Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,7

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede ervaring gehad

Goede ervaring gehad! Ik had per ongeluk het verkeerde formaat poster besteld en direct na het bestellen gemaild of ze dit konden aanpassen. Ze hadden de mail te laat gezien en het verkeerde formaat was al op de post gedaan. Ik kreeg van de klantenservice alsnog een kortingscode waarmee ik gratis het juiste formaat alsnog kon bestellen. Topservice! Ook wordt de poster binnen 1 dag geleverd.

4 de agosto de 2026

Nieuw posterframe persoonlijk bezorgd

Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer van het bedrijf persoonlijk bij mijn huis om een nieuw frame af te leveren. Echt top service!

13 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Prachtige plaat ontvangen!

Ik vond het heel fijn dat je meerdere keuzes hebt qua kleur en lay-out van je plaats. Daarna wordt je via mail op de hoogte gehouden in het hele proces. Prachtige plaat ontvangen, blij mee!

15 de marzo de 2026

Leuk cadeau

Leuk cadeau, werd erg goed ontvangen. Perfect om mooie momenten mee vast te leggen.

25 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na dat er een mis communicatie was hebben ze het meer dan goed proberen op te lossen echt goede service

24 de octubre de 2025

Respuesta de Printmijnstad

Wat fijn om te horen, Lolente! Bedankt voor je begrip, we zijn blij dat we het goed hebben kunnen oplossen 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De printen zijn een speciaal deel van…

De printen zijn een speciaal deel van onze woonkamer. Mooie herinneringen in een prachtige vorm

21 de julio de 2025

Respuesta de Printmijnstad

Wat leuk om te horen, Inge! 🥰 Fijn dat onze prints zo’n mooie plek hebben gekregen in jullie woonkamer.

Top service!

Super leuke print voor onze trouwdag laten maken. Bij bezorging bleek er helaas een vouw in de print te zitten (en in de verpakking). Ik kreeg direct een nieuwe geleverd! Top service! En er hangt nu een mooie, originele print in onze woonkamer!

26 de junio de 2025

Respuesta de Printmijnstad

Wat fijn om te horen, Linda! 💛 Blij dat de nieuwe print goed is aangekomen en een mooi plekje heeft gekregen in jullie woonkamer.

Sterrenhiemel

Goed verpakt. Mooi geprlnt. Makkelijke beslissing via de website. DHL leverde pakket echter een dag te laat.

23 de junio de 2025

Respuesta de Printmijnstad

Dank je wel, Richard! Fijn dat je tevreden bent met de print. Jammer van de vertraging bij DHL, hopelijk hangt hij inmiddels mooi! ⭐️

Top service!
Wegens postnl kwam mijn poster kapot aan. Hierover heb ik contact gehad en binnen 2 dagen heb ik een nieuwe gekregen. Poster is overigens prachtig!
Bedankt!

7 de febrero de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.