Dejlig nem og overskueligt hjemmeside, hvor alt er beskrevet så alle kan forstå hvordan produktet er og vil blive lavet. Tak for god service og hurtig levering.
La empresa ha respondido
En enorm servicekvalitet! Wow! Tak ‘Prik og Streg’ 😍🙏♥️ Jeg havde modtaget forkerte farve til fingerprint på plakat, som skal bruges til barnedåb. Jeg havde opdaget dette for sent og skriver en ma... Ver más
La empresa ha respondido
Efter at have lagt en ordre hos Prik og Streg kunne jeg til min store ærgelse konstatere, at der havde sneget sig en stavefejl ind. Ringer til kundeservice og bliver mødt af den allermest utrolige... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig søde navnemærker til en konkurrencedygtig pris. Cute pakning, der er nem og overskuelig i forhold til andre vi har prøvet. Min datter er vild med designet og kan bedre lide det ift hendes gamle... Ver más
Escrito por la empresa
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flotte invitationer, rigtigt god service og hurtig levering. Det var let at lave invitationen og se, hvordan det ville komme til at se ud. Kæmpe anbefaling!

Stod var kommet i nød.
Men ABC print blev heltene som reddede mig med mega god service og høj kvalitet til en skarp pris.
De anbefales til hver en tid!

Respuesta de PRIK & STREG
Vildt flotte illustrationer og fantastisk kundeservice! Jeg købte for flere måneder siden barnets bog hos dem, og lovede mig selv at vi skulle bestille fingeraftryksplakat til navngivningsfest. Men jeg dummede mig og glemte alt om det, så jeg ringede i panik dagen inden festen og på 3 timer var plakaten klar, og jeg kunne afhente den samme dag! Jeg har aldrig oplevet så god kundeservice før, de kan virkelig anbefales!

Respuesta de PRIK & STREG
Fin hjemmeside med et stort udvalg. Har lige bestilt en masse, og jeg er yderst tilfreds med resultatet og den søde hilsen jeg fik med.
Hvis jeg skulle finde en ulempe, så er det at man minimum skal bestille 8 indbydelser, og jeg manglede 5, hvor det ikke skulle indholde “Jer” i indbydelsen. Så jeg var nød til at bestille 17 som var ens, hvilke jeg er lidt ked af.

Respuesta de PRIK & STREG
Sikke en fantastisk og professionel hjemmeside samt personale. Lynhurtig svar, smukt udkast og superhurtig levering efter godkendelse.
Mega lækkert og tykt papir, jeg er virkelig glad for vi købte en ekstra invitation til gemmerne.
TAK, vi kommer helt sikkert igen ved næste begivenhed.

Respuesta de PRIK & STREG
Super kvalitet, hurtig levering ekstra siderne var indsat i bogen da jeg modtog den. Bare super tilfreds! ❤️

Respuesta de PRIK & STREG
Hurtig levering samt god pris.
1000 tak for det vedlagte "tillykke med konfirmationen" kort. Det satte lige prikken over i'et. Vi er yderst tilfredse.

Respuesta de PRIK & STREG
Vi fik lavet invitationer til vores søns barnedåb. De blev rigtig fine, og vi fik det endda til godkendelse før det blev trykt.
Eneste forbedring ville være hvis man selv kunne designe direkte på siden, men fik så god en service, at det slet ikke gjorde noget. Vi vil klart vælge jer igen en anden gang.

Respuesta de PRIK & STREG
Bestilte 10 sangbøger fik godkendt mail, afsending mail og bum så kom der en annullerings mail skrev retur men intet svar så bestilte 10 hæfter mere og Kun bekræftede mail og ikke andet før de så lå i postkassen og 2 dage efter kom den anden sending virkelig dårlig stil og stadig ingen svar på den mail jeg har sendt 😰🫣

Respuesta de PRIK & STREG
Varerne kommer som de skal. Men nu har vi købt både afstøbninger og til at lave aftryk etc. og det er simpelthen ikke pengene værd. Kvaliteten er dårlig og ikke noget der holder. Aftrykkene var ikke til at lave og når de så er lavet er de lydfølsomme så ikke noget der holder, mens afstøbningerne simpelthen ikke rigtigt hærder men hæver lidt så selve afstøbningen bliver meget svag.
Jeg handler der ikke igen. 😊

Respuesta de PRIK & STREG
Hos prik og streg får du kvalitet for pengene!
De lever op til forventningerne og laver nogle virkelige gode varer.
Jeg har købt en del og jeg må sige, at jeg er ikke skuffet endnu og bliver det heller ikke.
Ens børn bliver rigtig omgivet af luksus hos prik og streg.
Man kan nemt købe sig fattig!
Prik og streg får en kæmpe anbefaling herfra

Respuesta de PRIK & STREG
Jeg har kun haft gode oplevelser hos Prik & Streg, de efterhånden mange gange jeg har handlet der. Produkterne er i høj kvalitet og nu her har jeg lige bestilt endnu en plakat med hånd/fod aftryk fra min datter, hvor Sif var meget behjælpelig, så jeg kunne få nogle fine plakater :)

Respuesta de PRIK & STREG
Nissebreve, Jeg har i dag modtaget 24 nissebreve, til 399kr, meget fint indpakket :)
Jeg er lidt ærgerlig over at jeg kan se at der her 4 dage efter er fine små gaver med til de køb der er over 299kr.
Det synes jeg er lidt ærgerligt.
Vi glæder os dog til at læse nissebrevene.

Respuesta de PRIK & STREG
Har bestilt nisse breve til mine børnebørn 🧑🎄
Hurtig levering og hver brev pakket med børnenes navne på konvolutten ♥️
Glæder mig til at se der små ansigter når brevene kommer 🥰
Elsker Ewas illusioner 👏

Respuesta de PRIK & STREG
Den bedste kunde service nogensinde👍👍👍👍bogen er super lækker og har rigtig mange muligheder

Respuesta de PRIK & STREG
Hele vejen igennem, er jeg blevet velinformeret omkring vores køb, sådan en vigtig dag, som vi bestilte til. Jeg handler gerne der igen! Uden tvivl var det, det bedste sted for os at købe alt det vi skulle bruge. 🥰.

Respuesta de PRIK & STREG
Et fantastisk produkt - man kan købe sig fattig i. Det er kun fantasien som sætter grænser. Man kan lave så meget forskelligt og lave kreative ting.
En rigtig god service - så de får en kæmpe en anbefaling herfra 😊

Respuesta de PRIK & STREG
SUPER HURTIG LEVERING🫶 Bestilte onsdag over middag. Modtog en sms torsdag formiddag at pakken var klar til afhentning 👍 Det kan vist ikke gøres bedre. Lige udover at man altid får en fantastisk god service når man ringer for hjælp😍 Det er ikke sidste gang jeg handler hos Prik og streg. TAK for super service. 🫶

Respuesta de PRIK & STREG
Super hurtig levering, og super sød og professionel kundeservice!
Jeg troede min pakke var forsinket, da jeg ikke havde modtaget leverings sms fra DAO - jeg ringede derfor til deres kundeservice, og fandt frem til at min pakke var lille nok til at den var blevet leveret i min postkasse - efter kun 2 dage fra bestilling! :)
Jeg kommer helt sikkert til at bestille herfra igen :)