Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i fin orden, fortinlig god købsoplevelse. Alt præcis som forventet; ingen mangler eller skader på det købte udstyr. Fragt"pigen" var så god at ringe på det oplyste telefonnummer, da hun farede vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen gik hurtigt og nemt, og blev leveret som angivet. Varerne var billige - pakket fornuftigt ind og i fin stand ved modtagelsen. Kigger også hos Prigo næste gang jeg skal handle.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse. Alt blev leveret til tiden. Ekstra tilkøb af sensor kom ligeledes indenfor 2 arbejdsdage. Bøvlede en del med update af firmware for at få min ender 5 pro til at arbejde sammen med CR... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det begyndte med udsigten til lang leveringstid, men de arbejdede ekstra for at min anycubic kobra s1 combo kunne komme. Jeg fik den ca 4 dage efter bestilling. Der er super søde og er meget opmæ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipos y artículos de impresión

Escrito por la empresa

Hos PriGo har vi et stort udvalg i 3D printere, filament og tilbehør til din 3D printer. Vores sortiment bliver løbende udvidet. Vi gør samtidigt vores bedste for at have fordelagtige priser, men vil ikke spare på den gode service. Vi har desuden eget værksted med elektronik faguddannet personale, som står klar til at servicere din 3D printer. Er du i tvivl om hvilken printer du skal købe, så ring endelig til os for vejledning. Vi tager altid gerne en snak med dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig en webshop hvor ejeren selv betjener 👍

Faktisk rart med “lille lokal” forretning, forstået på den måde at det jo tit er ejeren selv man får fat i, som ved noget og som rådgiver ægte og ikke bare for at sælge. Kæmpe fan af at det er ægte kompetencer der hjælper en! Har handlet her flere gange og kommer til det igen.

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udelukkende en god oplevelse!

Udelukkende en god oplevelse!

Fandt tilfældigt PriGo, da mine normale leverandører af filament havde udsolgt af de varianter jeg manglede.

Bestilte en onsdag, fik leveret torsdag!

Godt arbejde

8 de octubre de 2025

Hurtig levering.

Super hurtig levering. Godt udvalg af produkter. Fin hjemmeside.
Skulle jeg nævne en ting, måske lige aggressiv nok med at få tilbagevendende kunder til at skrive sig på nyhedsbrev - også selv om man er skrevet op og har fået 10% på en tidligere levering.

10 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.