Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Markedet DÅRLIGSTE forsikringsselskab!!

Markedet DÅRLIGSTE forsikringsselskab!!
Jeg har anmeldt en ulykkesskade til dem gennem et masterplatinkort tilbage i januar 2025 !
Tryg forsikring har afgjort samme skade i januar - 14 dage efter de havde spaciallægeerklæring lå afgørelse og erstatningsudbetaling.
Privatsikring / Codan bliver ved at cykle rundt i at de skal have yderligere materiale fra læge / sygehus osv - altså ud over det materiale der var NOK for Tryg forsikring.

6 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ich bin Euer Fan

ich bin Euer Fan. Die Grafiken werden immer schöner beweglicher und schneller. Selbst auf meinem alten langsamen Rechner geht das Roulette ganz normal.
Karl Beer

29 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg bestilte en prøvepakke hos nexa…

jeg bestilte en prøvepakke hos nexa slim [essentialbeautyands] den 02.maj 2024 og der skulle gå 21 dage så skulle de være modtaget -- men har ikke modtaget noget i nu ,har skrevet til dem,men de har mange undskyldninger hvorfor de ikke er modtaget , men de har fået betaling på 1649,81 kr. jeg har forlangt mine penge tilbage , men intet hørt endnu , sådan kan man ikke behandle folk så det er ikke nogen jeg skal handle hos ,meget dårlig service

21 de mayo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købt en duftfrisker maskine med remote…

Købt en duftfrisker maskine med remote til toilet,som virker rigtigt godt,MEN,de extra patroner jeg tilkøbte virkede ikke alle,Det viste sig så at i sælger to typer duftfrisker maskiner som bruger forskellige patronerer,og de maskiner ligner bare hinanden.Min fejl,ja,men lidt info til andre her.God dag🥰

12 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Data City

Data City - Skovby 8464 Galten - er indbegrebet af service. Jeg har i dag d. 29 - 07 - 2023 fået den mest fremragende Service i butikken af Mads . Velkommen tilbage .

29 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udlejeren ved navn lars Erik todberg…

Udlejeren ved navn lars Erik todberg skal i passe på han er blevet fundet skyldig i afgørelsen i huslejenævnssagen ,mod mig.
Huslejenævnet har behandlet sagen ,og truffet afgørelsen om udlejer til lejer skal betale 30 tusind inden 14 dage fra dagens dato 2/12-2022
Som for mit vedkommende er ingenting i forhold til hvad han har stjålet fra mig ,og llo fandt bare i vand og varme 50.000 tilbagebetaling.

Tre sager har været på ham
Llo:
Huslejenævnet:
Undersøgelserapport plan og miljø:

Sagen omhandler svindel ,papir forfalskning ,og undersøgelserapport på boligen erantisvej 7 9330 dronninglund ,som er fyldt med skimmelsvamp samt totalt ubodelig ,og sundhedsskadelige.

1 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.