De eerste zondag dat we bij profijt meubels kwamen gingen we eerst heerlijk rond kijken en inspiratie op doen. Daarna kregen we koffie met wat lekkers en maakte we een afspraak voor vandaag zondag 19... Ver más
Wij troffen bij het uitzoeken van meubels een zeer hulpvaardige en deskundige verkoopster aan. Zij heeft al onze vragen beantwoord en dat waren er heel wat. Fijne jonge dame, waar Profijt Meubel, Ho... Ver más
Wat een warm welkom, niet direct een verkoper op je nek “kan ik u helpen”? ( zo storend) Maar vriendelijk woord van Jamal “ wilt U kopje koffie tijdens rond kijken”? Dat is een warm welkom waar veel... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de muebles
- Tienda de sofás
Escrito por la empresa
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Postbus 538, 4870 AM, Etten-Leur, Holanda
- trustpilot@profijtmeubel.nl
- profijtmeubel.nl
Ha contestado el 56% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fijn geholpen door de medewerkster
Fijn geholpen door de medewerkster, duidelijke uitleg over het product
En de keuzes die gemaakt zijn.
Ben geholpen door Celeste en was een…
Ben geholpen door Celeste en was een goede gezellige service.
op zoek naar stoelen…
we waren op zoek naar 4 stoelen en kwamen terecht bij AaBe fabrieken in tilburg,n apartehal waar meubels in de sale waren van profijtmeubel en ontmoeten daar maarten van profijtmeubel en pronto,dank je wel maarten voor jou goede en vriendelijke hulp.
Top service
Helaas was een element van de bank niet te herstellen. Na 2 jaar mag ik als nog een nieuwe bank uitzoeken. Top!
We hebben een hoekbank gekocht die…
We hebben een hoekbank gekocht die hebben we genomen met mooi uitleg over hoe alles zit,prettige verkopers die je ontzettend goed help,en nog een relax stoel ook gekocht we vroegen voor je nek toen wedden we heel goed geholpen,echt een aanrader en ze zijn ook goedkoop de volgende keer als we wat nodig hebben gaan we weer daar heen,echt mensen ga kijken je wordt heel goed geholpen ,door marco
In de winkel in groningen ben ik super…
In de winkel in groningen ben ik super fijn geholpen. Een eerlijke mening en goeie hulp over wat bij elkaar past.
Ik kwam er achter dan ik de bank te groot had besteld. Maar ze dachten meteen mee in oplossingen en kon ik weer bij hun terecht en hebben we de bank kunne aanpassen. Heel fijn hoe ze mee denken hoe alles past en kan! Super blij met me aankopen. Hele goeie prijs kwaliteit verhouding!
Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen
We hadden niet goed gemeten en de bank bleek te groot
Zonder problemen konden we annuleren en we hebben hiervoor een mooie goede stoel besteld
Heel behulpzaam
Super!!!!
Wat een geweldige winkel
Wat een geweldige winkel. De verkoopster had een luisterend oor naar onze wensen. Heel veel geduld en bood ons direct koffie of thee aan. De keuze was zo groot, dat we eigenlijk een luxe probleem hadden. Uiteindelijk heel erg tevreden de deur uit gegaan. Deze winkel kan ik zeker aanbevelen.
Ik heb een hele goede ervaring gehad…
Ik heb een hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was snel en professioneel. Zeker een aanrader!
Moet lang de tijd hebben wil je wat krijgen
We hebben 10 januari onze meubels gekocht en was toen verteld uiterlijk 10 weken en dat dit een set is die altijd wel eerder geleverd wordt. Netjes afgewacht zelf paar weken langer gewacht en toen maar een contact gezocht en werd er gezegd begin april. Uiteindelijk in de week van 13 April weer contact gezocht en werd er gezegd dat de vrijdag meer zouden weten en moesten bellen.. dus die vrijdag gebeld en weer geen informatie moesten maandag maar op de website kijken… dinsdag nog niks op de website. Toen hebben we maar een mailtje gestuurd met dat het wel zo lang duurt of we iets ter compensatie kunnen krijgen? Toen redelijk snel mailtje terug gehad dat alles op voorraad is en kunnen leveren maar niks over de compensatie….
Dus als je binnen 4 maanden je meubels wilt zal ik hier het niet halen…
vriendelijke mensen
vriendelijke mensen, goed product en goede service.
Door Paola uitstekend geholpen. Prima service.
Door Paola uitstekend geholpen.
Weer goed geslaagd!
We slagen eigenlijk altijd goed bij Profijt! Nu weer mooie eetkamerstoelen en een wandkast. Goede service en uitleg. Mooie prijs/ kwaliteitverhouding.
Goed in klantvriendelijk in de winkel…
Goed in klantvriendelijk in de winkel door verkopers.
Maar hun handen zijn gebonden. Hebben geen info over voorraad elders.Heb zelf 8 winkels gebeld met een vraag over voorraad.WEBSITE IS HEEL ONDUIDELIJK OVER VOORRAAD! Maak dat up to date! Dat zou schelen!!
Verder leuke spullen en goede inkoop dus!
En nazorg na de aankoop, ook prima!
Filiaal Sliedrecht
Wij zijn fijn geholpen in Sliedrecht door Celeste ,en Darius .hele snelle service met 3 weken kregen we de bank zoals afgesproken ! De stoel was ook op voorraad .kortom een fijn bedrijf !
De medewerker was vriendelijk
De medewerker was vriendelijk en hielp goed bij de keuze. wat het product betreft weet ik nog helemaal niets, is nog niet geleverd.
Zondag 12 april 2026
De eerste zondag dat we bij profijt meubels kwamen gingen we eerst heerlijk rond kijken en inspiratie op doen. Daarna kregen we koffie met wat lekkers en maakte we een afspraak voor vandaag zondag 19 april.
Wij werden heel goed geholpen en de man die ons hielp nam echt de tijd voor ons. We zijn er samen uitgekomen hoe wij de hoekbank wilde hebben en het werd een plaatje.
Hele fijne winkel waar je de tijd…
Hele fijne winkel waar je de tijd krijgt om rustig rond te kijken en waar ze geen druk op je leggen. Fijn geholpen door Ignas en Joep.
Super fijne verkoopster
Zij heeft al onze vragen beantwoord en dat waren er heel wat. Fijne jonge dame, waar Profijt Meubel, Hoorn, enorm trots op kan zijn. Wij zijn geweldig geholpen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.