Beställde en rc bil men inget mer…
Beställde en rc bil men inget mer händer än ett mejl med order bekräftelse, supporten svarar inte. Köp inget online från dom,
No consta que solicite reseñas
Hoppas dom inte är lika trötta i den fysiska butiken som på nätet.
Beställde 3st artiklar med fri frakt och betalade direkt.
Fick reda på att 1st artikel hade utgått men att dom skickar resterande.
Fick sedan påminna 2gånger om återbetalning. När väl återbetalningen kom så hade dom dragit av för frakten. Lite väl sunkigt.
8 arbetsdagar tog frakten.
Tyvärr kan jag inte rekommendera denna webbutik.
Jag lyckas inte att returnera produkter som innehåller ett LiPo batteri.
Perfekta sidan att beställa från om du vill bli lurad på pengar och inte vill ha paketet som du har betalat för. Kombinera detta med deras usla kundservice så får du en av de värsta konsumentupplevelserna någonsin. Scammers...
Leveranstid är ett skämt. Ingen kontakt eller orderprocess efter en vecka när det står 2-5 dagar. Annullerade ordern via mejl. Rekommenderar Slöjd Detaljer i Skara istället.
Beställde ett batteri men där jag såg sen att leveranstiden va längre än vad vi hoppats på , annullerade beställningen 2 dagar senare men då sa man att man redan skickat det , men hade då redan köpt annat batteri, företaget har fått batteriet i retur men meddelar inte klarna returen , trots flera försök att få kreditering så säger företaget att returen inte kommit tillbaka trots över 2 veckor sedan det gick i retur , ej hjälpsamma , välj en annan aktör
Hittade ett RC flygplan en ”ARF” modell till mycket bra pris. Beställde det utan att kolla upp leverantören. Hittade rätt tveksamma recensioner först efteråt. Men grejerna skickades så fort det bara gick och modellen ser ut som förväntat. Ska bli kul att montera ihop och flyga i sommar
Beställde från denna sida för det stod att varan skulle finnas i lager och levereras inom 5-8 dagar. En månad har gått och jag har ledsnat meddelade därmed att jag inte ville ha varan längre och att jag ångrar mitt köp, utan att svara på mitt mail så får jag en leveransbekräftelse på att varan är påväg… ett riktigt skämt och dom får sämsta tänkbara omdöme från mig. Beställ inte härifrån!
Lite dyra.
Skyller på mig som kund att jag köpt fel produkt när det ärderas rekommendation av produkt
Allt jag frågar efter att köpa till eller har synpunkter på är mitt fel.
Inget bra bemötande.