveka,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet gjorde intryck.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Smidig bra affär

2 de mayo de 2026

Hej Andreas,

Tack för omdömet. Härligt att höra att affären upplevdes som smidig och bra. Det uppskattas verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra service och trevligt…

Väldigt bra service och trevligt mottagande. Effektiv service.

Hej Ulf,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och effektivt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Duktig försäljare

Duktig försäljare, kunnig och trevlig. Svinbra!

Hej Leif,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Bra bemötande

Bra bemötande, de ger mig som kund det bemötande alla deras kunder ska få.

24 de abril de 2026

Hej Ulrik,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

8 consejos para escribir buenas reseñas.