Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god pris MEN den ene af de 3 boblelamper virker ikke. Afventer svar på mail vedr retursending og ny lampe.. Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik mine vare inden for 2 dage! Snakkede også med chefen, meget imødekommende og kunne besvare mine spørgsmål til tops! Kan klart anbefale at handle hos dem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumle... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helligdag). Og der bliver tilsendt en ny lampe efter påske. God service 👍

31 de marzo de 2026

Super flotte LED lys!

Super flotte LED lys!
Nem bestilling og hurtig levering.

27 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for dine LED-lys, og at både bestilling og levering har været nem og hurtig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som jeg havde forventet

Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumled.
Kan virkelig anbefale deres lys og service

13 de marzo de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds – og at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi gør os umage for altid at finde en god løsning, så det glæder os virkelig, at det blev oplevet positivt.

Tak for anbefalingen og fordi du handlede hos os 🙌

Fik mine lys forleden

Fik mine lys forleden, og må bare sige at det er de flotteste led lys jeg til dato har haft. De er utrolig naturlige, samt en fed rustik overflade, som man ikke ser bedre. Ikke sidste gang jeg handler her.

20 de marzo de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med dine LED-lys, og at du sætter pris på vores fokus på at levere produkter i høj kvalitet.

Og hvor er det dejligt at høre, at det ikke bliver sidste gang – det betyder rigtig meget for os 🙌

Tak fordi du handlede hos os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for den hurtige…

Jeg er meget glad for den hurtige levering af min super pakke led lys

16 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for vores produkter og den hurtige levering.

Hurtig levering, god service😊

16 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service.

super kundeservice

1 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede super kundeservice – det er noget, vi går meget op i hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Premiumled. Produkterne er i rigtig god kvalitet, og priserne er meget fair. Bestillingen var nem, og leveringen gik hurtigt.

Derudover er kundeservicen super venlig og hjælpsom

1 de marzo de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med kvaliteten, priserne og den hurtige levering.

Og hvor er det skønt at læse, at du oplevede vores kundeservice som venlig og hjælpsom – det betyder rigtig meget for os 🙌

Tak fordi du handlede hos os og tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god kundeservice…

25 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Genialt koncept

Fantastisk kundeservice via lifesupport. Fik gave med uden jeg var blevet lovet noget.Hurtig levering, flotte æsker og gode varer.
Kan ikke roses nok, fedt firma

12 de febrero de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det gør os virkelig glade at læse dine ord. Vi gør os umage for både at levere hurtig service, flotte pakker og gode produkter – så det betyder meget at høre, at det hele spillede.

Og hvor er det skønt, at gaven faldt i god jord 🎁

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.