Great place to work 🙌
Great place to start a career,Daily Learning experience practically opens different perspectives and approaches to handle the work,Good Management
PRADEEPIT is the foremost ISO Certified 9001: 2015 IT Company, which has marked its flagship in 3+ Countries With 300+ Projects Successfully Accomplished and its core focus on inhouse open source Product development. And onsite, nearshore & offshore SAP S/4 HANA, ERP, CRM & SAP customer experience development services are geared to deliver results that you expect from outsourcing IT services.
205, Brigade Gardens, No. 19, Church Street, 560001, Bangalore, India
Great atmosphere,work life is balanced, getting a lot of things to learn, good management
PradeepIT is a top notch for me better place to start from. They have got expert, associate and mid in all sectors of IT. I'll choose pradeepIT if i am to choose again.