Pricewise Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Pricewise de overstap weloverwogen kunnen maken voor nieuwe tv/internet provider? Bevalt prima, de overstap zonder probleem en nu goede snelle verbinding. Pricewise had goede deal met 1e jaar lage... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik waardeer de openheid en eerlijkheid wat betreft CASHBACK; Genoeg bedrijven zou cashback alleen toekenen als jezelf binnen 3maanden het aanvraag (met achter gedachten dat velen dat zou vergeten te... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Overstap van energie maatschappij Engie naar Energiedirect is totaal misgelopen. Energiedirect geeft aan dat Engie op de hoogte is gesteld en dat contract is opgezegd. Engie zegt dat ik daar een varia... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is makkelijk in te vullen wat je nodig hebt en krijgt dan verchillende opties waar je uit kan kiezen en met elkaar kan vergelijken. Hierdoor is het ook overzichtelijk.

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, internet & TV en leningen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

945 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat er een misverstand is…

Ondanks dat er een misverstand is ontstaan,vanwege een dubbele boeking bij zowel energie-direct,als van de bron (is nu reeds opgelost)is de aanvang van het nieuwe contract over 2026-2027 tot nu toe goed verlopen.

24 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Te vroeg afgesloten

Te vroeg afgesloten. Inmiddels
Zijn de tarieven aanzienlijk gedaald ten opzichte van het moment van afsluiten van mijn nieuw contract. Jammer had toch additioneel €250 kunnen uitsparen.

19 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

overstappen naar Budget

de overgang van oxxio naar budget energie ging vlotjes, eigenlijk niks van gemerkt.
Maar de overgang naar internet en tv raad ik niemand aan. ze hebben wel een hele slechte router. niks doet het. eerste advies van de belafspraak was bel met klantenservice en deze beaamde dat meerdere mensen hier problemen mee hebben.

10 de agosto de 2026
Logotipo de Pricewise

Respuesta de Pricewise

Beste Eva,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat de overstap voor energie soepel is verlopen. Vervelend dat uw ervaring met internet en tv daarentegen niet naar verwachting is.

Op basis van de gegevens in uw review kunnen wij de betreffende internet en tv-aanvraag niet bij ons terugvinden. Mocht u hierover nog vragen of opmerkingen hebben, dan kijken we graag persoonlijk met u mee om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Wij staan van maandag t/m donderdag voor u klaar via WhatsApp of via ons contactformulier.

Team Pricewise

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al vele jaren maak ik er gebruik van en…

Al vele jaren maak ik er gebruik van en overstappen gaat probleemloos. Geeft een goed overzicht en vergelijking tussen de levaranciers, verbetering zou zijn het overzicht uit te breiden met maandelijkse kosten met en zonder verrekening van de gegeven bonussen. Nu alleen laagste prijs waarbij met afsluiten je ziet dat het maandelijkse bedrag hoger is omdat de bonus er niet in verrekend wordt

18 de agosto de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.