Den kvinnliga expediten var mycket trevlig , gav mig ett bra pris och förmodligen innehavde lite produktkännedom också. Ångrar inte köpet även om jag blev förvånad att den tämligen kraftfulla maskin s... Ver más
La empresa ha respondido
Stod länge och väntade där det stod i sms att jag skulle hämta mina saker. Säljarna tittade inte ens på oss. Fattar att de har fullt upp med andra kunder oxå, men en blick och ett 'jag ser dig, snart... Ver más
La empresa ha respondido
All personal jag mötte i butiken såg mig i ögonen och frågade om de kunde hjälpa mig. Väldigt positivt och trevligt. Den tjej som sedan hjälpte mig var kunnig och lyhörd för mina behov, kom med bra... Ver más
Koppargatan 30, 602 23, Norrköping, Enebymo, Suecia

Invita a los clientes a opinar
En jättebra upplevelse, TACK WILMA för hjälpen men mobilen!!

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Bästa service, kan ej bli bättre, allt är toppenbra!
Heja Rebecka du är bäst!
För alltid kund på Power

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Var och hämtade en tvättmaskin. Packades in i min bil liggandes men i manualen stog det att det ska fraktas stående. Ett litet tips bara🙂

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Säljaren hade noll koll på Garmin produkterna.
Läs på nätet rekommenderade han.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
fick extra information av en kunnig medarbetare

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Skulle köpa en sladd till mobilen och den fanns inte.
Men fick bra hjälp med skyddsplast till mobilen

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Duktig och trevlig personal som inte känns stressad. 🤙

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Jag fick ett annan produkt. Var tvungen att komma tillbaka till affären och byta, men produkten som jag betalade för var inte i butiken, fick vänta 5 dagar till.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Dålig service. Personalen har inget intresse av att fråga om man behöver hjälp, även om man står framför kassan.

Respuesta de POWER.se - Norrköping
Jag fick bra hjälp av trevlig och kunnig personal och fick information om att jag kunde registrera min vara (Bosch skaftdammsugare) på Bosch hemsida och att Power skulle hjälpa mig om jag fick problem med det. Nu gick det inte så bra så jag får nog be om den hjälpen, så servicen är på topp.