Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har igennem en længere periode nu brugt Premind Biotics organiske produkter og er især glad for IMMUN som bidrager til at styrke mit immunforsvar. Jeg sagtens mærke en forskel i min hverdag, hvo... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtog en mail efter købet om jeg var…

Modtog en mail efter købet om jeg var tilfreds med produktet MÆT. Jeg svarede at jeg måtte stoppe på grund af bivirkninger, som jeg beskrev for dem. Har ikke hørt mere. Virkelig dårlig oplevelse, både af produkt og kundeservice

9 de febrero de 2026

Ekstra overskud hver dag

Jeg spiser FOKUS hver morgen og jeg kan klart mærke, at jeg får ekstra overskud til at klare hverdagens strabadser, være produktiv på arbejdet og i det hele taget en bedre version af mig selv.

20 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Varen er som sådan god

Varen er som sådan god. Synes jeg kunne mærke en forbedring i starten, men har holdt en pause og synes ikke der var forskel. Varen er for dyr og derfor kan jeg ikke blive ved med at købe det. Derfor er der nu opsagt.

6 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Informativ hjemmeside omkring deres produkter…

Informativ hjemmeside omkring hvad og hvordan deres produkter gavner ens tarmflora samt hurtig og effektivt service.

Første bestilling blev foretaget kl 14.40 en eftermiddag kl 0500 havde DAO leveret det ved min hoveddør.

Efter ca en måneds behandling har jeg oplevet mindre oppustedhed i maven så positiv resultat på den front.

13 de junio de 2024

Kosttilskud IMMUN

Jeg har brugt IMMUN nu i over 6 mdr og følger mit immunforsvar er blevet styrket. Jeg plejer altid at blive stærkt forkølet på denne tid af året men indtil nu er sluppet til trods at alle andre på mit kontor har været sygemeldt en uges tid ad gangen..

19 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt produkt med god virkning.

Jeg bruger MÆT hver dag, og det fungerer super godt for mig. En naturlig mindre sult og ingen cravings, gør det lettere at træffe de sunde valg.

Jeg har brugt MÆT i 5 måneder nu, og sammen med træning og daglig aktivitet, har jeg nu tabt 18 kg.

Og så fungerer det perfekt med den månedlige leverance, så skal jeg ikke huske på at bestille og jeg løber ikke lige pludselig tør for kaplser.

8 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

"RO" har givet min hjerne ro

Jeg lavede en god aftale med Premindbiotics da jeg bestilte 15 glas "RO" på een gang. Jeg har senfølger efter hjernerystelse, og "RO" har hjulpet meget på min forvirrede hjerne og givet den mere "RO", så jeg nu efter 4 år igen kan være lidt sammen med vores børnebørn og køre lidt i bil

13 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

FOKUS har hjulpet på min…

FOKUS har hjulpet på min hjernerystelse. På trods af den lidt høje pris, er det value for money - i hvert fald for mig med hjernerystelse! Når jeg er i bedring skal jeg prøve MÆT.

13 de febrero de 2022
Logotipo de Premindbiotics

Respuesta de Premindbiotics

Hej Majken
Mange tak for din anmeldelse :-) Vi bliver altid så glade for at høre vores kunders historier.
God dag fra Premind-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter med fast leverance hver…

Lækre produkter med fast leverance hver måned. Jeg er sååå glad for mine mæt (som desværre ikke tager lysten til chokolade😂 men) som bidrager til sundhed til min 2. Hjerne som jo er vores tarme. Jeg ønsker mig alle de andre produkter men de ligger i den dyre ende, så jeg må tage lidt af gangen💰☺️ Dertil vil jeg sige, de er pengene værd.

12 de diciembre de 2021

Geniale og gennemtænkte produkter

Geniale og gennemtænkte produkter. Jeg startede på "Mæt" og allerede efter 1 uge var cravings forsvundet. Nu falder vægten stille og roligt og jeg har lagt mærke til at jeg spiser mindre. Mit næste Premind-produkt bliver Fokus.

12 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun sige at jeg er imponeret

Kan kun sige at jeg er imponeret. Jeg har brugt premind MÆT i en lille uge. Og jeg har seriøst ingen cravings haft som jeg ellers har haft før. Aldrig har jeg oplevet det nemmere at træffe de gode valg.

11 de junio de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.