Profile Nederland - Woudenberg, DBS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Parallelweg 82, 3931 MT Woudenberg, Utrecht, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geholpen bij de vestiging Woudenberh, denken mee wat het beste is voor mij, geen zakkenvullers zoals bij kwikfit waarbij de apk monteur mijn stofhoes opzettelijk met een stanleymes kapot sneed.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kwam met een lekke band. Wat helaas bleek is dat mijn banden versleten waren en met spoed aan vervanging toe waren. De banden die ik wilde waren niet op voorraad. De medewerkers hebben na enig zo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Profile in Woudenberg word je snel en duskundig geholpen. Er is duidelijk overleg over de kosten en duur van de reparatie, en indien nodig kun je gebruikmaken van een leenauto. Tijdens het wachten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Profile in Woudenberg, wordt je altijd vakkundig geholpen. Daarnaast krijg je goed advies over onderhoud en de vragen die je stelt over bijvoorbeeld de eventuele aankoop van een nieuwe auto.

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Estación de inspección de automóviles
  3. Mantenimiento y reparación de automóviles
  4. Servicio de automóvil
  5. Tienda de neumáticos
  6. Servicio de reparación de camiones

Escrito por la empresa

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Parallelweg 82, 3931 MT, Woudenberg, Utrecht, Holanda

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Woudenberg, DBS

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

242 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

8168 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schade aan de achterband.

Schade aan de achterband.
Snel geholpen.
Monteurs waren samen bezig om mij zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Het leek wel een pitstop.

Voordat ik mijn lekker kopje koffie op had gedronken, stond de auto al weer buiten.

Prima geregeld!

4 de julio de 2025
Opinión espontánea

Super fijne service!!

Voorheen bij Profile in Amersfoort geweest, daar was ik al heel tevreden over de fijne service en de duidelijke transparante communicatie. Toen verhuisd naar Woudenberg en daar ben ik ook heel erg tevreden over!
Ik vind het een fijne garage die eerlijke prijzen heeft en fijne service!

12 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verborgen prijzen en monteurs die traag…

Verborgen prijzen en monteurs die traag werken en niets van specifieke autos afweten.

17 de mayo de 2025
Logotipo de Profile Nederland - Woudenberg, DBS

Respuesta de Profile Nederland - Woudenberg, DBS

Bedankt voor uw review. Profile Woudenberg zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Profile Nederland

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Juiste prijs kwaliteit verhouding

De eerste x dat ik bij profile kwam was vlak voor de kerst. Ik had winterbanden nodig en nog een nieuwe distributieriem.voordst ik op vakantie zou gaan. Ik kon heel snel terecht en de service voor het lenen van winterbanden was uitstekend. Ook na de wintersport werden de banden netjes terug verwisseld e.d. de ban achter de balie was heel klantvriendelijk, kwam kundig over en overlegde alles goed . Het is fijn als je uitleg en advies krijgt bij grote uitgaven.
Toen ik recentelijk voor een apk ging zat er een ander persoon en bij deze miste ik echt de klantvriendelijkheid. Ik bracht mijn auto en verwacht dan wel een vraag als zijn er nog aandachtspunten. Of we geven een belletje als de auto klaar is. Maar het was alleen hoi , doei. Ik moest zelf initiatief nemen om dingen aan te geven . Ook toen ik gebeld werd dat de auto klaar was , was het gelijk de auto is klaar , doei . Ik kreeg bijna de kans niet om te vragen wat de kosten zijn of er nog wat gevonden was tijdens de apk. Ik vind de persoon heel stug en niet klantvriendelijk terwijl ik de x daarvoor juist heel vriendelijk en goed geholpen was.
Maar mijn inziens is de prijs / kwaliteit wel top en zijn de monteurs wel goed om hun werk vandaar wel de 4 sterren alleen de omgangsvorm zou ik graag anders zien.

18 de marzo de 2025

Prima service

Snel contact. Snel de afspraak voor de apk. Fijn om er gewoon om te kunnen wachten. Duidelijke communicatie. Goede koffie :-)
Ik kom sowieso terug

5 de marzo de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.