Alt var som forventet - varen kom hurtigt og var lige præcis som foto og beskrivelse på nettet. Fuld tilfredshed herfra.
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kan kun udtale mig positiv om prettythings! Utrolig professionelt, jeg havde lavet en fejl i min ordre, den spottet prettythings hurtigt og ringede for, at spørger om det skal laves om. 5 stjerner... Ver más
Rigtige fine ting God service og hurtig levering samt flot hjemmeside
La empresa ha respondido
Jeg havde store problemer med PostNord ved ordren, af 2 omgange. Først strandede pakken i en lufthavn i Jylland i en uge - der var Tina super god til at få den efterlyst. Hun var desuden så sød at... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
✨Velkommen til Pretty things✨ Flotte håndlavede kort, lækre binder og challenge til cashstuffing og meget tilbehør til hund og kat 🎁 Fine og lækre ting med stor betydning – til dig selv, til en gave eller forkæl din firbenede ven 💌 Håndlavede kort til enhver anledning 🐶 Hyggesager til kæledyr 💸 Kreativt udstyr til cashstuffing Mange af vores ting er 100% håndlavet af os selv, vores service er i top, vi står inde for de ting vi håndlaver. Flotte kort til enhver lejlighed, har du ønsker til fx en konfirmation så kontakt os, vi laver også kuverter til invitationen. Alt til din kat eller hund - tjek altid vores kategorier. i rodekassen er der mange gode tilbud
Información de contacto
Gl Landevej 144, 9440, Aabybro, Dinamarca
- info@prettythings.dk
- prettythings.dk
Meget fine ting og rigtig god service
Alt var som forventet
Fantastisk sted at handle
God service, personlige svar og tid til sine kunder. Flotte produkter og lækker kvalitet ⭐️
Der var en god og hurtig levering
Der var en god og hurtig levering, og helt sikkert det jeg bestilte.
Hurtig betjening og kvalitetsvarer
Hurtig betjening og kvalitetsvarer - ganske enkelt SUPER!
Hurtig levering og altid flot indpakning
Super godt produkt 👍🥰
Fantastisk service
Fantastisk service og hurtig afsendelse.
Min forventning til varernes kvalitet blev indfriet
Jeg kan kun udtale mig positiv om…
Jeg kan kun udtale mig positiv om prettythings! Utrolig professionelt, jeg havde lavet en fejl i min ordre, den spottet prettythings hurtigt og ringede for, at spørger om det skal laves om. 5 stjerner herfra!
Værd at prøve hvis du også vil cashstuffing
Jeg købte nogle af de lommer til sedler til cash stuffing og de er så fine må jeg sige.
Så fint pakket ind og hurtig sendt afsted. Ikke sidste gang der bliver købt derfra.
Bedste oplevelse.!
Fik en sms en halv time efter min bestilling med at de havde modtaget min bestilling og at jeg havde glemt at skrive hvad jeg gerne ville ha til at stå. så det skulle jeg lige gør og så fik jeg lov at lave om via sms det den sødeste og bedste kundeservice jeg nogensinde har prøvet at opleve. Varene var hurtig fremme de ligesom lovet. Er så glad for dem.! Kan helt klar anbefale dem til andre. ☺️❤️
Er super sød at snakke med og sender…
Er super sød at snakke med og sender ekstra med til hunden.
Rigtig god oplevelse!
Tenna skrev og rådgav mig efter jeg havde bestilt. Hun havde ret og jeg er meget tilfreds med det jeg har modtaget. Der var hurtig levering. Jeg kommer helt klart til at bestille herfra igen 😊
Super godt service og hurtig levering ☺️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.