En ensam kille på lagret skulle serva alla kunder medan butiken var full med personal som inte hade något att göra vilket resulterade i väldigt lång väntetid för alla som skulle hämta varor
La empresa ha respondido
Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa sä... Ver más
Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Jag skulle gärna berätta till butik ansvarig min upplevelse av mina nyköp.
Gustavo G

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
Mycket bra bemötande vid handläggning av tidigare köpt trasig vara

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
Bra bemötande. Sakkunnig personal som lyssnade in kunden. Hittade den optimala lösningen, vilket var till fördel.

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
ingen där kunde hjälpa mig att kolla på en instax mini kamera

Mycket nöjd! Fick all hjälp man kunde önska sig och lite till. Power Lund👍🏼

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
En mycket trevlig och kundorienterad säljare som lyssnade noga på vad jag ville ha och som rekommenderade en mesh utrustning som fungerar alldeles utmärkt till mina behov

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
Fick föredömligt god hjälp med min visumansökan
Resten verkar mycket instabilt med två telefonnummer, varav bara det ena är mitt
Har således blivit debiterad för två, som ursprungligen blev fel på Power
Svårt att få nån rätsida på, då Halebop än skickar mig till ett ställe o än till ett annat
Och nu blir jag inte kontaktad
Summan av kardemumman blir att det ursprungliga felet ligger hos power, där man inte kan försäkra mig om att jag får tillbaka pengarna för överdebitering
Känns bittert

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
Mycket kunnig o trevlig personal
Stort tack till dom

Respuesta de POWER.se - Lund Pilsåker
4 kunder fick stå och vänta i 4-5 min på att någon personal kom till kassan så vi kunder betala. Mycket dåligt!