Goede ervaring. Vriendelijk. Maar had echt beter gemogen/gemoeten. Ik wilde alleen olie en oliefilter verversen en had dat ook bij de aanvraag aangegeven. Geen mailtje ontvangen dat het niet mogelijk... Ver más

Volledig vertrouwen dat ik het juiste advies krijg. Aardig personeel, behulpzaam, leerzaam, vriendelijk, en als Jan achter de balie is, kan ik goed overleggen over keuzes die gemaakt moeten worden.... Ver más
Goede service en flexibel. Echter de doorgevoerde prijsverhogingen de laatste 3 jaar vind ik nogal fors. (50%!)
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de balie als aan de telefoon. Hebben al meerdere problemen gehad met onze auto. Staan altijd gelijk voor ons klaar en doen hun best om ons zo snel mogelijk... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de reparación de automóviles
- Estación de inspección de automóviles
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Servicio de automóvil
- Tienda de neumáticos
- Servicio de reparación de camiones
Escrito por la empresa
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Moeskampweg 11, 5222 AW, Den Bosch, Noord-Brabant, Holanda
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Invita a los clientes a opinar
Goede prijskwaliteit en fijn dat het zo…
Goede prijskwaliteit en fijn dat het zo snel kon!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Meestal goede ervaringen, nu niet... - update - final update
Ik kom er al jaren en heb meestal goede ervaringen maar deze keer viel me tegen. De communicatie naar de klant is helaas gewoon slecht te noemen. Er wordt niet overlegd welke banden de klant zou willen en ik heb expliciet bij mijn afspraak aangegeven dat ik de modderkuip tegelijk vervangen wilde hebben met de vering en de banden zodat er geen dubbel werk gedaan hoeft te worden. Pas toen ik betaald had en mijn auto weer zag bleek dat de modderkuip helemaal niet vervangen was. Ik ben toen terug naar binnen gegaan om te vragen hoe dit zat en niemand wist precies hoe het zat maar ik zou echt maandag gebeld worden. Resultaat: Ik heb een week lang niks gehoord en waarschijnlijk moet ik hier zelf achteraan gaan om duidelijkheid te krijgen. En als het vervangen kan worden dan gaat er waarschijnlijk dubbel werk gedaan worden waar ik ook weer voor moet betalen, ik ben dus best een beetje teleurgesteld.
Update na telefonisch gesprek met Profile: Een goed gesprek gehad met Profile waarin naar elkaar uitgesproken is dat ik als klant andere verwachtingen had m.b.t. de communicatie over de banden en dat ingezien werd dat er meer naar mij gecommuniceerd had moeten worden over de modderkuip, dit is helaas ''gewoon'' fout gegaan. Wel de toezegging gekregen dat dit netjes met mij opgelost zal worden in het nieuwe jaar, waar ik zelf ook content mee ben.
Update 2026: het modderkuip verhaal is uiterst netjes met me opgelost! Ik kom zeker terug bij Profile - Den Bosch

Betrouwbaar en professioneel
Jan is een Topper... al heel veel jaartjes !! Super fijn ontvangst, open en eerlijke communicatie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Banden, onderhouden en reparatie en Apk super uitgevoerd.

Respuesta de Profile - Den Bosch
het hangt heel erg af van wie je helpt…
het hangt heel erg af van wie je helpt aan de balie. Bij Jan/John is het altijd goed!

Respuesta de Profile - Den Bosch
goeie service service is verder prima
goeie service , maar behoorlijk duur geworden
kleine beurt met 6 bougies , meer dan 600 euro...
uurloon 94,50
motorolie 159,-

Betrouwbaar en professioneel
Kom hier al jaren voor de jaarlijkse dingen die aan een auto moeten gebeuren en ben nog nooit teleurgesteld.

Respuesta de Profile - Den Bosch
De meest plezierige man achter de balie…
De meest plezierige man achter de balie die een bedrijf kan wensen. Tegen iedereen vrolijk en gastvrij. En voor de monteurs: altijd puikwerk.

Respuesta de Profile - Den Bosch
Je bent altijd op de afgesproken tijd…
Je bent altijd op de afgesproken tijd aan de beurt. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door Jan, die goed meedenkt in wat mogelijk is. Prijsopgave vooraf klopt nagenoeg altijd met de factuur achteraf.

Vriendelijk behulpzaam geholpen.
Vriendelijk behulpzaam geholpen.
Deskundig.
Ook snel geholpen.
Ik zal het zeker bij vrienden aanbevelen.

ging prima
ging prima, het was alleen even zoeken naar de slotbout, die ze daarna vergaten mee te geven waardoor ik terug moest, is niet erg. prima verder !

Respuesta de Profile - Den Bosch
Ik ben ontzettend tevreden over mijn APK-keuring en de kleine reparaties die zijn uitgevoerd. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was goed.
Ik ben ontzettend tevreden over de APK-keuring en de kleine reparaties die zijn uitgevoerd. Alles werd duidelijk uitgelegd, de service was vriendelijk en professioneel, en de werkzaamheden zijn snel én netjes uitgevoerd. Het voelt goed om mijn auto weer veilig de weg op te sturen. Profile is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte service. Ik kom hier al vele jaren!

Respuesta de Profile - Den Bosch
De afspraken worden nagekomen en het…
De afspraken worden nagekomen en het onderhoud is heel betrouwbaar!
Prima garage.

Aanrader!
Supervriendelijke man! Twijfelde zelf of er een grote of kleine beurt nodig was. Werd uiteindelijk een kleine :-). Auto snel klaar. Heel fijn geholpen. Aanrader!!