Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed verpakt. De grote zakken brokken zijn gemakkelijk dicht te ritsen. Soms leuke aanbiedingen met korting. Mijn honden eten graag de brokken met zalm en ze glanzen en zijn levens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling was retour gestuurd door de bezorger, onterecht uiteraard! Prima Diervoeding belde gelijk op om te vragen wat er mis was...ons pakket werd al de volgende dag weer bij ons bezorgd! Goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Prima Diervoeding

Escrito por la empresa

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

554 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snel binnen

Snel binnen, goede service en goed helder product. Honden vinden het heerlijk en baasje is hier heel blij mee

4 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen! 😍🐾 Fijn dat je tevreden bent over onze producten, service én bezorging. Bedankt voor je mooie review! 💙😊

Goed produkt

Goed produkt. Snelle service

10 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn om te horen, geniet van je bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed voer voor onze honden, ze zijn er dol op!

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laatste kruimel. Liever meer geld besteden aan goed degelijk betrouwbaar voedsel en besparen op aandoeningen en dierenarts!

10 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat goed dat je zo'n lekker uitgebreid maaltijdje maakt voor je honden! Geniet van je bestelling!

Makkelijke site

Makkelijke site, goede producten, snelle levering!

9 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen! 😍🐾 Leuk dat je tevreden bent over onze website, producten én snelle levering. Bedankt voor je mooie review! 💙😊

Snelle levering!

Snelle levering, goede service. Zowel mijn hond als kat zijn dol op de voeding en natuurlijk op de heerlijke snacks.

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat leuk om te horen dat zowel je hond als kat zo genieten van onze voeding en heerlijke snacks! 🐶🐱💙 Fijn dat je ook tevreden bent over de snelle levering en onze service. Bedankt voor je mooie review! 🐾😊

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen! 😊🐾 Leuk dat je tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Bedankt voor je mooie review! 💙

Bezorgdienst prima

8 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging! 😊🐾 Bedankt voor je review en graag tot een volgende bestelling! 💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas zeer teleurstellend

Helaas zeer teleurstellend. Product is anders dan op de website. Daar staan op maat gemaakte strippen runderkophuid. Deze besteld echter grote in ongeportioneerde platen geleverd. Niet geschikt voor mijn honden. Correspondentie is snel echter afgescheept met dat het een natuurproduct is en maten kunnen variëren. Laat dan geen strippen zien in de webshop!

15 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Prima Diervoeding

Dankjewel voor je feedback, inmiddels heeft onze klantenservice als het goed is contact met je opgenomen, we gaan dit wijzigen op de webshop. Fijne dag!

Mooi artikel

Snelle levering, goede prijs-kwaliteits verhouding.

4 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn om te horen dat de levering zo snel was!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.
Mijn hond is er dol op, het voer en de worsten vallen goed in de smaak 👍

11 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Goed om te horen dat de levering zo snel was! Geniet van de worsten en het voer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn hond eet de brokken smakelijk op…

Mijn hond eet de brokken smakelijk op en in combinatie met het natvoer en de worst is alles een traktatie. Blij met deze keuze!

28 de mayo de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn dat je hond de brokken, worst en natvoer zo lekker vindt!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit
Goede levering!

3 de junio de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn om te horen! Geniet van je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede producten.
Mijn hondje vindt de brokken erg lekker en ze doet het er goed op. Mooi op gewicht, glanzende vacht en stevige ontlasting. Ook de snacks bevallen erg goed, de konijnenoren zijn hier favoriet.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn om te horen dat de brokken de vacht zo laten glanzen, én de snackjes in de smaak vallen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede brok

Goede brok, ruime keuze. Helaas niet helemaal monoproteine, omdat er toch een klein beetje kip in is verwerkt. Misschien kan de kip eruit gelaten worden?

26 de mayo de 2026

Respuesta de Prima Diervoeding

Dankjewel voor je review. We nemen je feedback mee!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geleverd

Snel geleverd. Ik had een proef paket. Het voer is goed het zakje met een honden bot vorm. Als snoepje vind zij niks en ik vindt het ruiken naar een parfum lucht. Maar smaken verschillen.per hond .

Respuesta de Prima Diervoeding

Dankjewel voor je review, fijn om te horen dat het voer bevalt!

Betaalbaar

Betaalbaar, de hond vindt het erg lekker en snelle levering.

Respuesta de Prima Diervoeding

Fijn om te horen dat je hond het zo lekker vindt en de levering snel genoeg was!

8 consejos para escribir buenas reseñas.