PrawdziwySatanista Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówiłem rytuał miłosny - na początku nie wierzyłem w rytuały na zamówienie tym bardziej online. Jednakże zostało mi wszystko wytłumaczone przez rytualista i zaufałem. To była najlepsza decyzja jaką... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Moim zdaniem jest oszustem, wydałam bardzo dużo pieniędzy na jego usługi. Na początku mówił że będzie wysyłał zdjęcie na dowód że cokolwiek robi. Karty tarota no cóż nic się z nich nie sprawdziło. Ryt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szczerze mówiąc jestem w szoku i bardzo polecam. Zgłosiłam się o pomoc dla taty-weterana który na codzień od kilku lat zmagał się ze złymi wspomnieniami, wyrzutami oraz uzależnieniami. Od głębokiego o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam serdecznie! Rytuał finansowy się udał więc poszlam na rytuał miłosny też udany! Nie ma chyba lepszych rytuałów na zamówienie niż tutaj. Teraz przygotowuję się do mentoringu będzie na pewno s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro espiritista

Escrito por la empresa

Jestem Michał, kapłan satanistyczny i edukator z ponad 15-letnim doświadczeniem w praktyce i nauczaniu lewej ścieżki. Moja droga rozpoczęła się od głębokiego zainteresowania filozofią, okultyzmem i alternatywnymi systemami wierzeń. Moja misja Wierzę, że satanizm to nie tylko system filozoficzny, ale przede wszystkim droga do autentycznego poznania siebie i świata. Moją misją jest edukacja i rozwój świadomości wśród osób poszukujących prawdziwej wiedzy o lewej ścieżce, wolnej od stereotypów i powierzchownych interpretacji. Doświadczenie i kwalifikacje • Certyfikowany kapłan satanistyczny z międzynarodowym uznaniem • Prowadzący warsztaty i wykłady na temat filozofii i praktyki satanizmu • Autor licznych publikacji i artykułów o tematyce okultystycznej • Praktyk ceremonii magicznych i rytuałów lewej ścieżki • Konsultant w sprawach duchowych i filozoficznych Podejście do nauczania W mojej pracy kładę nacisk na indywidualne podejście do każdego ucznia. Satanizm to droga osobista, która wymaga głębokiej refleksji i autentycznego zaangażowania. Nie oferuję gotowych odpowiedzi, ale narzędzia do samodzielnego odkrywania prawdy. Moje nauczanie łączy tradycyjną wiedzę okultystyczną z współczesnym rozumieniem psychologii, filozofii i praktyki duchowej. Wierzę w racjonalne podejście do magii i rytuału, wolne od dogmatów i ślepej wiary.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rozkład tarota

Skorzystałam z rozkładu tarota i jestem bardzo zadowolona. Doceniam mocno za indywidualne podejście, szczegółowe objaśnienia i niezwykle trafne podpowiedzi. Rozkład pomógł mi odnaleźć sfery, które wymagają pracy i szczególnej uwagi, a także docenić te, które mają się dobrze.

27 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szczerze polecam ;) rozkłady się…

Szczerze polecam ;) rozkłady się sprawdzają i co najważniejsze pomagają zaspokoić swoje lęki i dylematy z którymi się spotkamy.

10 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dowiedziałam się od rytualisty od…

Dowiedziałam się o rytualiscie od przyjaciółki ,pomógł jej aż byłam w szoku 😲więc i ja też postanowiłam skorzystać i nie żałuje rytuały się udały😊😊❤szykuje się do kolejnych 👍👍👍i jest bardzo 😎miły

9 de diciembre de 2022

Rewelacja <3

Szczerze polecam, z całego serduszka <3.
Rozkłady, oprócz tego że są niesamowicie trafne i wnikliwe, są bardzo obszerne a odpowiedzi naprawdę od serca i nie pozostawiają żadnych wątpliwości. Wszystko jest dokładnie wytłumaczone i wyjaśnione z nakierowaniem na rozwiązanie problemu.
Osobiście bardzo ważne jest dla mnie indywidualne podejście, które tu znalazłam. Czas reakcji i zaangażowanie w ważnych sytuacjach - 11/10.
Co najważniejsze - kontakt nie jest w żaden sposób utrudniony, nigdy nie zostałam na lodzie w potrzebie :).
Mogę wypowiedzieć się też co do oczyszczania energetycznego - nie wierzyłam dopóki nie poczułam na sobie że działa a przede wszystkim jak działa - bardzo mi to pomogło w różnych sferach i będę wracać :).
Nie ma się nad czym zastanawiać i co się bać, będziecie w najlepszych chyba rękach.

1 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Indywidualne podejście jak i…

Indywidualne podejście jak i profesjonalizm pracy. Serdecznie polecam - cieszę się że trafiłam właśnie tutaj😄

24 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.