They delivered what I asked for
They delivered what I asked for; they truly met my expectations.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Wij van PrintYourGift B.V. zijn gespecialiseerd in het bedrukken van unieke en persoonlijke cadeauartikelen. Ons assortiment loopt van deurmatten tot hondenhalsbanden en van fleecedekens tot slaapmaskers. Wat je ook kiest, wij zorgen altijd voor topkwaliteit én een glimlach bij de ontvanger. Alles kan full-colour bedrukt worden met jouw logo, tekst of afbeelding. Haarscherp en helemaal naar wens! Ook werken wij samen met verenigingen en bedrijven om hun merk of clubkleur krachtig neer te zetten. Denk aan handdoeken, mokken en nog veel meer, bedrukt met logo en ontwerp naar keuze. Wil jij ook gepersonaliseerde producten die echt indruk maken? Bezoek dan onze website en snuffel eens door ons assortiment.
Kluwerweg 15, 7418HK, Deventer, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
They delivered what I asked for; they truly met my expectations.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Ik had niet een hele grote bestelling, maar wel binnen paar dagen nodig. Gemaild of dat lukt, heel snel antwoord en op tijd geleverd. Gewoon super goed gedaan!

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Het is een brillenkoker maar er kan geen bril in. De koker gaat niet meer dicht zodra er iets IN zit, hoe plat ook. Allerzwakste magneetje ever volgens mij. Zelfs een bril met kleinere afmetingen dan de koker past niet omdat hij te plat is om iets in te kunnen doen. Wel mooie fotokwaliteit maar onbruikbaar verder.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Goed en snel contact, denken goed mee voor het beste eind resultaat.
Hele snelle service. PrintYourGift heeft bij twijfel meteen geverifieerd of ons ontwerp correct was. Levering daarna was ook zeer snel.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Ik begrijp niet dat er mensen zijn die een score onder 5 geven! Nettere en betere kwaliteit en service vind je niet in Nederland!
Persoonlijk contact gaf vertrouwen. Ik moest snel een item gedrukt hebben. Vooraf kreeg ik meteen de nodige informatie over de aanleverspecificaties én dezelfde dag was mijn item reeds op de post en 's anderendaags werd het reeds vanuit Nederland geleverd in België, sneller dan de website beloofde. Het artikel zal eruit zoals gevraagd.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Zeer snelle levering, foto's waren van goede kwaliteit en precies zoals volledig zelf en vrij gedesignd (wat ik ook echt een pré vond want op vele andere sites is dit zeeer beperkt). Goede prijs-kwaliteit verhouding. Schortje was wat aan de dunne kant maar verder prima.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Koksmutsen met logo, prima product!
Voor een optreden waarbij we koekjes uitdeelden wilde de klant graag hun logo zichtbaar hebben. Het aanleveren van het logo was makkelijk en het voorbeeld heel duidelijk. de mutsen werden super snel geleverd en het zag er prima uit.
Ik ga dit zeker onthouden voor een volgende keer.

Respuesta de PrintYourGift B.V.
I decided to gift the family tea towels with a collage of personal photos on each. I wasn't too hopeful that they would come out right but they totally beat my expectations! Beautiful colours and sharp pictures! And delivered to my door in 24 hours! Highly recommended!

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Heb een deurmat van 60x40 cm besteld. Deze kwam erg snel binnen en goed verpakt. Ook ben ik heel tevreden over de kwaliteit van het product en de klantenservice. Ik had nog een paar vragen over de design van de deurmat en ben hier goed mee geholpen! Top service!

Respuesta de PrintYourGift B.V.
Netjes en vlotte communicatie. Keurig verpakt.
Snelle levering.
Product prima.
Product besteld, na de bevestiging nooit niks meer gehoord. Verschillende manieren geprobeerd om contact te zoeken. Wordt nergens op gereageerd.
Snelle en goeie service, netjes een mailtje ontvangen en product ook netjes en mooi afgewerkt! Bestel hier zeker!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.