PRIK & STREG Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig nem og overskueligt hjemmeside, hvor alt er beskrevet så alle kan forstå hvordan produktet er og vil blive lavet. Tak for god service og hurtig levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En enorm servicekvalitet! Wow! Tak ‘Prik og Streg’ 😍🙏♥️ Jeg havde modtaget forkerte farve til fingerprint på plakat, som skal bruges til barnedåb. Jeg havde opdaget dette for sent og skriver en ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have lagt en ordre hos Prik og Streg kunne jeg til min store ærgelse konstatere, at der havde sneget sig en stavefejl ind. Ringer til kundeservice og bliver mødt af den allermest utrolige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig søde navnemærker til en konkurrencedygtig pris. Cute pakning, der er nem og overskuelig i forhold til andre vi har prøvet. Min datter er vild med designet og kan bedre lide det ift hendes gamle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Sobre PRIK & STREG

Escrito por la empresa

Vores hjem er noget af det mest personlige vi har. Der bruges lang tid på at sammensætte en stil, der er æstetisk og på samme tid kendetegner hvem vi er. Netop derfor er det PRIK & STREGs mantra, at de billeder, vi hænger på væggen, skal være i overensstemmelse med dette. Ikke blot skal de have det personlige præg, men de skal også være af en god designkvalitet. Sidst, men ikke mindst skal de pynte - og ikke rode.

PRIK & STREG er en ny webshop, der designer og leverer personliggjorte plakater. Vi tilbyder, at man ud fra sin helt egen smag kan sammensætte den plakat, der skal pynte i ens hjem, ud fra et væld af variationer. Vi sætter en ære i at levere plakater af høj designmæssig kvalitet, som finpudses ned til mindste detalje. Desuden samarbejder vi med trykkerier, der besidder noget af landets bedste trykudsyr, hvorved du altid kan være sikret et eksklusivt resultat. De bestilte plakater fremsendes i sikrede plakatrør, så plakaterne kommer sikkert frem. Alle PRIK & STREGs plakater er designet og trykt i Danmark.

KONTAKT PRIK & STREG kan kontaktes på mail på adressen: kundeservice@prikogstreg.dk - Vi bestræber os på at svare alle kundehenvendelser inden for 24 timer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Modtog pakken dagen efter🫶

1 de agosto de 2025

Kære Camilla
Mange tak for din anmeldelse :) Den er meget værdsat, tak fordi du tog dig tiden til at skrive.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hos Prik og Streg!

Jeg bestilte barnedåbskort og invitationskort fra Prik og Streg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kortene var simpelthen så flotte – smukt design, høj kvalitet og med en personlighed, der virkelig gjorde dem helt særlige. Man kan mærke, at der bliver lagt hjerte og sjæl i hver eneste detalje.

Leveringstiden var også imponerende – kortene kom hurtigt og var pakket pænt og sikkert ind. Det er tydeligt, at Prik og Streg sætter en ære i både deres produkter og deres service.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker noget unikt og stilfuldt til de særlige begivenheder i livet. Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg har brug for tryksager!

20 de julio de 2025

Kære Emil,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor var det en dejlig besked at komme tilbage til efter ferien. Det betyder virkelig meget for os at høre, at både kortene og oplevelsen har levet op til dine forventninger.

Vi gør os umage med hver eneste bestilling, så det er fantastisk at vide, at det kan mærkes. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for dine varme ord.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Ewa,

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice.
Jeg bestilte flere ting til min søns barnedåb hos Prik & Streg. En af tingene var et velkomstskilt med et billede af min søn. Jeg bestiller lørdag, og om mandagen får jeg en mail fra Trine om tak for bestilling, men billedet af min søn på velkomstskiltet virkede “zoomet ind”, og hun havde sendt et udkast af skiltet på mail. Det er så rart, at de vurderer kvaliteten, og de sender et udkast på mail, så man kan se, hvordan det ser ud. Jeg får sendt et andet billede og kort tid efter får de ekspederet skiltet og sendt det. Jeg får så senere på dagen en mail om, at de havde lavet en fejl og sendt et forkert velkomstskilt, men at de nu havde sendt det rigtige. Allerede dagen efter om morgen kommer en pakke til min dør med det rigtige velkomstskilt og en børneplakat, som en beklagelse over deres fejl.
Virkelig god kundeservice og hurtig levering! De har virkelig nogle gode produkter. Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller hos dem. Jeg kan kun anbefale dem!👍

16 de julio de 2025

Kære Camilla
Tusind tak for din varme anmeldelse – det var virkelig en fornøjelse at læse dine ord. Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse, selvom der endte med at være et bump på vejen.

Vi forsøger altid at holde øje med detaljerne og fange de ting, der måske kan gøres bedre – som fx billedet, der var lidt for tæt beskåret. Det glæder os, at du også oplevede det som en hjælp.

Og tak for din forståelse ift. fejlen med skiltet. Det er skønt at høre, at både levering og kundeservice alligevel landede godt i sidste ende.

Det betyder så meget, at du valgte os til en så særlig anledning – og at du også har lyst til at handle hos os igen.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden god gang :)

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtigt levering og virkelig flotte produkter!

10 de julio de 2025

Kære Stephanie
Tusind tak for din anmeldelse – det gjorde mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både service, levering og produkter har fungeret godt :)

Fantastisk kundeservice

Jeg har oplevet problemer med levering til pakkeshop i Tyskland, så jeg skrev før bestilling for at være sikker på, at hjemmelevering var muligt.
Jeg fik hurtigt svar og efter bestilling fulgte de op og sendte mig track and trace + besked på leveringsdagen. Så jeg fik den fineste barnets bog leveret uden nogen problemer. Tak for det!

9 de julio de 2025

Kære Maria
Tusind tak for din anmeldelse – den gjorde mig virkelig glad at læse. Jeg kan godt huske din bestilling, og vi fulgte den også og kunne se, at den havnede godt hos dig – så det var ekstra dejligt at få din tilbagemelding bagefter.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for at vælge os :)

KÆMPE anbefaling herfra!

Har netop modtaget vores bryllupsinvitationer og de er simpelthen så flotte og præcis som vi ønskede dem.
Stort tak til Freja, som virkelig har brugt tid på at sikre sig, at alle detaljerne var som vi ønskede dem.

27 de junio de 2025

Kære Kristine
Tusind tak for din anmeldelse – hvor var det dejligt at læse, at invitationerne blev lige som I havde ønsket jer. Det betyder virkelig meget.

Jeg har vist beskeden til Freja – og hun blev så glad! Hun elsker at kæle for detaljerne og gøre invitationerne super flotte, så det var en fornøjelse at kunne give hende din fine tilbagemelding videre.

Tak fordi I valgte os til sådan en særlig anledning – og fordi du tog dig tid til at skrive :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er meget inspirerende med alle de…

Det er meget inspirerende med alle de løsninger I har. Og så det nemt at bruge jeres side 🌟og det er så dejligt I sender en mail hvor man kan se hvordan ens produkt kommer til at se ud inden man godkender det helt 🦋og leveringen er hurtig.

25 de junio de 2025

Kære Randi,
Tusind tak for den dejlige anmeldelse :) Det gjorde mig rigtig glad at læse. Det vil jeg dele med de andre på kontoret i morgen, for det elsker de, at få at vide. Tak!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Indtørrede stempelpuder

Vi bestilte en personlig fingeraftryksplakat og 3 stempelpuder til vores datters barnedåb.
Plakaten er rigtig fin, men vi åbnede lige op og testede stempelpuderne her i dag og desværre var de 2 ud af 3 indtørret og nærmest farveløse. I det hele taget ville jeg nok holde mig helt fra farven Bisque for den virkede godt nok utydelig og mest bare som en beige skygge.

Jeg har nu bestilt to nye stempelpuder og må krydse fingre for at de når at dukke op inden dåben på søndag og håbe på de heller ikke er indtørret.

24 de junio de 2025

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse – og hvor er det ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med to af stempelpuderne.

Vi tager enhver kritik alvorligt – men det kom faktisk helt bag på mig at læse din anmeldelse, da vi ikke har modtaget nogen henvendelse fra dig forud for den. Det er rigtig ærgerligt, for havde du skrevet til os direkte, ville vi selvfølgelig have hjulpet.

Stempelpuderne vi sælger er, som vi også beskriver på hjemmesiden, ikke vores egen produktion, men kommer fra en japansk producent (Tsukineko), der er anerkendt for at lave drøje, giftfrie og holdbare produkter. Vi sender mange af dem ud hver måned og har ikke tidligere fået klager. Men uanset hvor omhyggeligt vi udvælger vores leverandører, kan der desværre ske fejl i produktionen. Og så skal man selvfølgelig bare tage fat i os, så vi kan hjælpe.
Jeg vedhæfter lige et foto vi har taget engang af de tre farver 'Bisque' 'Cinnamon' og 'Misty Mauve' hvor bisque er den lyseste af dem, men ellers står ret flot normalt: https://prikogstreg.dk/wp-content/uploads/2025/06/IMG_6475.jpg

(Den kraftige pigmentering her på billedet er opnået ved at trykke fingeren et par gange ned i stempelpuden før hvert aftryk sættes.)

Jeg er naturligvis rigtig glad for at høre at du var tilfreds med selve plakaten og håber, I får en rigtig dejlig og mindeværdig barnedåb på søndag :)

Designer og indehaver, PRIK & STREG

Super

Nemt og overskueligt at bestille og leveringstiden blev overholdt. Resultatet af vores invitationer er så fint 😊

3 de junio de 2025

Kære Kristina,
Tusind tak for den gode anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre at invitationerne levede op til forventningerne <3
(Og skønt at høre at det er nemt og overskueligt at bestille - altid et vigtigt punkt)

Rigtig fine ting

Rigtig fine ting. Og søde designs. Bestiller klart herfra igen :-)

18 de mayo de 2025

Respuesta de PRIK & STREG

Mange tak Nadja, det sætter vi kæmpe stor pris på :) Tak for de flotte ord og mange stjerner.

Helt upåklageligt

Super fin service og hjælp til den flotteste opsætning. God kommunikation. Hurtig ekspedition. Og de bestilte kort er helt, som vi kunne ønske os ❤️👍

8 de mayo de 2025

Respuesta de PRIK & STREG

Hvor er det dejligt at læse Ditte :) Tak for de mange stjerner og flotte ord, dem har jeg delt med hele teamet, som også blev rigtig glade.

Super

Super fint.

9 de mayo de 2025

Kære Louise
Tusind tak for anmeldelsen! Det sætter vi stor pris på :)

Alt godt

Vi har købt tidligere, og ønskede endnu en til vores kommende barn. Endnu en gang fik vi et produkt, der levede 100% op til forventningerne, og som blev hurtigt leveret.

8 de mayo de 2025

Kære Mette
Tusind tak for den flotte anmeldelse :) Hvor er det dejligt at læse! De bedste hilsner

Super lækre Barnets bog bøger

Super lækre Barnets bog bøger. Virkelig fine ark til alle mulige ting man kan putte i, alt fra familietræ til enlige forældre, første tand, barsel osv. De er lækkert designet og med gode tips overalt i dem. Jeg syns det er gode priser og kvaliteten er bare god, til læsning for sit barn mange år frem.

1 de marzo de 2025

Respuesta de PRIK & STREG

Tusind tak Katrine, det gør mig virkelig varm om hjertet. Barnets bog er i sandhed noget jeg har nydt at designe og udvikle, så det gør mig så glad at høre, når den bliver taget så godt imod.
Rigtig god fornøjelse med projektet!

Gode produkter, hurtig betjening

Fantastisk nemt at bestille de flotte designs, godt udvalg. Hurtig betjening. Dejligt med en personlig hilsen

29 de abril de 2025

Respuesta de PRIK & STREG

Tusind tak for de flotte ord og mange fine stjerner Marleen. Teamet blev super glade, kan du tro, da jeg læste din anmeldelse højt for dem.

De bedste hilsner Ewa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog i dag det quiz til barnedåb samt…

Modtog i dag quiz til barnedåb samt det flotteste barnedåbsskilt, i super god kvalitet. Jeg er så glad, tusind tak

27 de abril de 2025

Respuesta de PRIK & STREG

Mange tak for de flotte ord og mange stjerner Laila, det er vi meget glade for at læse :)

Mvh Ewa

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.