PrivatRevision Opiniones 578

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev behandlet rigtigt godt de viste mig hvordan jeg selv kunne registere min oplysninger med gjorde de også for mig. Jeg skal klart bruge dem næste år

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt PrivatRevision til både mit firma og vores udlejningslejligheder, og jeg er yderst tilfreds. Christian Bækmark har været utroligt hurtig og dygtig til at få løst opgaverne professionelt.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter noget tovtrækkeri med SKAT for 3-4 år siden, besluttede jeg at lægge mit VSO-regnskab på forældrekøbs-lejlighed i hænderne på Privatrevision. Det var den perfekte beslutning og alt har kørt ful... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Asesor de impuestos

Escrito por la empresa

PrivatRevision tilbyder skatterådgivning, regnskab, forældrekøb, rådgivning om køb og salg af fast ejendom og juridisk rådgivning til private og ejerledere.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og empatisk hjælp til min fars boopgørelse

Jeg kontakte PrivatRevision med henblik på at få hjælp til at lave min fars boopgørelse. Jeg mente, at jeg kunne klare det meste selv, men havde alligevel behov for at få afklaret nogle spørgsmål og være sikker på, at jeg gjorde det korrekt. Jeg holdt to møder online på Teams med Mark. Et indledningsvist for at finde ud af, hvordan jeg skulle gribe det an og da jeg havde udfyldt alt det jeg kunne, så holdt vi endnu et møde for at gennemgå opgørelse. Det viste sig, at jeg havde gjort det meste korrekt, men Mark hjalp med at afklare et par ting og gjorde mig ligeledes opmærksom på et par fejl, som jeg havde lavet, som jeg fik rettet til.
Det har været så fint et forløb og jeg har været meget glad for deres professionalisme og har kun gode ting at sige om min oplevelse!
Tak for hjælpen!
Dbh. Natashja

24 de marzo de 2026

Tålmodig forklaring

Det betyder meget for mig, at få en vokal gennemgang og forklaring på regnskabet.
Og det blev imødekommet med stor tålmodighed.

Kære Britta.
Tusind tak for de pæne ord om vores rådgivning og de 5 stjerner.
Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Privatrevision er hurtig, pålidelig, hjælpsom og billig

Vi har brugt Privatrevision et par år efterhånden til vores skatteregnskab vedr. to forældrekøbslejligheder. Det kører så nemt, ingen overraskelser med ekstraskat - alt passer!

17 de marzo de 2026

Kære Charlotte,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre I igennem de sidste år har haft gode oplevelser med at bruge os til jeres forældrekøbsregnskab.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med jer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De forstår ens behov og er hurtige til…

De forstår ens behov og er hurtige til at udføre opgaven

Kære Thomas.
Tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Dejligt at du som kunde igennem flere år oplever at vi forstår dine behov og får løst opgaven hurtigt.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

God service fra dem.

Kære Jon,
Tak for din pæne anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at du har fået en god service hos os og det leverer vi gerne igen.

Line Bækmark. PrivatRevision

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.