Premiergrails Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd was de deal snel gesloten , en het pakket binnen 2 dagen in huis ! Tot de volgende bestelling 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Premiergrails zorgt voor een fijne en snelle service, precies wat je wilt als je op zoek bent naar exclusieve sneakers. Wat premiergrails uniek maakt is dat ze modellen aanbieden die je nauwelijks op... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was al een tijd op zoek naar de Nike x Nocta Sunset Puffer in bruin, maat S, maar kon deze nergens vinden. Uiteindelijk toch besloten om op Marktplaats te kijken, wat ik normaal bijna nooit d... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Premiergrails is een vertrouwde naam in de sneaker- en streetwearscene. Dankzij onze ervaring en passie weet je zeker dat je bij ons goed zit: 100% authenticiteit, topkwaliteit en persoonlijke service staan altijd voorop. Of je nu zoekt naar die ene exclusieve sneaker, een luxe basic voor je daily fit of een opvallend streetwear-item – bij Premiergrails shop je met zekerheid en ruime keuze!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Superieur

Hier bij dit bedrijf staat expertise in het hoogste vaandel. Enorm behulpzaam en geen vraag is te veel. Dit alles wordt gecombineerd met de prachtige levering van een gewenst product in de perfecte conditie. Kortom gewoon geweldig!!!

5 de julio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey Luuk, top om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel!

Super Service van Premiergrails

Super Service van Premiergrails. Voor exclusieve schoenen moet je zeker bij hun zijn. Levering tot aan de voordeur. Bij jullie ga ik vaker schoenen bestellen!

30 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey Yannick, super om te horen! Tot snel.

Gekochten schoenen en kleding

Premiergrails is echt top! Altijd een snelle en nette service. Ik ben vaker met een vraag gekomen voor specifieke schoenen die lastig te krijgen zijn, en binnen no time had ik ze thuis! Toch wel een trouwe klant geworden!

7 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey Chendo, wij willen je bedanken voor de positieve review. Wordt gewaardeerd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meerdere keren schoenen gekocht bij…

Al meerdere keren schoenen gekocht bij premiergrails en elke keer weer top! Ze houden je goed op de hoogte van de bestelling, leveren snel en doen altijd meer dan hun best voor je

17 de abril de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey J, thanks voor de positieve review. Hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afspraak is Afspraak ze doen hun best…

Afspraak is Afspraak ze doen hun best en ik weet 100% dat het matriaal (sneakers) authentiek en origineel zijn. En dat is me veel waard. Dank jongens.top service.

23 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Thanks voor de positieve review

Super service

Super service, snel geleverd en zelfs persoonlijk aan mijn voordeur.

17 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hoi Loes, bedankt nog voor de reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Hele goede ervaring

Ik raad zeker aan om hier te bestellen, super fijne service, je wordt gelijk geholpen met je vragen alles verloopt snel en soepel!!

15 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hoi Jas, fijn om te horen dat je tevreden bent!

Top service

Top service! Ik heb de Yeezy slide bone gehaald voor de zomer. En ik heb ze snel binnengekregen. Aanrader als je erover denkt om een nieuw paar schoenen te halen!

13 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey floris, dankjewel voor de positiviteit!

Topervaring bij PremierGrails

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij PremierGrails! De sneakers die ik heb besteld zijn niet alleen 100% authentiek, maar ook in perfecte staat geleverd. De verzending was snel en de verpakking was professioneel en stevig — je merkt meteen dat ze zorg besteden aan elk detail.

De sneakers zelf? Absoluut 🔥! Precies zoals op de foto's, en ze zitten heerlijk. Ik krijg er constant complimenten over! Ik bestel hier zeker opnieuw!

6 de mayo de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey Marc, thanks voor de positieve review!

Top ervaring

Nu 2 labubu's gekocht en beide echt. Top service, heel vriendelijke meneer met eerlijke prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader

10 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey, bedankt voor de review. Veel plezier met de Labubus!

Betrouwbaar, snelle service

Ze zijn altijd snel met antwoorden op al je vragen. En service tot aan de deur👌🏼

13 de abril de 2025

Respuesta de Premiergrails

Bedankt voor je support Jochem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo lang gezocht naar een mooie Labubu…

Zo lang gezocht naar een mooie Labubu en dankzij Premiergrails eindelijk mijn mooie Labubu gevonden 😊

10 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey, thanks voor de leuke review! Veel plezier ermee

Fijne ervaring

Goede communicatie, snelle levering en super kwaliteit! Erg blij mee :)

5 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Super! Goed om te horen dat je tevreden bent

Super goeie service

Super goeie service! Komen zijn woorden na! Trouwe bedrijf! En altijd zijn woorden nakomen. Ik koop nergens anders meer mijn schoenen dan alleen bij hun hier, je hoeft maar wat te vragen welke je model je wilt en ze gaan gelijk aan de slag! Dikke 10 voor dit bedrijf

6 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey maatje! Jij bedankt voor je support!

Goede en snelle service

Goede en snelle service, schoenen altijd in topconditie geleverd! Absolute aanrader.

4 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Dankjewel Philip, veel plezier met je nieuwe sneakers!

Goed geregeld

De schoenen werden keurig verpakt en op tijd geleverd. Zoon was helemaal blij.

2 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hoi Mandy, goed om te horen dat je zoon tevreden was. Tot de volgende keer!

Perfect

Gevonden via een resell groep via whatsapp. In het begin twijfelachtig, alleen toch het voordeel van de twijfel gegeven voor een Essentials 1977 shorts.

Goede service, snelle reacties en netjes verpakt!! 😇

1 de junio de 2025

Respuesta de Premiergrails

Hey Alex, thanks voor je positieve review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.