Alt i fin orden, fortinlig god købsoplevelse. Alt præcis som forventet; ingen mangler eller skader på det købte udstyr. Fragt"pigen" var så god at ringe på det oplyste telefonnummer, da hun farede vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leveringen gik hurtigt og nemt, og blev leveret som angivet. Varerne var billige - pakket fornuftigt ind og i fin stand ved modtagelsen. Kigger også hos Prigo næste gang jeg skal handle.
Super oplevelse. Alt blev leveret til tiden. Ekstra tilkøb af sensor kom ligeledes indenfor 2 arbejdsdage. Bøvlede en del med update af firmware for at få min ender 5 pro til at arbejde sammen med CR... Ver más
Det begyndte med udsigten til lang leveringstid, men de arbejdede ekstra for at min anycubic kobra s1 combo kunne komme. Jeg fik den ca 4 dage efter bestilling. Der er super søde og er meget opmæ... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos PriGo har vi et stort udvalg i 3D printere, filament og tilbehør til din 3D printer. Vores sortiment bliver løbende udvidet. Vi gør samtidigt vores bedste for at have fordelagtige priser, men vil ikke spare på den gode service. Vi har desuden eget værksted med elektronik faguddannet personale, som står klar til at servicere din 3D printer. Er du i tvivl om hvilken printer du skal købe, så ring endelig til os for vejledning. Vi tager altid gerne en snak med dig.
Información de contacto
Bjeragervej 5, 8300, Odder, Dinamarca
- support@prigo.dk
- prigo.dk
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser, alt forløb som forventet.
God service og hurtig levering.
Havde spørsmål omkring levering af en bambu Lab p1s.
Fik super hurtigt og kompetent svar af kundeservice flere gange på samme dag.
Da jeg så bestilte printeren var leveringen super hurtig.
Har altid fået mine vare hurtigt 👍
Super hurtig levering og varen er i…
Super hurtig levering og varen er i super kvalitet
Super tilfreds, men alligevel mangler der lidt..
Jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg får, både denne gang og sidste gang jeg købte en printer.
Har købt en rimelig dyr printer denne gang, men noget forundret over at de ikke også sælger reservedele til maskinen, nu når det er sådan en god sted at handle.. Man vil jo helst handle det samme sted hver gang.
Men maskinen er fantastisk, kører som en drøm...
Mvh Kim.
Levering kom som den skulle :)
Super god kundeservice
Super god kundeservice pr. telefon.
Virkelig hurtig levering.
Lækkert produkt i rigtig fornuftig emballage.
Fint overblik på hjemmesiden
Fint overblik på hjemmesiden, og god leveringsevne som lovet.
Godt produkt og hurtig levering
Forkerte varer
Flinke mennesker og de står ved deres fejl og retter dem
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Det gik hurtigt og nemt.
Dejligt det er et dansk firma som…
Dejligt det er et dansk firma som sælger den laser. Så man ikke skal til at kontakte Kina eller USA, hvis der er problemer. Hurtigt svar på mail.
God og hurtig levering
Hurtig levering, har handlet med PriGo ApS i mange år levere altid til tiden😁
Hurtigt og nemt
En god oplevelse 👍
Kontaktede Prigo vedr. spørgsmål til et produkt. Der blev lynhurtigt søgt efter og givet de svar, som jeg havde brug for, af de venlige medarbejdere.
En rigtig god oplevelse som gav en tryg handel!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.