Profile Nederland - Venray Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Zuidsingel 6, 5802 EG Venray, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijk. Kregen zonder probleem leen auto toen bleek dat reparatie iets langer duurde

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij binnenkomst werd er aangegeven dat door water in de werkplaats de werkzaamheden langer dan normaal konden duren. In eerste instantie werd er gevraagd of dat ik de auto kon laten staan, toen ik a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De werkzaamheden zijn tot op heden naar tevredenheid verlopen. Wat beter zou kunnen, is informatie geven hoe de werkzaamheden zijn gegaan van de monteur. Ik had online de afspraak gemaakt. Dat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vooraf duidelijkheid welke banden aan vervanging toewaren en welkewaar ik nog minstens 5k km mee kon rijden. Uitvoering van werkzaamheden op de afgesproken tijd. Kortom: er werd prima gedaan wat was... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Estación de inspección de automóviles
  3. Mantenimiento y reparación de automóviles
  4. Servicio de automóvil
  5. Tienda de neumáticos
  6. Servicio de reparación de camiones

Escrito por la empresa

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Información de contacto

Promotion box for Profile Nederland - Venray

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

181 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

8168 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloze zaak in Venray!

Wat een waardeloze zaak in Venray!
Eerst een kwartier wachten voordat je geholpen wordt want er is in verste verte niemand te zien,waren aan het koffie drinken en niemand aan de receptie!
Was er voor reparatie van een autoband:maar liefst 40 euro!!
Bij andere bedrijven gebeld :22,50 dus bijna twee keer goedkoper!!
Ruikt naar oplichterij,kom er nooit meer

10 de junio de 2025
Opinión espontánea

Beste heer Evers,

Normaal kost een bandreparatie bij ons 50 euro. Hiervoor wordt de band-wiel combinatie van de auto gehaald, wordt gekeken waar de band lekt, wordt de band gedemonteerd, wordt de band van binnenuit geïnspecteerd, wordt de lekkage verholpen door een manchet te plaatsen, wordt de band weer gemonteerd, wordt de band-wielcombinatie gebalanceerd en daarna weer op de auto geplaatst. Omdat we bij u de band-wielcombinatie niet van de auto hoeven te halen en terug te plaatsen betaald u 40 euro ipv 50.

Wij hebben vooraf met u de prijs gecommuniceerd en daarop heeft u akkoord gegeven.

Hoe een ander bedrijf de band repareert weten wij niet, dus ook niet of die prijs gerechtvaardigd is.

Profile Venray

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Was duur en de band liep toch nog…

Was duur en de band liep toch nog langzaam leeg

21 de febrero de 2025

Geachte mevrouw Hermans,

Bij een bandreparatie halen wij de band van uw auto af, plaatsen deze in de waterbak om te kijken waar de lekkage zit, halen de band van de velg af, repareren de lekkage met een manchet of minicombi, plaatsen de band terug op de velg, pompen de band op, balanceren de band en plaatsen deze weer onder de auto.
Is dit veel geld, misschien wel, maar het is ook veel werk en een nieuwe band is in de meeste gevallen een stuk duurder.

Als de band toch nog langzaam leeg loopt, maak dan alstublieft een afspraak, dan kijken we of dit een nieuwe lekkage is, of op dezelfde plek, en als dat laatste het geval is, herstellen we dit kosteloos.

Profile Venray

top! communicatie

top! communicatie, hier kunnen andere van leren. Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Op de dag van de montage ook weer correct te woord gestaan en binnen de gestelde tijd geholpen.

13 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Te duur

Ik heb maandag grote onderhoud (grote beurt) gedaan aan mijn auto en ik heb € 20,67 per liter betaald voor motorolie MOBIL SUPER 3000 X1 5W40 hetzelfde motorolie kost op autodoc.nl 7,35€ per liter

3 de febrero de 2025

Respuesta de Profile Nederland - Venray

Hartelijk dank voor uw reactie! Vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. We begrijpen dat dit prijsverschil niet goed voelt, echter is alles goedkoper op internet te vinden. Het is dan ook zo dat wij service verlenen, een pand hebben, salarissen van monteurs en andere kosten. Daarom kunnen we de olie niet tegen inkoopsprijs verkopen. Hopend op uw begrip. Wij zullen dit intern ook bespreken met betrekking tot de communicatie hiervan.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.