POWER.se - Nacka Opiniones 1884

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill verkligen ge ett stort plus till personalen på POWER i Nacka Forum. Jag köpte AirPods till min dotter där och vi blev båda otroligt imponerade av servicen. Den unga killen som hjälpte oss v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var så stressad o behövde toner till min skrivare. Jag lyckas boka den sista ni har online. Och när jag kommer till kassan så är det en helt underbar tjej Evelina o ger mig exakt den hjälp jag be... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Ver más

1. Empresa de electrónica
  6. Tienda de TV

Escrito por la empresa

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag fick ett bra erbjudande och är…

Jag fick ett bra erbjudande och är tacksam för den hjälp jag fick vid köpet – mycket trevlig kille. Högtalaren jag köpte Sumobox 200 levererar dessutom ett riktigt imponerande ljud, bättre än förväntat.

Tyvärr saknades gummifötterna som är otroligt viktiga så högtalaren slipper bli skadad samt skruvmejsen.

När jag besökte butiken på nytt för att få hjälp blev jag endast erbjuden retur, istället för att personalen undersökte om delarna kunde finnas i lager eller föreslog någon alternativ lösning.

Det upplevdes som att man avfärdade ärendet utan att ens försöka hjälpa till.
För mig drar detta ner helhetsintrycket rejält.

Som tidigare butikschef och anställd vet jag hur viktigt det är att ta hand om kunden – även när det gäller outletprodukter. Har lärt mig genom åren att man försöker alltid göra sitt bästa för att göra kunden nöjd, man vill ju gärna att kunden kommer tillbaka igen.

Tyvärr blir det därför ett bottenbetyg från min sida. Så av mig får ni 2 stjärnor av 5.

Hej Alexander,

Tack för din ärliga återkoppling. Vi är glada att du är nöjd med både erbjudandet, hjälpen i butiken och ljudet från produkten.

Samtidigt beklagar vi att viktiga delar saknades och att du upplevde att du inte fick den hjälp du hade hoppats på vid ditt återbesök. Vi förstår att det känns frustrerande när man inte upplever att ärendet tas vidare på bästa sätt.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Felix på POWER! ⚡️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi tog vår vara som vi bedömde vara bra…

Vi tog vår vara som vi bedömde vara bra Fans ingen tillgänglig personal att diskutera med. Gick till kassan och betalade

Hej Ann-Mari,

Vi beklagar att det inte fanns någon tillgänglig personal att prata med när du behövde hjälp. Det ska självklart vara enkelt att få stöd i butiken.

Tack för att du tog dig tid att lämna din återkoppling. Den är viktig för oss i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Felix på POWER! ⚡️

Bra bemötande

Hej Ove,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande i vår Nacka-butik. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa servicen möjligt, så det betyder mycket att veta att vi lyckades med det för dig.

Tack igen för att du valde POWER!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringde och beställde det jag ville…

Ringde och beställde det jag ville köpa, hämtade dagen efter, hur enkelt och smidigt som helst, plus trevlig personal.

14 de abril de 2026

Hej Lars,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så smidig upplevelse med oss. Att kunna ringa, beställa och hämta nästa dag är precis den typ av service vi strävar efter.

Det är också underbart att höra att vår personal i Nacka gjorde ett bra intryck på dig. Tack för att du valde POWER!

Jag köpte egentligen 2 apparater

Jag köpte egentligen 2 apparater, till väldigt rabatterade priser!

Hej Sylvain,

Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp och att du fick bra priser på dina apparater! Det är alltid roligt när våra kunder hittar riktigt bra erbjudanden.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande! Informativt och klargörande
av frågor jag ställde.

16 de septiembre de 2025

Hej Therese,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett så bra bemötande och att vårt team kunde ge dig informativ och klargörande hjälp med dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Supert och ett bra pris

Hej Kenneth,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både produkten och priset. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga värde och kvalitet.

Det är verkligen roligt att veta att vi lyckades leverera en så positiv upplevelse för dig. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra info om produkten och trevlig…

Super bra info om produkten och trevlig personal i butiken i Nacka

Hej Kund,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare kunde ge dig utmärkt produktinformation och att du upplevde dem som trevliga. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att vi lyckades med det för dig.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick hjälp av en kille som heter…

Vi fick hjälp av en kille som heter Petter som var jättetrevlig och hjälpsam en toppenkille / Lennart &Evelin

8 de abril de 2026

Hej Evelin,

Vad roligt att höra att ni fick så bra hjälp! Det låter som att ni hade en riktigt positiv upplevelse i vår butik i Nacka. Vi är glada att kunna erbjuda den typen av service som gör skillnad för våra kunder.

Tack för att ni tog er tid att dela era positiva intryck med oss!

Kunnig personal och visste var allt låg

Kunnig personal och visste var allt låg

3 de abril de 2026

Hej Rolf,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att vår personal i Nacka kunde hjälpa dig så bra och att de visste precis var allt fanns. Vi är stolta över vårt team och deras kunskap om våra produkter och butikslayout. Det är sådana här kommentarer som motiverar oss att fortsätta leverera den bästa servicen möjligt.

Hej Joel,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra hjälp av vår trevliga personal i Nacka.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team.

Personal

Personal service

5 de abril de 2026

Hi Alm,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att du fick personlig service i vår Nacka-butik. Vi är stolta över vårt team som arbetar hårt för att ge varje kund den bästa upplevelsen möjligt.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sökte kontakt med säljare på golvet men…

Sökte kontakt med säljare på golvet men de stod i klungor och hade trevligt att prata med barandra istället. Hittade det jag ville till okej pris. Bättre att beställa billigast online istället.

Hej Robert,

Tack för din feedback om besöket i Nacka! Det är synd att höra att du inte fick den uppmärksamhet du förtjänade från våra säljare på golvet. Vi värdesätter verkligen att du ändå hittade det du sökte till ett bra pris.

Din upplevelse hjälper oss att förbättra servicen i våra butiker. Det är bra att du också upptäckte våra onlinealternativ som ett smidigt sätt att handla.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss!

Svårt att få hjälp första dagen

Svårt att få hjälp första dagen
Påstridiga att köpa till extra försäkring
Annars trevligt

Hej Olof,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina erfarenheter med oss.

Det är bra att höra att du tyckte att personalen var trevlig! Vi förstår att det kan vara frustrerande när det är svårt att få hjälp första dagen, och vi tar din kommentar om försäkringsförsäljningen till oss.

Din feedback hjälper oss att förbättra våra rutiner och service för framtida kunder. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundupplevelse från första intryck.

Tack igen för att du valde POWER och för din ärliga återkoppling!

Good service

Hi Mohammad,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du fick bra service hos oss i Nacka. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

5 av 5 för Jesper L

Hej Nemanja,

Tack så mycket för din fantastiska 5-stjärniga recension av POWER Nacka! Det gläder oss enormt att höra att Jesper L hade en så positiv upplevelse hos oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att dela din feedback. Sådana recensioner hjälper oss att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Tack för att du valde POWER, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunde inte betala med Amex

Kunde inte betala med Amex

Respuesta de POWER.se - Nacka

Tack för att du hörde av dig! Just nu går det tyvärr inte att betala med Amex, men vi har massor av andra smidiga betalningsalternativ. Bland annat Swish som vi nyligen lagt till, och självklart går det fortfarande att handla på faktura.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tyckte om bemötandet av de som…

Jag tyckte om bemötandet av de som arbetade i butiken. Men jag blev mindre glad när jag såg att internetsladden jag köpte för 449kr var på tok för dyr och att jag kunde ha fått samma kvalité och längd för 149kr.
Kommer returnera varan.

Hej P.L,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade bemötandet från våra medarbetare i Nacka. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Angående priset på internetsladden förstår jag att du känner dig missnöjd med prisskillnaden. Du kan returnera varan till butiken där du köpte den. Om du har hittat samma produkt till ett lägre pris hos en godkänd konkurrent inom 60 dagar från köpet, kan du också undersöka möjligheten för prismatch.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig personal som bjuder på sig…

Trevlig personal som bjuder på sig själva.

Hej Josef,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Nacka! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team gjorde ett bra intryck och att du kände dig välkommen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Han var kunnig och trevlig!

Hej Szilard,

Vad roligt att höra att du fick så bra service! Det värmer våra hjärtan när våra kunder är nöjda med både kunskap och bemötande. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att veta att du hade en så positiv upplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.