Jag upplever att prodiga har hjälpt mig att få tillbaka normal tarmfunktion. Jag lider av mikroskopisk colit. Genom en period på 5 år hade jag många dagliga diarréer. Jag började att ta prodiga varje... Ver más

Min mage blev mycket bättre slipper alla akuta besök på toaletten Har rekommenderat till min vän sjuksköterska som också blivit mycket bättre Vi har lidit av samma problem att vi knappast har kunn... Ver más
Jag var inte riktigt säker på om jag skulle märka någon skillnad Men efter va 2 månader märkte jag att jag kände skillnad i hur min mage kändes, inte uppblåst , tarmarna kändes lugnare , till och me... Ver más
Uppskattar att kapslarna ligger i platt pappersförpackning, som är enkel att förvara och lätt får plats i brevlådan vid leverans. Tar en kapsel varje morgon sen ett bra tag och det uppskattas av min... Ver más
Escrito por la empresa
Prodiga erbjuder kosttillskott med fokus på maghälsa och välbefinnande. Vårt sortiment omfattar produkter med mjölksyrabakterier, prebiotiska ingredienser, C-vitamin och kalcium, utvecklade för att stödja en balanserad tarmflora och en normal matsmältning. Vi använder noggrant utvalda ingredienser som uppfyller EU:s kvalitetskrav. Våra produkter tillverkas enligt GMP-standard och genomgår kvalitetskontroller för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet. Som en del av Nutrinor AS säljer vi direkt till konsumenter och strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter, enkel abonnemangshantering och personlig kundservice.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Jeg har fått en helt ny "mage" etter å…
Jeg har fått en helt ny "mage" etter å brukt disse kapslene.
Hadde skikkelig ibs-mage, men nå har jeg ikke ubehag
En ny frihet …
En ny frihet Jag får en produkt, som min mage mår bra av och jag kan äta utan att springa direkt till toaletten efter måltiden! Det är värt mycket! Lena Kamstedt
Jag har bra upplevelse av produkten
Jag har bra upplevelse av produkten. Använd i flera år och hjälper för min mage. Var lite skeptisk från början och visade sig att min mage började fungera mycket bättre. Har ingen problem med beställning det kommer automatiskt innan förpackningen är slut. Jag gjorde paus en gång med produkter och det var inget problem att ringa och beställa igen. Så tacksam att hittade den produkten. Rekommendera gärna till alla som har problem med magen
Magen har blivit mindre uppblåst och…
Magen har blivit mindre uppblåst och mer regelbunden tömning
Jag har precis börjar ta Prodiga
Jag har precis börjar ta Prodiga och kan därför inte utvärdera än.
Men jag tror att det här är rätt för mig.
Magen fungerar bättre
Prodiga har gjort att min IBS-mage lugnare
Prodiga har gjort att min IBS-mage är mer regelbunden och betydligt lugnare.
Magen mår toppen
Bra produkt och den skickas med jämna mellanrum. Min mage är mycket bättre sen jag började med denna.
Ett rop på hjälp och Prodiga var svaret!
Äntligen en produkt som hjälpt mig ifrån mina magbesvär. Bra beskrivning vad den hjälper emot.
Jag tycker att min IBS har blivit…
Jag tycker att min IBS har blivit bättre. Har
Inte lika mycket diarré längre.
Klar förbättring med Prodiga
Jag har provat andra probiotikapreparat under många år både från Apoteket och från hälsokostbutik. Jag har ganska svår IBS. Av de tidigare preparaten märkte jag en liten förbättring. Men när jag började med Prodiga, blev det en påtaglig förbättring. Jag måste fortfarande tänka på vad jag äter, men den värk som jag nästan jämt kände av, särskilt nattetid, blev påtagligt mindre.
Idag oroar jag mig inte inför nattens sömn, något som jag kände av hela tiden tidigare. Jag kan fortfarande ibland känna mig uppblåst med en del gaser. Men dels är den fruktansvärda värken borta och dels går förloppet så mycket snabbare över. Förbättringen kom successivt under de två-tre första månaderna.
Jag är så tacksam för Prodiga.
Hälsningar Lovisa
Lätt att komma i kontakt med
Lätt att komma i kontakt med, trevlig person som svarar på frågor, lätt att skjuta upp nästa omgång med tabletter utan att någon ifrågasätter det.
Mår toppen av dessa
Mår toppen av dessa, min mage är bättre balans än någonsin, rekommenderar varmt
Stor tack för produkten
Stor tack för produkten, min kropp fungerar mycket bätre när jag använder den varje dag !
Prodiga and Prediga from Nutrinor have…
Prodiga and Prediga from Nutrinor have really helped calm my stomach and improve my digestion. They’re gentle but effective, and the customer service has been excellent. Highly recommend!
Bra med automatisk leverans och har…
Bra med automatisk leverans och har tack vare Prodiga varit frisk under mycket lång tid, tack!
Har blivit bättre i magen och blivit av…
Har blivit bättre i magen och blivit av med finnarna/rosacean i pannan.
Bra kundtjänst.