Jag vill verkligen ge ett stort plus till personalen på POWER i Nacka Forum. Jag köpte AirPods till min dotter där och vi blev båda otroligt imponerade av servicen. Den unga killen som hjälpte oss v... Ver más
La empresa ha respondido
Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Ver más
La empresa ha respondido
Jag var så stressad o behövde toner till min skrivare. Jag lyckas boka den sista ni har online. Och när jag kommer till kassan så är det en helt underbar tjej Evelina o ger mig exakt den hjälp jag be... Ver más
La empresa ha respondido
Priset på hylla. Stämde inte med priset i kassan. När jag påtalar detta blir jag hänvisad av kassörskan att gå tillbaka in i butiken p be om hjälp av nån på golvet. Hon hade inte kunnat bry sig mindr... Ver más
Forumvägen 12, 131 53, Nacka, Nacka, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Jag fick ett bra erbjudande och är tacksam för den hjälp jag fick vid köpet – mycket trevlig kille. Högtalaren jag köpte Sumobox 200 levererar dessutom ett riktigt imponerande ljud, bättre än förväntat.
Tyvärr saknades gummifötterna som är otroligt viktiga så högtalaren slipper bli skadad samt skruvmejsen.
När jag besökte butiken på nytt för att få hjälp blev jag endast erbjuden retur, istället för att personalen undersökte om delarna kunde finnas i lager eller föreslog någon alternativ lösning.
Det upplevdes som att man avfärdade ärendet utan att ens försöka hjälpa till.
För mig drar detta ner helhetsintrycket rejält.
Som tidigare butikschef och anställd vet jag hur viktigt det är att ta hand om kunden – även när det gäller outletprodukter. Har lärt mig genom åren att man försöker alltid göra sitt bästa för att göra kunden nöjd, man vill ju gärna att kunden kommer tillbaka igen.
Tyvärr blir det därför ett bottenbetyg från min sida. Så av mig får ni 2 stjärnor av 5.

Respuesta de POWER.se - Nacka
Vi tog vår vara som vi bedömde vara bra Fans ingen tillgänglig personal att diskutera med. Gick till kassan och betalade

Respuesta de POWER.se - Nacka
Ringde och beställde det jag ville köpa, hämtade dagen efter, hur enkelt och smidigt som helst, plus trevlig personal.

Respuesta de POWER.se - Nacka
Jag köpte egentligen 2 apparater, till väldigt rabatterade priser!

Respuesta de POWER.se - Nacka
Mycket bra bemötande! Informativt och klargörande
av frågor jag ställde.

Respuesta de POWER.se - Nacka
Super bra info om produkten och trevlig personal i butiken i Nacka

Respuesta de POWER.se - Nacka
Vi fick hjälp av en kille som heter Petter som var jättetrevlig och hjälpsam en toppenkille / Lennart &Evelin

Respuesta de POWER.se - Nacka
Sökte kontakt med säljare på golvet men de stod i klungor och hade trevligt att prata med barandra istället. Hittade det jag ville till okej pris. Bättre att beställa billigast online istället.

Respuesta de POWER.se - Nacka
Svårt att få hjälp första dagen
Påstridiga att köpa till extra försäkring
Annars trevligt

Respuesta de POWER.se - Nacka
Jag tyckte om bemötandet av de som arbetade i butiken. Men jag blev mindre glad när jag såg att internetsladden jag köpte för 449kr var på tok för dyr och att jag kunde ha fått samma kvalité och längd för 149kr.
Kommer returnera varan.

Respuesta de POWER.se - Nacka
Más información sobre otros tipos de reseñas.