Probatteri Opiniones 126

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem proces og super god service. Det tager lidt tid, men man får opdateringer undervejs så man ved hvor man er i processen med batteriet. Kan kun anbefales, hvis man altså gerne vil spare penge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft indsendt flere batterier til reperation. Mange penge at spare ift. at købe nye batterier. Det har været en success alle gangene. Det tager selvfølgelig lidt tid, men ting tager tid, og når ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling Mit cykelbatteri var færdigt, men takket være probatteri blev det repareret, hvilket jeg både sparede penge på, samt er bedre for miljøet. Derudover var kundeservice i top. Hurtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Probatteri de varmeste anbefalinger herfra! Jeg har aldrig oplevet så god og oprigtig hjælp til at få fundet ud af, hvad der var galt med min elcykel og batteriet. Jeppe er dygtig, me... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de componentes y repuestos electrónicos

Escrito por la empresa

Oplever du disse problemer? ( Dit elcykelbatteri tænder ikke ? - Elcyklen går ud under kørsel ? - Batteriet vil ikke oplade ? ) Det kender vi alt til! Siden 2019 har vi hjulpet mange elcyklister tilbage på vejen. Hvem er vi? Vi er batterinørder med stor passion for vores fag – Gennem tiden har vi hjulpet både private og virksomheder med at få deres elcykler til at fungere igen. Vores mål er, at alle elcykel batterier skal kunne udskiftes – i stedet for bare at blive smidt ud. Med vores udskiftningsløsning får du både lang holdbarhed, præcis udskiftning ved hjælp af vores Svejserobot på vores fabrik i Danmark. Vi giver også op til 3 års Batteri Garanti. Når vi udfører en opgave, er det aldrig bare rutine. Vi sætter kunden i centrum og sikrer os fra starten, at vi forstår netop dine behov. ( ProBatteri - Professionel batteri løsning til Private og erhverv samt EU )

ProBatteri Danmark

Escrito por la empresa

Ombyt dit brugte elcykel batteri
Udskiftning - Test - 2 Års Garanti - Køreklar Vi levere både løsninger til Private og Erhverv Samt EU

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 52% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Så lærte jeg det

Mit batteri blev sendt d. 15. April og modtaget 17.april. deres egen hjemmesides track and trace levede ikke op til den del. Jeg selv må kontakte dem 29. April, fordi der stadig stod at de venter på pakken.
Her får jeg så at vide, efter lidt samtale frem og tilbage, at de ikke har kunne ringe til mig. Pga system fejl.
Venlig mand jeg taler med, får kontakt fordi han ringer fra sit privat nummer.
Ulykken er så bare at mit batteri er beskadiget i elektronikken. Jeg anbefales et nyt, det takker jeg ja til.. også et med mere kapacitet, for det kunne de hurtigere skaffe og det passer selvfølgelig til cyklen..
Og med lovning på næsten guld og grønne skove, så har de batteriet hjemne inden for 1 uge... her efter er der så stilhed i næsten 10 dage, indtil jeg ringer og spørger.. efter dette går der yderlige 4 dage til jeg får batteriet, desværre kan jeg nu ikke kan lukke covert over batteriet, da batteriet er større og bredere og faktisk ikke har samme størrelse som et originalt bosch!
Øv! Det gør jeg ikke igen og der kommer ingen anbefalinger fra min side.

Edit d. 25. Maj. Respons på probatteris svar.
Nu har jeg talt med probatteri.
Noget jeg dog stadig er uforstående over, er at jeg skulle sendes mms, som de ikke kan se, da jeg egentlig har haft ganske normal korespondance på SMS med dem.. når jeg har sendt en mail og fået respons på SMS fra dem.

Flot, nu ksn jeg så læse at jeg får et nyt batteri, som er mindre, men som passer til coveret, selv efter jeg sagde, at jeg ikke gad bruge tiden på det, som nu ville blive en masse pakker frem og tilbage.
Jeg har været ude og investere i covers som kan dække, netop fordi jeg ikke magtede den dårlige kommunikation.
Mig bekendt vil intet være aftalt før jeres ansatte ringede retur til mig, og det blev da først efter pinse.
Men igen.. så lærte jeg det!

15 de abril de 2026
Logotipo de Probatteri

Respuesta de Probatteri

Hej Natacha, tak for din feedback. Vi forstår godt, at du er frustreret over vores trackingløsning samt udfordringerne

Vi kan se, at batteriet passede i cyklen, og at cyklen kunne køre, men at regnbeslaget desværre ikke kunne monteres på grund af den opgraderede model.

For at sikre, at du får svar på alle dine spørgsmål, har jeg gennemgået alle detaljerne i sagen, og min kollega har også været i dialog med dig omkring løsningen.

Vi har fundet ud af, at fejlen med SMS-beskederne opstår, fordi de modtagne beskeder er MMS-beskeder og ikke almindelige SMS’er. Derfor kan vi desværre ikke modtage dem korrekt. Det følger vi naturligvis op på, da vi ikke har oplevet dette problem tidligere.

I forhold til tracking systemmet, har det været en fejl, som nu er rettet fra vores udviklers side

Et nyt batteri til din elcykel er på vej.

Indtil det nye batteri ankommer, kan du benytte det batteri, vi allerede har sendt til dig. Når du modtager det nye batteri, hvor regnbeslaget passer korrekt, kan det nuværende batteri sendes retur til os.

Bedste hilsner
Ricki
ProBatteri

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem proces og super god service

Nem proces og super god service.

Kan kun anbefales, hvis man altså gerne vil spare pengene i forhold til et nyt batteri!

18 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konge service.Har lige fået lavet mit batteri til min…

Har lige fået lavet mit batteri til min ladcykel, det fungere bare 👍🏻 og der er super service, kan klart anbefales, og så er der længere garanti end hvis du køber nyt🥇TAK

7 de mayo de 2026
Logotipo de Probatteri

Respuesta de Probatteri

Hej David, tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for at batteriet kører godt. Vi også glade for at du kunne lide vores tracking funktion. Hvor batteriet nemt kan spores, via vores hjemmeside. Vh Peter

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very disappointing

Very disappointing.
First it takes not 10 but 20 days to fix the battery. And just after I wrote them to ask, they said that it's ready.
Second, we have agreed one price. But after the battery has been repaired, they said that something is defect and I have to pay 899kr. If I not pay for replacement of this part i can charge the battery up to 27% or 1/3 of the capacity. So i was pressed to pay for this part to. Just one hour after confirm that I want to be fix i properly the battery was ready. Also after five,six times of charging i can consider that with full charge i can drive maximum 40 kilometres not 70 as they said.
Sometimes it's better to pay more and be sure of what you getting.

29 de abril de 2026

Alt spiller

Fantastisk service hele vejen igennem processen og svar stort set med det samme jeg skriver til dem.
Kan klart anbefale at bruge Probatteri

24 de marzo de 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling
Derudover var kundeservice i top. Hurtig svartid, og da opladeren forsvandt til GLS, så sendte de en ny afsted med det samme uden ekstra betaling.
Jeg anbefaler dem

5 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og kvalitet!

Det har været meget svært at finde ud af hvem jeg har skulle bruge, men er meget mere sikker nu, da jeg ved at jeg altid har jer lige ved telefonen. I lavede sidste År mit batteri til min el-ladcykel. Jeg er meget glad for at den nu kan køre 130 kilometer på en opladning før jeg skal tage batteriet med ind. Men er mest glad for jeg altid kan skrive en sms til jer via jeres nr. Hvor jeg altid får svar på alle mine spørgsmål. Tak for god service og et batteri som kører bedre end det Cargokid leverede.

15 de diciembre de 2025

Kundeservice i top

God kundeservice.
Havde en rigtig god oplevelse, da jeg kontaktede dem med spørgsmål. Meget venlige og en stor hjælp, når man ikke selv har forstand på det.
Rigtig gode produkter og hurtig levering👌
Bestillingen var nem, så alt gik som smurt. alt i alt en stor anbefaling herfra.

20 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg sendte et batteri ind som jeg…

Jeg sendte et batteri ind som jeg troede skulle renoveres. probatteri ringede efter 3 dage og fortalte mig at kapaciteten stadig var helt okay.  Og derfor nok var elcyklen som var problemet. Dejligt at i tester på forhånd inden jeg smider en masse penge efter batteriet. Når det er elcyklen der ikke fungerede og ikke batteri til elcyklen. Tak for god service endnu en gang

7 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået udskiftet mit batteri og…

Har fået udskiftet mit batteri og sendte det ind til opgradering. Prisen var som aftalt 2499 Kroner.

Glemte dog at sige at batteriet havde været tabt så der var kommet en flænge i. Men det var i hurtige til at finde ud af. Og limede det uden beregning så den også var helt tæt. Før kunne jeg køre 18 Kilometer, nu kan jeg køre 64 Kilometer på en enkelt opladning. Så er meget tilfreds med udskiftningen. Efter 7 Turer kan jeg også mærke den trækker bedre end før.

1 Dog vil jeg sige at i godt kan bruge andre end Postnord da jeg ikke er glade for at bruge dem.

2 Håber også det en dag bliver muligt at i kan tjekke min cykel, da andre cykel forhandlere desværre ikke kan hjælpe med dette.

Men ellers mange tak for god og hurtig service

29 de enero de 2026

Kanon service

Kanon service. Meget hjælpsomme. Peter gjorde det til den bedste, oplevelse ved at sende mig en label via mail igennem et andet program da jeg ikke kunne åbne den i mit program. Kan kun anbefale ProBatteri. Og med ekstra kilometer på cyklen efter udskiftning

29 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.