Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought a product key for the Microsoft Office pack and the first one worked. But the second one did not, it was not possible to activate it properly and the client warned that I may be a vic... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uppdatering, Efter anmälan och detta omdömme hörde de av sig och skickade en fungerande kod. Trots en fungerande kod tillslut så har ändå detta tagit mycket tid och energi i onödan. Men, prisvär... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev positivt överraskad av ert pris på den produkt som jag sökte. Jag tycker att allt fungerade mycket bra vad gällde nerladdningen av programmet. Instruktionerna hur man laddade ner var lättf... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

har gjort 2 beställningar på windows 11 pro första nycklen funkade fin fint. nästa gång funkade inte, kontaktat supporten med lång vänte tid på svar och verkar inte läsa mailen alls utan verkar ge aut... Ver más

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Premium gaming - Sveriges absolut billigaste datorer på webben! Se till att checka in vårt lager på Premiumgaming.se

2,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Illicit broken product keys and disappeared site.

I bought a product key for the Microsoft Office pack and the first one worked.

But the second one did not, it was not possible to activate it properly and the client warned that I may be a victim of software fraud...

Now the website of the company does not even load.

Scam company.

12 de octubre de 2024

Ren lurendrejeri

Ren lurendrejeri. Vann en auktion på tradera, betalade men fick aldrig någon vara. Det hela slutade med en polisanmälan. Har fortfarande inte fått vare sig vara eller pengarna tillbaka.

Oseriöst och olagligt!

10 de enero de 2024

Varning

Varning. Du får inte grejorna som du bäställde.... jag köpte windows 10 i november förra året. Bråkar fortfarande om pengarna tillbaka eller varan jag bästellde. Handla inte här!detta är ett bluff företag.

1 de mayo de 2024

Spännande!!!!

Spännande!!!!
När jag öppnar sidan premiumgaming.se så står det ”PremiumGaming är offline” så jag kan inte registrera min produkt som jag köpt 😡

8 de mayo de 2024

Har beställt Windows 10 med USB sticka

Har beställt Windows 10 med USB sticka. Första beställde o betalade jag i februari.
Sen 2 veckor senare får man ett mail att beställningen blivit avbruten
Utan förklaring.
Återbetalning sker inom 5-15 dagar !!!
När man sedan försöker nå er.
Så skriver de :
”Just nu har vi extremt stort tryck och respons kan dröja mycket längre än förväntat”
De har ännu inte svarat ,
Så otroligt dåligt
Det värsta är att jag försökte beställa en gång till samma produkt
Gick ju bra att beställa o betala.
Men någon produkt får man självklart inte 😡😡
Så exakt samma procedur igen.
De lånar mina pengar över en månad igen.
Vilket otroligt dåligt företag
Skulle jag kunna ge noll stjärnor, så skulle de få det

21 de febrero de 2024

Köpte mjukvaror - 8+ dagar fortfarande ej fått

Köpte två licensnycklar (mjukvaror) som jag antog skulle skickas till mig samma dag. Jag betalade för båda samma dag som ordern gjordes och nu har det gått 8 dagar och jag har fortfarande inte fått mina licensnycklar

Har hört av mig till PremiumGaming om detta och har inte fått nån återkoppling.

15 de abril de 2024

I ordered and paid

I ordered and paid, via Swish, Microsoft Windows 10 Pro + USB, March 21, 2024. It has not been delivered yet. No message about when to be delivered has been sent to me either. //Sven Jansson, Uppsala, Sweden

21 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpt en digital produktnyckel som fanns…

Köpt en digital produktnyckel som fanns i lager. Enligt reklam har de blixsnabba leveranser. Det har nu gått en längre tid, ingen leverans, och de svarar inte på mail. Inget i skräppost heller.
Detta företaget begår bedrägeri då de inte skickar digitala produktnycklar och samtidigt hävdar att ångerrätten ej gäller.

UNDVIK!

3 de abril de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.